Bizimkisi spesifik bir konu üzerine değildi. Yani bir fotoğraf ya da müzik ya da gezi kulübü gibi değildi. Genel olarak üniversitede çeşitli konferanslar, söyleşiler, paneller, kongreler, zirveler düzenliyorduk. Yenilikçi Fikirler Topluluğu adı altında inovasyon temelli bir topluluktu ve etkinliklerimizde yenileşime, yenilikçiliğe önem verdik genelde.
1 konferansa katılmıştım sanırım 2009 da. Oldukça başarılı bir topluluktu.
Herneyse, birşey sormak istiyorum.Bilgin dahilinde yanıtlarsan sevinirim hocam. Topluluk kurmak istemiyorum ben sadece fakülte içerisinde bir kulüp kurmak istiyorum. Bunun için nereden izin almam gerekir sence prosedür nedir. Fakütle dışında herhangi bir topluluk vs. olmayacak. Fakültedeki araştırma görevlilerinin herhangi bir bilgisi yok bu konuda siz prosedürü öğrenin biz yardımcı oluruz diyorlar.
O şekilde, fakültelere özel bir oluşum yok. Sağlık Kültür Daire Başkanlığına bağlı olarak bir topluluk kurup sadece fakülte içerisinde etkinlik yapabilirsiniz ancak.
Çok alakasız olacak ama imzanızdaki sayı ne anlama geliyor?Tabi ki özel değilse.
PHI sayısı.
Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme