< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Üniversiteye yerleşenler forumu ne zaman bırakcaksınız (2. sayfa)
-
-
Forum bırakılmaz :) Eski efsanelerden az kişi kalsa da.
18’den sonra birer bireer ayrıldılar masadan..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Forumu kullanim amacim basladigim gunden bu yana pek degismedi. Banlanmadigimiz muddetce buralardayiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2019 tayfa
Arada bir bakıyorum her zaman. Alışkanlıklar bırakılmıyor. Özellikle yatay geçiş konularına değişik bir duygusal bağım olduğundan cevaplamadan geçmemeye çalışıyorum.
-
18 zamanı biraz aktiftim önceki hesabımdan, sonrasında ara ara girdim öyle ama çok nadirdi. Bu yaz biraz girip vakit harcadım gerçekten. Benim zamanımda aktif olan mithrandir, hanıncipsi, arianagrande, starixa falan gördüm birkaç defa.
-
forumu bırakmayacağım konu dışı kategorisine terfi alacağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk kez burayı 2013-14te ilkokula giderken laptopta çıkan sorunu ararken bulmuştum uzun bir süre sadece bilgisayar teknoloji vs bölümlerinde takıldım. Burda da kalmaya devam edecem gibi Reddit ve bura hariç sosyal medya hesabım yok tyt ayt ve konu dışı bağımlılık yaptı geçmekte olan yıllarda
Yurt işleri bitince bırakmayı düşünüyorum
ayda yılda bir olsa da gelip bölümü ve okulu tanıtmak, sorulara cevap vermek boynumuzun borcudur.
-
Sizi biliyorum sanki. Nasıl bir geçiş yapmıştınız?
ACİKLANDİ
Not ortalaması ile Fırat'tan Gazi EE'ye geçmiştim. Böyle yazınca imkansız duruyor olabilir, sıralamam Gazi'ye çok yakın olduğundan sıkıntı olmadı. Biraz kişisel sebeplere de dayanan bir tercihti.
-
GENÇLER TÜM YAZ GÜZEL ZAMAN GEÇİRDİK SOHBET MUHABBET SARDI AMA EĞLENİRKEN HARCANAN BOŞ VAKTİN FARKINA VARAMADIK. BENİM KENDİ ADIMA EN DOĞRUSUNUN DC FORUM CART CURT MECRALARDAN KALICI OLARAK ELİ AYAĞI ÇEKMEK OLDUĞUNA KARAR VERDİM. ÖNEMLİ BİŞEY OLURSA YA DA HAL HATIR SORMAK İSTERSENİZ ÇOĞUNUZ BANA NASIL ULAŞILACAĞINI BİLİYOSUNUZ. SİZLERE DE DC SALMANIZI, ÖZELİKLE YKS HAZIRLANANLARA SANAL MECRALARI MİNİMUM DÜZEYDE KULLANMANIZI ÖNERİRİM. AFROCU KARDEŞLERİME SEL(A)METLE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 5 Eylül 2022; 9:53:21 >
Çok iyiymiş. Tebrik ederim
Üyeliğimi 9.5 yaşındayken oluşturmuştum. Üni hazırlıkta pek giremedim ama yazın girdim yine biraz iyi oluyor ara sıra
-
Uni 3. Sinifim
Bi kere biraktim 1-2 senedir yoktum
Şimdi de çok aktif deglm soru sormak için kullaniom.walla
Bırakmam herhalde ama az kullanoorm
Hedeflerime.ulasinca buraya konu acacagim.hem.mutlulugumu paylasicam hem de sorusu olanlara yardımcı olucam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ooo devrem! 2016'dan adam görmek gözlerimi yaşarttı.
Foruma ilk adımımı liseyi kazandığım yaz şu konuya denk gelmemle atmıştım:
https://forum.donanimhaber.com/2012-osys-tercih-sonuclari-aciklandi-nereyi-kazandiniz--63299068
Çılgın bir ortam vardı o zamanlar. Çok özenmiştim o dönemki öğrencilere.
Youtube hocaları daha yok, gri koç metal tişörtlü biyolojici gibi zarttiri zurtturi şeyler yok. Saruman daha fosforlu orkları orta dünyaya peydahlamamış.
Çok samimi bir ortam vardı. Good old days.
Bizim zamanımızda da (2016 ve 2017) ne çılgın wp grupları vardı yav, şampiyonlar ligi gibiydi. Her baremden öğrenci vardı derecesi de vardı serserisi de.
Yerleştirme sonuçlarından sonra da üniversite grupları toplanırdı... Son yıllarda hiç göremedim, çok garibime gitti.
Hatta halen soru bile atılıyordu o zamanlar foruma. Tabii kitaplar çözümlü değil, kunduz vs. yok.
O dönemki hesapla girsem eskiler şıp diye tanır. Uruk geri gelirse kendimi ifşalarım, donumun rengine kadar. Gaddar Kerim sözü.
Edith piaf: Çok özlemişim be 2-3 haftadır buralardayım. Dişime layık konu bulamıyorum, rastgele yorum sallayıp geçiyorum. 1 haftaya ben de dönerim üni serüvenini noktalamak için. Bizim dönem işe başladı la!
Konuda da dendiği gibi en son 2018 - 2019 döneminde forum renkliydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaddar.Kerim -- 5 Eylül 2022; 11:47:42 >
-
Forumu bırakmazsın. Gün içinde daha az girer hale gelirsin
teee 19un kasım ayı olması lazım googlea rastgele tyt ayt yazıp bulmustum burayi hesap açmıştım da sms sorununu cozemedigimden ghost takilmistim 21in mart ayı aldim üyeliği soyle bakıyorum da tarihi iki sınava tanıklık etmişim en kolay ve en zor üniversite sınavları 20 ve 21 tabi 22 20yi tahtından etti o ayrı 😂 okul açılınca ucururum hesabı muhtemelen burada gerçekten iyi, akıllı insanlar var hayata bakisim değişti burasi sayesinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X