Şimdi Ara

Ünlü çakmak üreticisi S.T. DuPont da cep telefonu sektörüne giriş yaptı; IM-U510LE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Prada, Dolce&Gabbana ve Armani gibi firmaların ardından, dünyaca ünlü çakmak üreticisi S.T. DuPont, Güney Kore'nin üçüncü büyük cep telefonu firması Pantech ile işbirliği yaparak ''Telefon sektöründe ben de varım'' demiş oldu.

Ve yapılan işbirliğinin ilk meyvesi

IM-U510LE kod adlı modelin Kore'de tanıtımı gerçekleştirildi. Tasarımında DuPont'un çakmaklarından esinlenildiği belirtilen telefonun bilinen özellikleri arasında 3 inç boyutunda ekran, GPS alıcısı ve 3 megapiksel çözünürlüğünde kamera bulunuyor. Ayrıca telefonun bazı kısımlarında altın kaplama kullanıldığı belirtiliyor. 832$'lık fiyat etiketine sahip olması beklenen

Pantech DuPont IM-U510LE'nin Uzakdoğu pazarı dışında satışa sunulup sunulmacağı ise şu an için bilinmiyor.

Telefonla ilgili videoları izlemek için hemen aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz:

Video 1

Video 2

Video 3

• Başlığı ilk okuduğumda Çakma üreticisi diye okumuştum.

Hayırlı Uğurlu olsun. İlginç ve değişik bir tasarım, ama beni bozar... (fiyat olarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 24 Eylül 2009; 13:50:50 >
  • Dupont:naylon teflon ve counter strike den tanıdığınız kevlar vs gibi 100 yıllık bir firmadır.
  • O Dupont amerikan kimya firması burdaki ST Dupont luks cakmak kalem ve aksesuar uretıyor avrupa menseili isvicre olabılır.
  • Çakmaklı telefon modelleri görebilecek miyiz acaba?
  • tasarım tek kelimeyle harika
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir telefon 822$ olurmuya buneya altindanmi yapilmis bu paraya yazik batar bu firma bari ilk bastan pahali satmada teklonijini tanitmilet telefon gorsun bizi asar bu sengin isi haber icin tesekurler knight kardesim
  • Güney Korelilerin alışılmış kapaklı telefonlarından çok farklı bir tasarım ve ünlü bir dizinin oyuncusunun elindeydi ben de bu telefon kimin diye arıyordum meğer S.T.DuPont özel yapımıymış çok klas bir telefon keşke imkan olsa da getirtsek.Fakat çok pahalıymış.Koreliler bu işi biliyolar her yaptıkları çok kaliteli ve şık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-00112CF5F

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Daha yeni gördüm mesajı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.