Şimdi Ara

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.054
Cevap
12
Favori
192.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

>>UNCHARTED 3: DRAKE'S DECEPTION<<OYUN ÇIKTI

Nathan'ın tipini değiştirmişler sanki ya da hafiften kilo almış. Yanaklar falan tombul tombul...

Bu arada grafikte gelişim olur mu diyen arkadaşa, bu resimler oyun içi zaten gayette geliştirmiş gözüküyorlar, Nathan'ın modellemesi zaten almış başını gitmiş.

Okadar maceradan sonra çökmüş herif.Yavaş yavaş yaşlansın artık kaç sene oldu.

• harika haber

ben de nathana benzetemedim !!! resimdekini
  • Benziyor arkadaşlar biraz kilo almış sadece

bu arada maddi manevi

laylaylaylay laylay lay lay laaaaaaaaa haaaaa uncharteddddddddd
    laylaylaylay laylay lay lay laaaaaaaaa haaaaa uncharteddddddddd

Oyun dünyası biter PS3'de exclusiveler bitmeeeezz
  • Ben 2yi tekrar oynayıp bitirmeye karar verdim son zamanlarda oynağım en süper oyun.
  • hani sony VGA da ilk kez bir exclusive duyuracaktı,Uncharted şimdiden duyuruldu,yoksa başka birşey duyurulmayacakmı?
  • Mısır'da geçicek gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newokca

quote:

Orijinalden alıntı: NeCroMaN

çok fena canım çekti 2 yi edinip oynayayım bari tekrar. :)

Uygun fiyata bulsam bende baştan oynucam takipteyim Keşke bitirip satmasydım 2'yi.

Geçtiğim günlerde yapılan oyun fuarında Uncharted 2'yi 29 tl'den satıyorlardı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

quote:

quote:

Uygun fiyata bulsam bende baştan oynucam takipteyim Keşke bitirip satmasydım 2'yi.

Geçtiğim günlerde yapılan oyun fuarında Uncharted 2'yi 29 tl'den satıyorlardı...

emin misin ? ben baktım bulamadım o sepette bol miktarda Rfom, İnfamous ve Motorstorm vardı orada

• quote:

Orijinalden alıntı: gamerasi

quote:

quote:

İyi fiyatmış.Ben ankara takas bölümünden bakınıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newokca -- 10 Aralık 2010; 11:22:11 >

• ikinci oyunun GOTY versyonu çıkacakdı o ne oldu? göremedim shopto da felan. Ekim 12 de çıkması gerekiyordu.
  • quote:

ikinci oyunun GOTY versyonu çıkacakdı o ne oldu? göremedim shopto da felan. Ekim 12 de çıkması gerekiyordu.

http://www.shopto.net/PS3/VIDEO%20GAMES/PS3UN05-Uncharted%202%20Platinum.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

hani sony VGA da ilk kez bir exclusive duyuracaktı,Uncharted şimdiden duyuruldu,yoksa başka birşey duyurulmayacakmı?

evet bende onu düşünüyordum büyük olasılıkla yeni bir exc. oyun duyuracaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

Mısır'da geçicek gibi görünüyor.

Kısa videoda arap yarımadası ve Fransa haritaları gözüküyor. 2. oyun gibi birkaç yerde geçecek olursa Mısır'a da uğrarlarsa fena olmaz tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 10 Aralık 2010; 11:40:28 >
  • Lawrence, 1918'de savaş muhabiri Lowell Thomas'ın belgesel film ve fotoğraflar çekmesine yardımcı oldu. Savaştan sonra bu belge niteliğindeki fotoğraf ve filmlerle dünya turuna çıkan Lowell Thomas, oldukça yüksek kazançlar elde etti.

Lowell Thomas'ın Lawrence'ı büyük bir kahraman gibi göstermesi, Lawrence'ın da kendi anılarında bölgede daha önceden yüzlerce İngiliz ajanı tarafından yapılmış bir çok şeyi kendine mal etmesi Lawrence'ın aslında çok da hak etmediği bir üne kavuşmasını sağladı.

Öyle ki sonradan Lawrence'ın efsanesini kaleme alan yazarlar yeri geldiğinde Lawrence'ı gerilla savaşı'nın mucidi olarak kabul etmişlerdir.

1962'de çekilen Arabistanlı Lawrence filmi ise efsaneyi doruk noktasına ulaştırmıştır.

Wiki de yazana gore ve genel kaniya gore bu herifin hikayelerine dayandirirlarsa toptan sallama biz mevzu ustune giderler. Ama misir muhabbeti daha saglam dayanakli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 10 Aralık 2010; 11:47:11 >

• 2011 in hangi ayında çıkar acaba.Yine ekim ayı olur gibi geliyor bana....Offffffff.....offffffff.....Nasıl beklicez şimdi.............
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaruDe

Türkçe dublaj için Nathan Drake'i Umut TABAK seslendirsin :) ( POLAT ALEMDARI SESLENDİREN ŞAHIS )

Naughty Dog o kadar paraya kıymaz sanmam :) astronomik bir ücret talep eder bahsettiğin kişi ama o seslendirirse ülkemizde rahat binlerce fazladan satar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

Türkçe dublaj oyunu öldürür..

Drake'den her zaman duymaya alıştığımız '' You have gotta be kidding me ! '' ifadesini Türkçeye nasıl çevirebilirsiniz ki mesela ? Ha çevirisi yapılır ama saçma sapan birşey çıkar ortaya..

O yüzden filmlerde de,oyunlarda da Türkçe dublaja karşıyım.

Şaka yapıyo olmalısın diyerekten çevrirler inşallah türkçe dublaj olmaz

Turkceyi o kadar kucumsuyorsunuz ki .
    Neden bilemiyorum.

Nate sunu dermis bu cevrilmezmis de bunu dermis bu yakismazmista..
    Ornek verdiginiz seye bakin. !!saka yapiyorsun herhalde !! nin yerine alayci sekilde turkce de o kadar cok cumle yada tek kelime var ki.
    Ornek veriyorum !!!HADI CANIM !! yada !!HADI CANIM SENDE !! (alayci bir sekilde) kullanimi SAKA YAPIYORSUN HERHALDE den kat ve kat iyi olur ve bunun gibi bir cok sey de kullanirsiniz orjinalinden de guzel olur siz hic meraklanmayin.

Bakiyorum DUBLAJA karsiyim,. yok Nate ruhunu oldurur su bu. Boyle bir sey olmayacaktir ancak olacaksada sunu bir cok arkadas soylemis yani bu mu (altta yazicam_) akliniza gelmiyor !!!! , geliyor da yoksa hala UKALALIK yapip hala ben INGILIZCEYI yuttum gerek de yok moduna mi gidiyorsunuz.
    Yapmaniz gereken:
    Ayarlar
    Dil ayarlari
    Ses icin DIL den Ingilizce yi secmek (O da dublaj gelirse gelmezse zaten havada kalican o kadar yazilanlar ama ben umutluyum )

COk zor degil sanirim yaklasik 10 saniyede halledilebilir herhalde degil mi ?

Uzun lafin kisasi ben su gorusteyim.
    DUblaj konusunda cok iyiyiz.
    Ama iyice abanildiginda orjinalinden bile daha iyi olabildigimiz durumlar var (katil katilma Yuzuklerin efendisi)
    O yuzden daha KESIN DUBLAJ OLUP OLMAYACAGI bile belli degilken ISTEMEZ< KALSIN< SU BU gibi kelimeler cok komik.

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Nathan'ın tipini değiştirmişler sanki ya da hafiften kilo almış. Yanaklar falan tombul tombul...

Bu arada grafikte gelişim olur mu diyen arkadaşa, bu resimler oyun içi zaten gayette geliştirmiş gözüküyorlar, Nathan'ın modellemesi zaten almış başını gitmiş.

Yaklaşık bir senedir yiyip yatıyor tabi kilo alır şimdi üçüncü oyunda onu iyice bir terletir verdiririz kilolarını

• Bazı arkadaşlar uncharted 3 imzası kullanıyor.Çok hoşuma gitti.Paylaşırlarsa seviniz.Teşekkürler.......
  • Bu resimde Nate den cok George Clooney e benzettim ben.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.