Şimdi Ara

Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu] (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.030
Cevap
17
Favori
45.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Beograd

oyun nasıl arkadaşlar; kimisi The last of us gibi çöp olmuş diyor, kimisi grafikleri iyi diyor kimisi de en iyi oyunlardan biri diyor. kararsız kaldım. alınır mı? sec falan bişeyler bulmaya çalışıcam.

Thé last of us a kim çöp diyor, kimse o carpilir.Naughty dog un en iyi oyunu.

Grafiği göre mi oyunun iyi olup olmadığını belirliyorsunuz. Bu yeni nesil mahvetti oyun dünyasını. Grafik de grafik! Grafik çok iyi olsa ne olur olmasa ne olur.

Hayatında hiç Uncharted oynadin mi? Oynamadiysan alma bunu. 1. Oyundan başla.

Uncharted 4 u oynadıysan eğer bu kayıp şehir de aynı onun gibi işte. 4 u beğendiysen eger al oyna.

Ayrıca en iyi Uncharted oyunu falan değil bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

oyun nasıl arkadaşlar; kimisi The last of us gibi çöp olmuş diyor, kimisi grafikleri iyi diyor kimisi de en iyi oyunlardan biri diyor. kararsız kaldım. alınır mı? sec falan bişeyler bulmaya çalışıcam.

O '' KİMİSİ '' kimse bize bi gösterde ağzının ortasına 200 üzeri ödül alan oyunla vuralım gelde çıldırma yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: lıfenorm

quote:

O '' KİMİSİ '' kimse bize bi gösterde ağzının ortasına 200 üzeri ödül alan oyunla vuralım gelde çıldırma yahu

Kimisi dediği kendisi yahu kimsenin dediği falan yok. Algı yapıyor hesapta.
  • quote:

Sen telefondan oyun oynamaya devam et ötesi seni aşar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

quote:

Kimisi dediği kendisi yahu kimsenin dediği falan yok. Algı yapıyor hesapta.

Doğru diyorsun her eleştiriye saygımız var ama bu tür işgüzarlığa tahammülüm Yok last of us gibi bir oyuna çöp demiş yahu

• yine efsane bu uncharted oyunu ama az böülüm olması üzdü

• Makina gibin oyun düzmüş n dog gene aferim evlatlarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monster98

yine efsane bu uncharted oyunu ama az böülüm olması üzdü

zorluk derecesini artirir hatta platin icin oynarsaniz oynaniş suresi artiyor hocam. 20 saati gecti benim oyun. dedigıniz gibi -1-2 bölum daha olsa veya ilk bölumler biraz daha uzun tutulsa efsane olurdu. gerci bu şekilde bile mükemmel

• Bence Uncharted serisinin artık Nathan Drake'e ihtiyacı yok,Chloe ile devam edilebilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Çok kötü, the last of us gibi çöp olmuş. Değerli vaktini bu oyuna harcama sen.

teşekkürler hocam, böyle objektif yorumlar görmek istiyoruz. maalesef forumda bazı gören gözler kör, duyan kulaklar sağır olmuş durumda. adeta bazıları oyuna tapıyorlar. herşey grafik değil mesela minecraft graifkleri çöp olsa da oynanış var. bu oyunda da grafikler iyi gözüküyor ama oynanış çöp demek ki. bu firmalar ikisini bir arada yapamıyorlar mı yahu. mesela call of duty adeta üçü bir arada kindr sürpriz yumurta gibi hem grafik, hem oynanış hem de mutlisiyle tam bir efso oyun. böyle oyunları daha çok görmek istiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Husqv4rn4

Bence Uncharted serisinin artık Nathan Drake'e ihtiyacı yok,Chloe ile devam edilebilir...

Nathan ve sully siz uncharted olmaz. Olursa da adini baska koysunlar, uncharted in adini kirletmesinler. Isteyen de alir oynar.

• Bulmacaları 4'den daha iyi olmuş. Oynanış vs. aynı olacak tabi o kısma yapacak hiç bir şey yok. Her oyunda ufak ufak değişiklikler yapılabilir. Onun haricinde oyun sisteminde her yeni oyunda müthiş değişiklikler yapan firma ben daha görmedim. Zaten UC bu şekilde olduğu için seviliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Orijinalden alıntı: Efsunger hissi

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu HDR Nasıl bir teknoloji tam olarak anımsayamadım uncharted kayıp miras ve RE 7 oyunuyorum Bu oyunlar HDR Destekli fakat öyle vay canına dedirtmedi normal mod'da iken daha canlı geldi renkler yada ben farkedemedim bilemiyorum fark olarak ışık çok daha yoğun parlak ve renkli mesela ama diğer kalan renklerde öyle şaşırtmadı benim gibi düşünen var mı ?

Edit: UC kayıp mirası HDR kapalı olarak denedim ve o görüntü o kadar berrak renkler o kadar canlı ki anlam veremedim bu HDR çok met edildi şöyle güzel böyle muhteşem diye belkide tv'den kaynaklıdır bilemedim

Hangi tv modelini kullanıyorsunuz.

Grundig inmesa serisi hocam daha yüksek fiyattaki tv'lerde daha iyidir hdr bilemiyorum

Hdr'den en iyi verimi almak için gerçek 10bit ekran ve 1000 nit üzeri bir parlaklığa sahip bir ekrana sahip olmanız gerekiyor. Bu da samsung'un ks serisi ve mu8000 serisi üzeri tv'lere mevcuttur. Yoksa benim samsung 6470 8bit tv'de hdr açık iken, karanlık, cansız renkler görüyorum. Gerçek hdr panele sahip bir tv'niz yok ise hdr sadece göstermelik olarak kalacaktır.

Dostum peki bu söylediklerin sony xe9000 serisinde karşılıyor mu hdr bunda verimli mi?

Burda iyi notlar almış, hdr gaming'ten. 10 bit panel, genel anlamda güzel bir tv'ye benziyor. Siyah performansı fena değil. Kontrast oranı iyi.Sadece bakış açısından zayıf görünüyor.Zaten oyun oynarken karşıdan oynadığımız için, çok önemli değil. Ama panelin, hdr performansı iyi görünüyor.
    http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x900e

Teşekkürler hocam demek ki iyi düşünmüşüz.

• arkadaşlar oyuna dün gece başladım ve 6 saatlik bir sürede başından kalkmadan bitirdim. gerçekten başarılı bir iş olmuş tavsiye ederim.
  • Oyuna dün başladık (eşimde dizi gibi izliyor)

2. Bölümdeki o otelin tabelalar aman yarabbi, o ne güzellik. o ne biçim hdr deneyimi. uçakların şehri bombalaması, arkada döene şehir görseli. muhteşem. resmen adamlar biz bu işi biliyoruz demişler. (xe90+ps4pro)

bundan daha iyisini görmedim. şaheser olmuş

oyun da konu olarak ortalama bence, eh işte :) bakalım ileride açılır belki.
  • Oyun harikaydı ama sensiz olmuyor be reis...

• Oyun güzel, çok güzel evet anlıyorum ama şu spoilerları vermeseniz daha güzel olacak.
  • Oyunu dün bitirdim, fazla bir beklenti yoktu bende fakat harika bir yapım olmuş. Grafikler her zamanki gibi muazzam, hele bazı manzaralar da durup kaç kere ekran görüntüsü aldığımı hatırlamıyorum. Haliyle atmosfer de çok iyi olmuş. Chloe ile oynamak da güzel bir deneyimdi. Dublaj da bence güzel olmuş, özellikle asav in dublajini beğendim. Bir serinin yan oyununa göre çok iyi iş çıkartmışlar. Eğer Uncharted serisini keyifle oynadiysaniz bu oyunu da kesinlikle kaçırmayın

Bu arada oyunu kutulu olarak uygun bir fiyata satacağım, satinalmak isteyen arkadaşlar pm yoluyla benimle iletişime geçebilir

• Kairros. kullanıcısına yanıt
    Bencede öyle ama Chloe karakterini nathan e benzetebildiği kadar benzetmişler. Ben yabancılık çekmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Oyun harikaydı ama sensiz olmuyor be reis...

Reis bir başkadır, onun espirileri, onun mimikleri, onun laf sokmaları...

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.