Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
72.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: le passager

Bunun platini adamı çıldırtır. Ezici zorlukta kafanı siperden çıkardığın an tek yiyosun. Hazineler falan yine youtube dan bakıp toplanır da. Çatışma kısmını aşırı zor yapmışlar. Kolu kıracaktım sinirden az kalsın.

Aynen ezicide siperden cikmaya gelmiyor tabi gercekci oluyor o ayrı ama, drake aninda ölürken düsmanlara 3-4 kere sıkmak gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bunun platini adamı çıldırtır. Ezici zorlukta kafanı siperden çıkardığın an tek yiyosun. Hazineler falan yine youtube dan bakıp toplanır da. Çatışma kısmını aşırı zor yapmışlar. Kolu kıracaktım sinirden az kalsın.

Ezici seviyesi çok kolay. Sadece acele etmeden, siper alarak ilerlemen gerekiyor. Oyun sana hata yapma şansı tanıyor. Gerçek zor mod acımasız seviyesi. Tek mermi ile ölüyorsun. Her düşmandan sadece 3 mermi düşüyor. Eziciyi bitirdikten sonra bir bölüm acımasızda oynarsan ne demek istediğimi anlarsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Platin için acımasıza gerek olmadığı için benim için bir şey ifade etmiyor. Acımasız modda denemem bile oynamayı. Daha o kadar kafayı yemedim Genç yaşta saçlarımız mı beyazlasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Ezici seviyesi çok kolay. Sadece acele etmeden, siper alarak ilerlemen gerekiyor. Oyun sana hata yapma şansı tanıyor. Gerçek zor mod acımasız seviyesi. Tek mermi ile ölüyorsun. Her düşmandan sadece 3 mermi düşüyor. Eziciyi bitirdikten sonra bir bölüm acımasızda oynarsan ne demek istediğimi anlarsın.

Oyunu bugün alabildim akşam başlamayı planlıyorum trophy'ler için falan ezicide başlamayı planlıyordum ama çok mu zor gelir yoksa direk zorlamamı önerir misiniz ?

• Ben de dün sahip oldum oyuna bugün 1. sine başladım hikaye 2 saati geçti oynadığım süre ve %33 olmuş şimdilik güzel ilerliyorum fakat adamlar sürekli geliyor bizim tırmanıp atlayıp zıplayıp erişemediğimiz yerlerde bin tane adam oluyor ve kolay kolay ölmüyorlar da kafamı bozmaya başladı bu. Yine de güzel oyun bakalım ne kadar sürede biticek.
  • ygt96 kullanıcısına yanıt
    Kişiye göre değişir ama ilk defa oynayacaksanız muhtemelen ezici mod zor olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygt96

Oyunu bugün alabildim akşam başlamayı planlıyorum trophy'ler için falan ezicide başlamayı planlıyordum ama çok mu zor gelir yoksa direk zorlamamı önerir misiniz ?

İlk normal seviyede bitir, ikinci seferde ezicide başlardan daha iyi olur.
  • Ezicide başladım 4. bölümü 20 dakika oynayıp ölüp durduktan sonra oyunu kapattım kafayı yiyicektim Daha önce oynadım fakat bu kadar zor olduğunu hatırlamıyorum bir kaç kere daha deniycem geçemezsem eziciye veda ederim galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygt96 -- 20 Ocak 2016; 22:19:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huertas10

3. OYUNUN SONUNDA ELENA ÖLÜYOR
    - dikkat spoiler

Güzel arkadaşım, başlıkta kim ne yazmış diye okuyup keyfime bakarken senin yorumuna denk geldim. Şu an muhtemelen ne diyeceğimi tahmin ediyorsundur.

Umarım şaka yapıyorsundur, dediğin gerçek değildir. Bir ihtimal dediğinin gerçek olmadığını varsayarak 3. oyunun sonuna bakmıyorum. Bilmeden yanlışlıkla yaptığını düşünüyorum, aksi taktirde ip ni ele geçirdim, molotofları silahları da hazırladım, nathan ı da aldım yanıma... peşindeyim !

Senin nickini de bir yerlerden hatırlıyorum ama nerden. Daha önce de birkaç yerde trollüğünü görmüştüm sanki emin değilim ama

edit: son yorumlarına baktım, test ettim onayladım. Tam bir trolmüşsün be arkadaşım, şansıma mıçayım bana denk geldin !

@ygt96 bence yorumunu editleyip diğer arkadaşları uyarabilirsin "aşağıdaki yorumda spoiler var okumayın" diye. Hatta büyük harflerle kırmızı yazarsan daha iyi.

Hiç yoktan birkaç kişi kurtarırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi le passager -- 20 Ocak 2016; 20:49:56 >

• Editleyeyim hocam da benim yorumun spoilerla alakasını pek çözemedim yani bi bölüm zor evet ama hani bölümün içeriğiyle ilgili bir şey yoktu. Neyse ben düzenleyeyim yine de.
    Hocam iyice karıştırdın ortalığı ben senin bir altında yorum yapan "huertas10" nickli kişinin yorumunda spoiler olduğu için, diğer arkadaşları "bir alttaki yorumda spoiler var okumayın" diye uyar demek istemiştim. Senin yazında bir spoiler yoktu.
  • Huertas10 kullanıcısına yanıt
    Üzüldüm bak şimdi. Yazık oldu.

• quote:

Hocam iyice karıştırdın ortalığı ben senin bir altında yorum yapan "huertas10" nickli kişinin yorumunda spoiler olduğu için, diğer arkadaşları "bir alttaki yorumda spoiler var okumayın" diye uyar demek istemiştim. Senin yazında bir spoiler yoktu.

Ahahaha hocam şimdi anladım eyvallah o zaman da troll yazmışsın sanırım yazmama gerek kalmadı
  • @Huertas10
    küfür yemek mutlu mu ediyor seni çok merak ediyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kehanist -- 20 Ocak 2016; 22:50:58 >
    Ezicinin biraz zor gelmesi normaldir. Olmadı Armaf3d0n nickli arkadaşın dediği gibi normal de oyna. Önemli olan oyundan zevk almak, trophy işine o kadar takılma.

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

Ezicinin biraz zor gelmesi normaldir. Olmadı Armaf3d0n nickli arkadaşın dediği gibi normal de oyna. Önemli olan oyundan zevk almak, trophy işine o kadar takılma.

Hocam ezici gerçekten zor geldi bıraktım normale aldım ona rağmen çok öldüğüm bölümler oldu oyunun mekaniğine eğimine alışmadan eziciye bulaşmak hata bence de. Bu arada ben çok öldüğüm için biraz öyle geldi galiba ama çok çatışma yok mu ya her yerde adam var battlefield oynuyomuşum gibi hissediyorum

Çatışma olayı gerçekten fazla o konuda size katılıyorum.

• arkadaşlar uncharted 1 - 2 ps3 de türkçe dublaj olarak mı sunuluyor bu paket çıktıktan sonra yoksa halen orjinal dilde mi ? araştırdım bi bilgi bulamadım bilgisi olan var ise cevaplarsa çok iyi olur.
  • Osse-Saeros kullanıcısına yanıt
    Playstation 3'de ilk iki oyunda Türkçe desteği yok. 3. oyunda Türkçe altyazı ve dublaj mevcut.

Oyunu geçen hafta aldım ve ilk iki oyunu bitirdim. Daha önce sadece ilk oyunu oynamamıştım. Gayet keyifli geçti bir haftam. Kesinlikle oynanması gereken bir seri ama bir hafta içerisinde 3 oyunu da bitirmek biraz sıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osse-Saeros

arkadaşlar uncharted 1 - 2 ps3 de türkçe dublaj olarak mı sunuluyor bu paket çıktıktan sonra yoksa halen orjinal dilde mi ? araştırdım bi bilgi bulamadım bilgisi olan var ise cevaplarsa çok iyi olur.

Uncharted 1 ve Uncharted 2'nin PS3 sürümünde Türkçe dublaj veya altyazı yok, Uncharted 3'te ise Türkçe dublaj ve altyazı var. PS4 sürümü çıktıktan sonra PS3 sürümlerinde herhangi bir değişiklik olmadı.

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.