Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEDE İLK GÜN ÖNERİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler hayırlısıyla bir çoğumuz üniversiteye geçiş yapıcaz. Sizden sadece istediğim üniversitede ilk hafta neler oluyor neler dönüyor gidenler biraz anlatabilir mi? Ayrıca ilk gün neler yapmalıyız veya yapmamalıyız..

• Kızlar beğendikleri erkeklere teklif ediyorlar sonra sevgili oluyorlar liseden tek farkı bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk hafta cigkofte partylerinden tut after partylere kadar milyon tane organizasyon oluyor. Sakin gitme dinden imandan cikarsin yoksa. -_-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackAvrupa

Kızlar beğendikleri erkeklere teklif ediyorlar sonra sevgili oluyorlar liseden tek farkı bu

Desene ilk haftalarda elimde kalacak olan çok olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: FNA97

Ilk hafta cigkofte partylerinden tut after partylere kadar milyon tane organizasyon oluyor. Sakin gitme dinden imandan cikarsin yoksa. -_-

Hocam o atmosfere kapılıp ters bişeyler yapmam umarım ama ilk hafta kemerle bağlıcam
  • Nedir bu espri yapma meraki. Gidin konu disina arkadasim.
    Hayir bir de 100 senelik esprileri soyluyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutsal Kitap

Nedir bu espri yapma meraki. Gidin konu disina arkadasim.
    Hayir bir de 100 senelik esprileri soyluyorlar.

Nasıl? anlamadım kanka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş hayatında ilk günüm
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackAvrupa

Kızlar beğendikleri erkeklere teklif ediyorlar sonra sevgili oluyorlar liseden tek farkı bu

yalnız o kızlar bir kaç evvel lise okuyan kızlarla aynı :D nasıl bir evrimdir bu :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayadm1n -- 8 Ağustos 2016; 12:04:54 >
  • Upp trollemeyin amınım

• quote:

Orijinalden alıntı: kınovkınaytkınayf

Aga bizi trollüyo, öyle bir evrim olamaz

Varmış kanka
    ağam öyle diyir
  • boreas35 B kullanıcısına yanıt
    Önce insanlarla adam gibi konuşmayı öğren de insanlarda sana adam gibi cevap versin liseli ergenler gibi sürekli bir küfür sürekli bir mallık. Kaç yaşına geldiniz hala olgunlaşamadınız.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boreas35 -- 8 Ağustos 2016; 12:26:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeuTRon_X

Önce insanlarla adam gibi konuşmayı öğren de insanlarda sana adam gibi cevap versin liseli ergenler gibi sürekli bir küfür sürekli bir mallık. Kaç yaşına geldiniz hala olgunlaşamadınız.

Hocam istersen bi üstteki yazılara bakta kimin kime ilk yazdıgını gör. Benim bu sayfayı açmamdaki temel amaç biraz bilgi ve birazda eğlenmek anladın mı adam öyle dalınca iki katı dalarım.
  • Şu boş insanlarla birlikte Üniversitesi okucaz ya ona yanarım.Umarım odtü de sizin gibiler çok yoktur.
    Evet çok komiksiniz bu bölüm fazla size konu dışında takılın orda daha size hitap eden tipler olur.
    Yok bide komik olduğunu falan sanıyor küfür falan etmiş pabucumun liselisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pucuhezap -- 8 Ağustos 2016; 12:29:54 >
    'İlk gün elimde kalan çok olur' , 'Kemerle bağlıcam' Bu laflar ney ? Üniye okumak için gidiyorsun s...mek için değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeuTRon_X

'İlk gün elimde kalan çok olur' , 'Kemerle bağlıcam' Bu laflar ney ? Üniye okumak için gidiyorsun s...mek için değil.

Seeni tanımıyorum ama inan bana beni tanısan onları şaka amaçlı söylediğimi anlarsın yani ben o bildiğin tiplerden değilim sadece amaç GÜLMEK böyle şeyler dedim diye yapılacak anlamına gelmiyor
    Abi sen buydun dimi abi özür dilerim adından buldum abi pardon

https://www.facebook.com/kimefckdiyonuz/videos/1306834292677307/
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvatore.

Şu boş insanlarla birlikte Üniversitesi okucaz ya ona yanarım.
    Evet çok komiksiniz bu bölüm fazla size konu dışında takılın orda daha size hitap eden tipler olur.
    Yok bide komik olduğunu falan sanıyor küfür falan etmiş pabucumun liselisi.

Konu sana hitap etmiyorsa sol üstte back tuşuna bas canım
  • Adamdaki seviyeye bak bide üniversite okuyacak bu hanzo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Underc0ver

Abi sen buydun dimi abi özür dilerim adından buldum abi pardon

https://www.facebook.com/kimefckdiyonuz/videos/1306834292677307/

back off mk
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.