Şimdi Ara

Üni kalite sıralamaları 2017 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mareşalkedi

Hacettepe gazi falan var alasım vardı fakat bu okulların mühendislikleri iyi değil diye biliyorum

Edit:akademik öğretim kalitesi sadece hocaya bağlı değildir öğretim stilide önemlidir.koç öğrencisine değer veren bir üniversite ve öğrenciye net olarak o ders hakkında bilgi sahibi yapıyor yetiştiriyor yani bi bakıma

Hacettepe Otomotiv Mühendsliği Dünya çapında Türkiye den listeye girebilen 6 Makine mühendisliğinden birisi oldu. bu neyin kafası alasım vardı listeye almadım ne demek. ayrıca URAP sıralamasında da Hacettepe Mühendislik alanında Türkiye 4.sü oldu ne demek mühendisliği kötü? Bu da ayrıntısı.https://forum.donanimhaber.com/hacettepe-universitesi-otomotiv-muhendisligi-makine-muhendisligi-hakkinda-ayrintili-bilgi--127501376-2#127538034

• Sabancı'nın ve Bilkentin yeri yanlış kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabanci gereğinden fazla yukarida bilkent gereğinden fazla asagida yıldız gibi universite listede yok sacmaa

• çoluk çocuk kendine göre sıralamış, hiçbir mantığı olmayan bir liste olmuş..En başta o sıralarda istanbul bilgi ve kadir has'ın olması ve ege-hacettepe yıldız teknik gibi üniversitelerin olmaması yanlış.Lise öğrencisinin listesinden ne bekliyosunuz ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@yWaLKer35 -- 10 Temmuz 2017; 17:11:27 >
  • Bu nasıl bi sıralamadır?

• Universitede okumadan o universitenin kalitesini bilemezsiniz o yuzden bu tarz konular cok sacma, hele ki bircogu liseli oldugunu varsayarsak forumun daha da sacma tek universite gormeden yaristiriyorsunuz

Ben mesela sadece kendi universitemi yorumlayabilirim ki o konuda da herkese yardimci olmaya calisiyorum, sabanci kaliteli mi evet.

Bogazici mi koc mu sabanci mi bilkent mi odtu mu daha kaliteli hicbir fikrim yok, tek yorumum sabanci pisman etmez. Aslina bakarsaniz top 6 universitenin hicbiri pisman gibi gozukuyor isveren sayginliklari acisindan.

Bu konulari okuyan tercih donemindeki arkadaslara onerim hicbir sidik yaristirir gibi vs konularini takmayin gezin gorun, kafaniza yatani yazin, mutlaka universite ogrencileriyle konusun insanlarin basini sisiririm diye korkmayin bogazicili gordunuz mu yapistirin ozel mesaji, en iyi bilgiyi ogrencilerden alirsiniz.

Ayni sekilde sabanci icin bana istediginiz konuda danisabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.