Şimdi Ara

Ülkeye reset lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülkenin ekonomisini tek parti dönemindeki duruma kadar, ahlakının ise 18. YY'a kadar geri çekilmeli. Ülkede herşey mahvoldu ülkede. Nüfus ise bizim taşıyabileceğimizden fazla. Maksimum 50 milyon olması lazım ve en az %95 orjinal Türkiye ulusu (Türk-Kürt-Laz-Zaza) olması lazım. Şuan en az %10-%15 yabancı yaşıyor. Bu böyle giderse ülke 15 yılda falan yıkılabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ekonomiyi tek parti dönemine çeksek burdakiler geleceğe dönüş filmini bol bütçeli tirajla tekrar çeker..
    abd ingiltre ve israil yeryüzünden silinmeden ne tam bağımsız olucak nede çokta zengin bir ülke kısmi uşaklık vasfıyla sadece ödül verilir anlık bir rahatlama yaşar sadece..Türkiyenin şu an görevi ne tam batmak nede tam çıkmak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Şubat 2020; 17:51:26 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Orada bahsettiğim o dönemki ithalat-ihracat oranı ve ekonomi büyüme oranı

• quote:

Orijinalden alıntı: aoabalkes

Orada bahsettiğim o dönemki ithalat-ihracat oranı ve ekonomi büyüme oranı
    artık ekonominin ve finansın tanrısı oldular, birinci dünya savaşı sonrası atmosferden çok başka dünya, dediğin gibi reset lazım katılıyorum ama sadece bize değil tüm dünyaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Şubat 2020; 17:53:30 >
  • Nedir bu ırkçılık takıntınız anlamıyorum. Adam gibi vatandaşlık görevini yapacak her insan benim ülkemde benimle beraber yaşayabilir. Sanki bizim insanımız örnek gösterilecek vatandaşmış gibi başkasını istemiyorsunuz.
  • yaman01 Y kullanıcısına yanıt
    Hak eden alsın. Ellerinde olsa güney sınırından geçen herkese vatandaşlık verecekler

• bu ülkede insan gibi yaşamak daha da zorlaşacak.
    çözüm yolu ya yurt dışı ya da bu yaşamı terk etmek.

öbür türlü elinde
    asgari ücrete kölelik yaparak böcek gibi bir yaşam yaşamak kalıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 yıl öncesine Sistem Geri Yükleme yapma imkamız olsaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Şubat 2020; 18:56:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman01

Nedir bu ırkçılık takıntınız anlamıyorum. Adam gibi vatandaşlık görevini yapacak her insan benim ülkemde benimle beraber yaşayabilir. Sanki bizim insanımız örnek gösterilecek vatandaşmış gibi başkasını istemiyorsunuz.
    suriyeli duyarı kasmak da moda oldu...ne komik toplum ya
  • Virüs bulaştı bir kere, reset meset fayda etmez. Format lazım. Hemde hard

• Reset değil Format lazım, Ama ülkeye değil milletin aklına.
    Bugün yapılanlar, dün yapılması istenilenlerin maalesef bir eseri.
    Fikrinde kötülük olmayanın işinde de kötülük olmaz. Adam kayırma, haksızlık hukuksuzluk, düzenbazlık Maalesef Kültürümüze kadar işlemiş. Binanın temeli bozuk olduktan sonra Çatısı bozuk diye şaşırmamak lazım.
    Ne zaman ki insanlarımız, hakka, hukaka , adalete, bilime , karşısındaki insanın düşüncelerine saygı duymayı öğrenir, o zaman ülke gelişim gösterir.
    Yoksa A partisi gitsin B partisi gelsin ile olacak işler değil. He etkisi olur ama temelde zihniyet aynı olduktan sonra olanlar değil sadece aktörler değişmiş olur
  • WuLKaS kullanıcısına yanıt
    Orada ahlakın da resetlenmesini yazmıştım ama

• benim yazdıklarım da senin belirttiklerini reddeder nitelikte değil zaten
  • Türkiye Ulusu değil kardeş Türk Ulusu , ona zaten tüm etnik kökenler giriyor ( kürt,laz,çerkes alt kimliktir,Anayasamızda da böyle)

Aynen öyle ülkede Ne kadar Atatürk düşmanı , pkksever ,Tacizci varsa yollanmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxrell -- 11 Şubat 2020; 18:59:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.