Şimdi Ara

Ülkemde mülteci miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Okulunu bitir at kapagi yurtdisina, alemin tek sazani sen degilsin.

Yasin kac bilmiyorum ama eline firsat gecer gitmezsen, yasin 25'e 30'a vurunca geriye uzun uzun bakar bir ah cekersin. Benden tavsiye olsun sana.
  • Aylan bebek üzerinden de ne siyaset yaptılar ha! O ölünce bir anda suriyelilerin burada kalıcılığı meşrulaştı bu ülkede.

Aileler kaçakçılara binlerce euro para ödedi ama denizde alabora olursak diye iki çift cankurtaran balonu ya da yeleği almadılar yanlarına.

Bu insanlar kendileri için ufak önlemler alabilirdi, daha konforlu bir hayat için gittiler o teknelere bindiler ve batıp öldüler.

Sanki burada aş, barınma falan sağlamadılar bu insanlara?

geçiniz abicim bu işleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 9 Şubat 2020; 2:9:2 >
  • Bakıyorum da ne çok prim kasan ne kadar mülteci sevdalısı insan var alın evinize kardeşim o zaman. kardeşiniz sonuçta milletin başına bela olmasınlar. Ülkeye verdikleri zararın haddi hesabı yok hala laga luga yazıksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ibo gibileri bloklsmiyorum ki hergün mesajlarını görüp bir insanın nefes kadar bilgisiz olursa olsun konuşup nasıl rezil olabildiğini gorebileyim diye. Çünki böyle boş konuşan insanları gördükçe kendimi özel hissediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne mültecisi ya :) ülkende seni sklyen yok :) o yüzden bir şekilde sınırı geçip geriye mülteci olarak gelsen daha iyi yaşarsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı videoyu her yere koyuyor, videodaki çocuk diyor ki , suriyede 1. sınıfı okudum burada okumadım sonra 5. sınıftan başladım. Ne çile çekmiş çocuk, direkt diploma vermiş bizim milli eğitim ama video başlığı öğretmen bana 45 verdi, algıya bak. Türk çocuğunun günahı neydi 5 yıl kışın soğuğunda yazın sıcağında okula gitti.
  • Mezuna kaldim... Bu yeni nesili ne yapacagiz Aleksandr?

• Leipold kullanıcısına yanıt
    ,?

• Aminnn

• Up.

• Türkiye Araplarla doldurulmuş yeni bir ARAP ÜLKESİDİR.
  • Broon kullanıcısına yanıt
    Maalesef.

• Akp liler bile (ibo hariç) sevmiyor artık suriyelileri bi defolup gitseler.

• Geçen gün bir ziyaret için İstanbul Fatih'e gittim. Akdeniz ve İslambol Caddeleri'nde tam boy yürüdüm. Abartmıyorum. Yanımdaki adamların %90'ı Suriyeli mültecilerden ibaret olup Türkçe konuşan birine ve Türk'e denk gelemiyorsunuz. Şam sokaklarınds yürür gibi düşünün. Dükkanların tabelaları zaten paso Arapça. Kullanılan lisan bağıra bağıra Arapça. Türk gördüğün an seviniyorsun. O derece ve kesinlikle abartmıyorum. Diğer semtler nasıldır bilemem. Bursa'nın Çarşamba'sı gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Durum berbat.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.