Şimdi Ara

Uncharted The Lost Legacy (Playstation Exclusive) [Ana Konu] (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.030
Cevap
17
Favori
45.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İyi yapmışsınız hocam,tadını çıkararak ilerleyin
  • 53 tl'ye düşmüş, yazın daha da fazla ihtimali var mı şuan almayı düşünüyorum
  • Oyunu dün bitirdim. 4. oyundan sonra oldukça kısa geldi doğal olarak ama ben ana karakterlere alıştım.

Zaten Chloe Frazer Nathan Drake'in dişi versiyonu gibi olmuş. Nadine iticiydi yalnız. Sam ise ekibe espri katan eleman olarak sonlarda katılıyor. Aslında ekip olarak fena değiller. Nathan Drake'in hikayesi de bitti. Acaba buradan devam ederler mi ? Sonu sanki devam edebilir gibi bitti ama belli olmaz.

Grafikler güzel.
    4. bölüm açık dünya muhabbeti olduğundan benim pek hoşuma gitmedi. Oyun zaten 8 bölüm filan olması lazım en uzun yeri doğal olarak orası oluyor.

Uncharted iyidir her zaman aynı mantık bile olsa oynatıyor kendini ama şu anlamsız kötü düşman son anda çöken şeyler klişeleri biraz daha azaltsalar farklılık yapsalar keşke. Düşmanla oyun başında münakaşaya gir oyun sonuna kadar sana zorluk çıkarsın sonunda da finali yap şeklinin yerine alternatif daha farklı sunulan bir hikaye anlatım tarzı lazım.

• Oyunu tekrar bitirdim, benim keyif aldığım nadir oynadığım oyunlardan biri oldu.. Chloe'ye aşık oldum çok sevdim karakteri. Tekrar oynayacağım bir süre sonra.

Oyun bitiminde çalan ''M.İ.A - Borders'' ta çok iyi bir şarkı tavsiye ederim. Finale uyumlu bir şarkı.

• Oyunu denemek bu gün nasip oldu daha ilk kontrol elime geçtiğinde sağa sola çevirirken 30 fps gibi hissettim ayarlara girdim performans kalite modu gibi bir seçenek göremedim oyun 30 fps mi ?

• ALt4iR kullanıcısına yanıt

PS5 versiyonu 60 FPS.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

Hocam ps5 versiyonu derken yeni çıkan iki oyunun bir olduğumu, ben tek lost legacy ps4'e çıkan için sordum.

Not : Ps 5 sahibiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALt4iR -- 3 Temmuz 2022; 15:53:7 >
  • ALt4iR kullanıcısına yanıt

Evet PS5 upgrade’i 60 FPS. PS4’teki değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Evet PS5 upgrade’i 60 FPS. PS4’teki değil.

Tüh ya oyun extra kataloğuna gelince elimdeki paketin jelatinini acmayayim demiştim ama 30 FPS oynayamam. sağol hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Nedense şu uncharted serisini bi ben sevemedim sanırım nathean drake collection'ı ve 4 ü oynadım buna da biraz baktım ama tomb raider oyunlarını bayıla bayıla oynarken bu seride inanılmaz sıkılıyorun hatta öyle ki ps ye haftalarca dokunmuyorum bu oyunu oynadıktan sonra beni resmen oyun oynamaktan soğutuyor.... Herkes severken ben neden sevemedim şu seriyi ya :(

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.