Şimdi Ara

Üniversiteye yerleşenler forumu ne zaman bırakcaksınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2015-2016 senesinde baya aktiftim, o zamanlardan tanıdığım sadece uruk kalmıştı o da forumu bıraktı gitti. Üni kazananlar genelde uğramıyor dh'ye.

2016 tayfasından varsa ses etsin bakalım, nerelerdesiniz 

Benim de son konum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB6B71D1A -- 2 Eylül 2022; 0:43:23 >

• bu forumu asıl coşturan 2018-2019 tayfaydı youtube da kanallar yeni yeni bilinmeye başlamıştı falan (umut öncül, bekir avşar vs) üniversite sınavı eskiden dershanecilerin tekelindeydi dershaneler kapatılınca vs bazı sosyolojik değişimler yaşandı elbette neyse ben kendi zamanımda üst dönemlerden birisini çok arardım ama hiç bulamazdım şimdi mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışıyorum güzel bir ortam bence

• Uruk'a çok büyük ayıp ettiler umarım daha hala yaşıyordur intihar filan etmemiştir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yaman umut olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Agopunkazı kullanıcısına yanıt

12. sınıf olduğumuz sene baya muhabbet ediyorduk, düştüğü durum benimkisinden de beter olmuş. İyi çocuktu, umarım tıp kazanmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB6B71D1A -- 2 Eylül 2022; 0:46:29 >
  • Hocam vu sene girdiyse garanti kazanmıştır.

Siz kaç sene kaldınız

• Agopunkazı kullanıcısına yanıt

ben ilk senemde bilkent bilgisayar kazandım, 2 sene okuyup bıraktım başka yerde hukuk okuyordum onu da bıraktım iş hayatına girdim, şimdi tekrar bilkent'e dönüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB6B71D1A -- 2 Eylül 2022; 0:46:7 >
  • Başarılar hocam

• Ben marsupilami. hatirlamissinizdir belki. 2018'den beri buralardayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukheykeli -- 2 Eylül 2022; 0:49:30 >
  • çocuklara biraz yardım etmeyi düşünüyorum

• 2019 yılında sınava ilk girdiğimde foruma başlamıştım

şimdi 3.sınıfa geçtim, yaz ayları takılıyorum gene güzel oluyor  

forum bırakılmaz, ara verilir

• ozgurlukheykeli kullanıcısına yanıt

• ilkokul, lise, üniversite buradan devam. yüksek lisansta da burada olacağım yüksek ihtimalle

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt

he la seni lol forumlarından hatırlıyorum yıllar önce. o kadar ufak mıydın :D

• hep burada olacağım

• Forumu bırakmak mı, o da ne

• Baya bi azalttım büyük ihtimal üni hayatına karışınca ayda 1-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CD4F36DB -- 2 Eylül 2022; 1:43:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  •  

• 2019 tayfa   

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

ankaratıplı hocam nerede ben oradayım, o bırakmadıkça ben de bırakmayacağım  

• bu forumu asıl coşturan 2018-2019 tayfaydı youtube da kanallar yeni yeni bilinmeye başlamıştı falan (umut öncül, bekir avşar vs) üniversite sınavı eskiden dershanecilerin tekelindeydi dershaneler kapatılınca vs bazı sosyolojik değişimler yaşandı elbette neyse ben kendi zamanımda üst dönemlerden birisini çok arardım ama hiç bulamazdım şimdi mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışıyorum güzel bir ortam bence

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.