Şimdi Ara

ÜLTİMATOM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bildiğiniz üzere forumumuzun önceleri YGS/LYS olan adı önce YKS'ye, daha sonra ise TYT/AYT'ye dönüşmüştür. Önceleri fosforlu camiaya karşı olan sert tavır yerini yavaşça yumuşamaya bırakmış, artan forum içi fosforlu sayısı ile forumdaki eski güven ortamı yerine kaos ve kargaşa hakim olmaya başlamıştır.

Ben bu forumdaki eski üyelerden biri olarak, şu anda sahip olduğum gizli hesabı kullanarak forum içinde bulunan fosforlu hücrelerine sesleniyor; ve eski üyelerden de konuma destek çıkmalarını istiyorum. Forumdaki eski güven ortamı ve bilgi alışverişi tesis edilene kadar fosforlu üyeler el birliği ile tespit edilip banlanmaları için ne gerekiyorsa yapılacaktır. Eğer bu konu için de beklediğim düzeyde ilgi olmazsa savaş zaten kaybedilmiş, DH TYT/AYT forumu kalıcı olarak fosforlu yurdu haline gelmiş demektir:

1- Fosforlu hücrelerinin teker teker el birliğiyle tespitinin yapılması gerekmektedir. Böylelikle forumdan atılmaları için yapılacak çalışmalar hız kazanacaktır.
    2- Bu hücreler tespit edildikten sonra şikayet butonları her forum sevdalısı için bir mermi niteliğindedir.
    3- Fosforluların yanında durmak isteyen dahili forum hainleri de aynı muameleye tabidir.

ÜLTİMATOM MADDELERİ
    1- Fosforlular 48 saat içinde DH forumunu terk edecek.
    2- Fosforlular yüzünden göçe tabi tutulan emektar forum üyelerine itibarları iade edilecek.
    3- Fosforlular yeni kullanıcı adlarıyla ortaya çıktıklarında aynı hareketlere devam edemeyecek.

İşbu notanın gerekleri yerine getirilmediği takdirde en üstte bulunan üç maddelik yaptırımlar silsilesi uygulanmaya başlayacak.

Forumperverleri görev başına çağırıyor, GAZAMIZIN MÜBAREK OLMASINI DİLİYORUM!

• Fosforlular kendini biliyor zaten, mesele bizim onları deşifre edebilmemiz. Gri koç, şimdilerde Bekir Avşar vb. kanalların takipçilerini büyük bir kısmı onlardan oluşuyor. Bu durum DH'ye de sıçradı. Sıklıkla motivasyon ihtiyacı hisseden ama bunu sınav için değil tamamen kişisel mastürbasyonu için yapan, sürekli kitaplar satın alan fakat bunları çözmeyen, sosyal medyayı oldukça aktif bir biçimde kullanan ve buradan maddi çıkar elde eden tiplerdir fosforlular.

Son zamanlarda ise derece yapıp video koyan, kanal tanıtımı yapan tipler peydah oldu. Ben bunların da gizli fosforlu olduklarını düşünüyorum. Önceden örneğin, bir tavsiye konusu açıldığında inanılmaz bir yardımlaşma ortamı oluşurdu. Şu anda ise bu yerini çıkarcılığa bıraktı. Bunun da müsebbibi olan kişiler bunlardır.

Kısaca forum ruhunu öldüren kişilerdir bunlar. Zaten bu konuya da yeterince ilgi olmazsa dükkanı kapatıp gitmenin vakti gelmiştir bence.
  • fosforluların özellikleri neler onu da yazarsanız daha iyi olur
  • Fosforlular kendini biliyor zaten, mesele bizim onları deşifre edebilmemiz. Gri koç, şimdilerde Bekir Avşar vb. kanalların takipçilerini büyük bir kısmı onlardan oluşuyor. Bu durum DH'ye de sıçradı. Sıklıkla motivasyon ihtiyacı hisseden ama bunu sınav için değil tamamen kişisel mastürbasyonu için yapan, sürekli kitaplar satın alan fakat bunları çözmeyen, sosyal medyayı oldukça aktif bir biçimde kullanan ve buradan maddi çıkar elde eden tiplerdir fosforlular.

Son zamanlarda ise derece yapıp video koyan, kanal tanıtımı yapan tipler peydah oldu. Ben bunların da gizli fosforlu olduklarını düşünüyorum. Önceden örneğin, bir tavsiye konusu açıldığında inanılmaz bir yardımlaşma ortamı oluşurdu. Şu anda ise bu yerini çıkarcılığa bıraktı. Bunun da müsebbibi olan kişiler bunlardır.

Kısaca forum ruhunu öldüren kişilerdir bunlar. Zaten bu konuya da yeterince ilgi olmazsa dükkanı kapatıp gitmenin vakti gelmiştir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

Bu mesaj silindi.
    YA BİRİ DE ÇIKMIŞ ORADAN MERHABA GÜZEL İNSAN DİYOR. YA SEN DESEN NOLUR DEMESEN NOLUR? BİZ İN-ŞA-ALLAH BUNLARIN FOSFORUNU VERDİK VERMEYE DE DEVAM EDİYORUZ.
  • O zaman işte geliyor fosfor özel harekat fosfor kalem defterli bizim çocuklar forforsuzlara korku salan sınavlarda fuller çeken hedefi için sınava giren fosfor özel harekat
  • Öl de ölelim vur de vuralımmmm!!!!
  • Konuya olan ilgisizlik forumun yönetiminin fosforculara geçtiğini kanıtlar niteliktedir.
    Başımız sağ olsun
  • İNLERİNE GİRECEĞİZ İNLERİNE!!!! BU BÖYLE BİLİNEEE
  • Keşif harekatı başarıyla icra edilmiştir. Personel sayısı yeterli düzeye ulaştığında Fosfor Çizgisi Harekatı başlatılacaktır.

FOSFORLULAR İÇİN YAŞASIN CEHENNEM!
  • İŞ BU DARBE GİRİŞİMİ BOYNUMUZDA BESLEDİĞİMİZ YILANLARDIR ARKADAŞLAR. BUNLAR SADECE FOSFOR DÜŞMANI DEĞİL BUNLAR ARZDAN NAMUSTAN HASİYETTEN VE DE AHLAKTAN YOKSUNLARDIR. BUNLAR EVLERİMİZE KADAR GİRİP BİZİMLE DOSTLUK KURMUŞ BİZİMLE ARKADAŞ EŞ SEVGİLİ OLMUŞ LAKİN HAİN KOMPLOLARINA DURMADAN DEVAM ETMİŞLERDİR. BU KİŞİLER Kİ BU FORUMUN YURTTAŞI DEĞİL BU ŞAHSİYETSİZLER Kİ DIŞ GÜÇLERİN BİRER KÖPEĞİDİR. EY DONANIM FOSFOR GRUBU SİZİ SOKAĞA ÇAĞIRIYORUM. BU FORUMUMUZU BİTİRMEK İSTEYEN HAİNLERE DERSLERİNİ EL BİRLİĞİYLE VERECEĞİZ EVELLALLAH. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN!!!
  • Eyyyy FOSFORCULAR! Ben biliyorum ki DH halkı gereken cevabı verecektir, daha once verdigi gibi.

Onların fosforu varsa bizim bizim Allah'imiz varrrrr. Gazamiz mubarek ola
  • BEN DE KATILIYORUM.
  • Ya allah bismillah
  • Forumun tercih dönemindeki hali aklıma geldi insan kaynıyordu şimdi sanki çok pasif
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.