< Bu konunun sahibi Mustafa iken Mustafa tarafına aktarılmıştır -- Mar 20 2017 12:47AM > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu konunun sahibi Mustafa iken Mustafa tarafına aktarılmıştır -- Mar 20 2017 12:47AM > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Ayni zamanda Pc de high end grafiklerle oyun oynayan biri olarak soyluyorum:
PC de, bugun gosterilen Uncharted 4 seviyesinde gorsellige sahip "hicbir oyun yok" Hani haberi olsun herkesin. Kimse birbirini kandirmasin. Balonmus zeplinmis gececeksin onlari. Su an monitorunde gormedigin grafik detaylari vardi o U4 gameplay'de. O yuzden sus ve pre-order yapmaya devam et.. |
|
Aman forumda hiçbir şey kalmasın, silin her şeyi silin. Mesaj da yazmayalım, siz yöneticiler kendi aranızda seviyeli bir şekilde konuşun!
Forumun amacına ters saçma kararlarla tam anlamıyla öldürdünüz forum, forum kültürünü koca bir TEBRİK sizlere! |
Küçüğüm evladım anlıyoruz fakirsin ps4 alacak paran yok ondan bu isyanın. Burada viyak viyak gelemez edemez ara sahneler vs diyorsun ama en son çıkan videolara bakarsan bu dediklerinin çoktan çürüdüğünü ve ara sahne den oyuna geçtiğini görür ve hiç bir değişimin olmadığını da görürsün. (bkz: uncharted serisi, the last of us, ps3 de de geçerli)
Özel oyunlar bunlar ve özellikle ps4 e yapıldığı için bu grafik az bile, daha da coşturacak özel stüdyolar. Ki bu özel stüdyoların arasında en kalitelisi de Naughty Dog'dur en iyi grafiği yapabilen de. Ki bu edemez edemez diye viyakladığın ps4 ün şuana kadar ettiklerine bak. En basitinden The Order 1886 Olası bir The Last of Us 2 oyununda Naughty Dog, Uncharted 4'ün 2 katı daha iyi grafik edecektir. (Bkz: Uncharted 1 ve 3 ün arasındaki grafik farkı gibi. Yıllar geçtikçe ps4 ü öğrenip uğraştıkça daha iyi grafik edecekler.) Yani PC ile karıştırma bu konsolları küçüğüm, Öyle oynadığın EA, Ubisoft vs multiplatform yapımlara benzemez oyun yapma işi, ordaki tembel yapımcılara artık donanım yetmiyor. Oyun yapma işi öyle PC de sandığın gibi bir şey değil, İşin ehli olan ve özel olarak ps4 e çalışan yapımcılar neler yapabilir aklın almaz. Dandirik üvey evlat PC ile karıştırma Konsolları çünkü sistem komple farklı. |
Uncharted: A Xbox Ends yazdık hemen silmiş tüm konuyu sil bari...
|
Hatırlarsanız oyun E3te kontrol yüzünden çalışmamıştı Nathan 30 saniye boyunca hareketsiz kalmıştı, adamlar bunu bile unutmamış aynı mekanda aynı yerde 30 saniye hareketsiz kalırsanız gizli trophy açılıyor.Trophy açıklaması da şu şekilde: Just prior to City Chase, stand perfectly still for 30 seconds (stage demo fail)
HEYKELİNİ YAPSAK TESTİSLERİNE BETON YETMEZ NAUGHTY DOG !!! |
Katılıyorum. Hatta şu örneklerle de ispat ediyorum bu tezi.
GameSpot - İncelemesinde oyunun Türkçe olduğu için harika ötesi olduğundan bahsetmiş. 100 vermiş. Telegraph - "Oyun Türkçe olmasaydı kesinlikle bu puanı haketmezdi, Türkçe olduğu için 100 veriyorum." demiş inceleyen. VideoGamer - Bunlar 80 vermiş. Ama sanırım Türkçe kelimelerde bir kaç hata varmış, o nedenle kırmış. Türkçe kelime hataları düzelirse puanı 100'e çıkaracaklarmış. Bu şekilde daha nice 100 puan veren site var, hepsi de oyun sadece Türkçe olduğu için sevmiş. |
Biri tuvalette cami var der, diğeri BF1'de ecdadıma karşı savaşmam der.
Yaratan akıl fikir versin diyorum bu zihniyete, bu kadar boş işlerle uğraştığımız sürece aynen böyle devam ederiz. |
Oyunun ertelenmesi neyi gösteriyor biliyormusunuz. Bu adamların amaçlarının sadece para kazanmak olmadığını. İsminin bile deli gibi satış rakamlarını yakalamaya yeticeği ortada. Eminim ki ilk duyurdukları tarihte bu oyunu satışa çıkarabilirlerdi ve eksiklikleri diğer firmalar gibi dev boyutlu güncellemelerle giderebilirlerdi. Adamlar goty olacak adam gibi OYUN yapmanın derdindeler. Saygı duydum ve alkışlıyorum
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 29 Ocak 2013; 18:11:54 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEZ1R -- 29 Ocak 2013; 18:18:44 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 29 Ocak 2013; 21:00:32 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 1 Şubat 2013; 12:09:22 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja BJELICA_8 -- 1 Şubat 2013; 17:22:29 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 19 Şubat 2013; 11:43:35 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|