Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
72.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Altyazı ve ses Türkçe seçeneğini göremedim sıkıntı olmasın yoksa hemen alacağım.

bu psn deki 89tl türkçe mi şimdi kesin? göremedim ben de bi yerde??
  • 10ur kullanıcısına yanıt
    Evet kesinlikle Türkçe
  • şuanda bir sorun var sanırım sonra deneyiniz diyor almak istediğimde :(

bir sorum daha var. ps3 te uncharted 3 te 3d özelliği vardı. bunlarda da var mı acaba?
  • Secondary hakkı isteyen varsa beraber alalım oyunu pm atsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ur

şuanda bir sorun var sanırım sonra deneyiniz diyor almak istediğimde :(

bir sorum daha var. ps3 te uncharted 3 te 3d özelliği vardı. bunlarda da var mı acaba?

PS4 sürümünde 3D yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • UNCHARTED: The Nathan Drake Collection - Accolades | PS4

• http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4UN02-uncharted-the-nathan-drake-collection
    Arkadaşlar shopto.net üzerinden oyunu almayı düşünüyorum fakat türkçe olup olmadığına emin olamadım. İngiltere 2.bölge oyunlarda olur diye biliyordum ama Diller bölümünde türk bayrağı yok? Biri beni aydınlatırsa sevinirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: stekk

http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4UN02-uncharted-the-nathan-drake-collection
    Arkadaşlar shopto.net üzerinden oyunu almayı düşünüyorum fakat türkçe olup olmadığına emin olamadım. İngiltere 2.bölge oyunlarda olur diye biliyordum ama Diller bölümünde türk bayrağı yok? Biri beni aydınlatırsa sevinirim :)

İngiltere'de satılan tüm PS3 veya PS4 oyunlarında Türkçe dil desteği olmuyor. Bu sürümde Türkçe altyazı olsa bile dublaj olacağını sanmıyorum.

• Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Türkiyeden almak farz oldu yani :) ben de fiyatı görünce heyecanlanmıştım

• şuan psn de 89 tl neden bu fiyata almak varken maceraya atılıyorsun?
  • tunlab T kullanıcısına yanıt
    Kutulu oyun seviyorum Evdeki internette sörf yaparken bile deli oluyorum zaten, indirme işine hiç girmiyorum o yüzden. Oyunları geriden takip edip satın alıyorum, malum kutulu oyunların indirime girmesi zaman alıyor.

• stekk S kullanıcısına yanıt
    ben yeni ps4 aldım, 3 tane oyunum var hepside psn den aldım, işin kötü tarafı 500 gb makina, dolmaması için kutulu almak lazım o zaman..
    Kutulu oyunlarda da ön yükleme yapıyor. Disk sadece giriş anahtarı gibi kontrol ediyor cihaz disk varsa hdd den devam ediyor oyuna. 40gb lık birçok oyun yüklü hdd ye. Pek farkı yok psn den. Her ne kadar kutulu olsa da. Tek rahatlığı silebiliyorsun. Ama güncellemeler gidiliyor silince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Kutulu oyunlarda da ön yükleme yapıyor. Disk sadece giriş anahtarı gibi kontrol ediyor cihaz disk varsa hdd den devam ediyor oyuna. 40gb lık birçok oyun yüklü hdd ye. Pek farkı yok psn den. Her ne kadar kutulu olsa da. Tek rahatlığı silebiliyorsun. Ama güncellemeler gidiliyor silince

bunu geçen gün anladım, arkadaşımdan ödünç mortal kombat aldım oyunu komple kurmuş hdd ye, sizinde söylediginiz gibi cd sadece key görevi görüyor, psn den uyguna oyun almak daha mantıklı şu durumda o zaman..
    Psn nin bir sıkıntısı da eğer psn de problem varsa bakım vs hesabına giremezsen indirdiğin oyunu da oynayamıyorsun

• İlk oyunun ardından ikinci oyunun da %70'ini bitirdim. Yukarıda yazmıştım, ilk oyunla ikinci oyun arasında uçurum bekliyorum diye, nitekim arada çok büyük fark var. Ara sahneler ve grafikler oldukça gelişmiş, bayağı beğendim ikisini de. Bunun yanında bu sefer platform ve aksiyon dengesi daha iyi oturmuş, ilk oyunda platform ögeleri daha az kalıyordu sanki. Oyun tekrara girmesin diye farklılaştırılmış. Ancak, hala kendini tekrar eden bir yapıya sahip, ben 3-4 saat aralıksız oynayıp 3-4 gün ara vererek devam ediyorum ve ara verdiğim süre hiç aramıyorum oyunu. Playstation'ın en çok tutulan ve yenisi beklenen serisi olduğunu bilerek, epey yüksek beklentiyle oynadım ama beklentimi karşılamadı açıkcası. Çıldırırcasına akiyon var, tempo çok yüksek, oyun bir an bile durmuyor ama aradığım şeyler bunlar değildi, o yüzden kendi adıma beklentilerimin altında kaldı.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Ana hesap ise sorun olmuyor hocam sıkıntısız girersin
  • Oyunu seri olarak ps3 de bitirenlerdenim ps4de yeni basladim buradaki yorumlari okumadan amac hikayeyi anlayip tazelemekti benim icin suan %92 de ilk oyun gayet iyi kolay modda baslamistim çatismadan sikayet edenler kolay modda baslasin beni hic rahatsiz etmedi catismalar grafikte ps3 ile kiyaslanamayacak kadar iyi ☺

• quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

İlk oyunun ardından ikinci oyunun da %70'ini bitirdim. Yukarıda yazmıştım, ilk oyunla ikinci oyun arasında uçurum bekliyorum diye, nitekim arada çok büyük fark var. Ara sahneler ve grafikler oldukça gelişmiş, bayağı beğendim ikisini de. Bunun yanında bu sefer platform ve aksiyon dengesi daha iyi oturmuş, ilk oyunda platform ögeleri daha az kalıyordu sanki. Oyun tekrara girmesin diye farklılaştırılmış. Ancak, hala kendini tekrar eden bir yapıya sahip, ben 3-4 saat aralıksız oynayıp 3-4 gün ara vererek devam ediyorum ve ara verdiğim süre hiç aramıyorum oyunu. Playstation'ın en çok tutulan ve yenisi beklenen serisi olduğunu bilerek, epey yüksek beklentiyle oynadım ama beklentimi karşılamadı açıkcası. Çıldırırcasına akiyon var, tempo çok yüksek, oyun bir an bile durmuyor ama aradığım şeyler bunlar değildi, o yüzden kendi adıma beklentilerimin altında kaldı.

Vay be adam hislerime tercuman olmus resmen yazmaya useniyodum bende

• Ya bu psn bana kafayi yedirtecek. Cuma gunu satinalmayi denedim suanda isleminizi gerceklestiremiyoruz bi kac dakika sonra tekrar deneyin dedi. 5 dk sonra denedim gene ayni. 5 dk sonra denedim gene ayni.. Sonra bu sefer kart hatasi dedi. Aradim sony hesabiniz cok fazla deneme yaptiginiz icin bloke olmustur 15 gun sonra acilir bloke dediler. Simdi deniyorum gene sonra deneyiniz diyor. O engeli gecsem kart hatasi veriyor hesap bloke oldu diye. Para vermek icin ... Yirtiyorum kmi gundur hala satin alamadim. Kart benim hesap benim sifremi bisiyi yanlis girmedim. Cok denemisim de 15 gun beklicek misim. Denediysen sistemin bozuk sorunlusun ki denedik mal yaaaa..

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.