Şimdi Ara

Unplayable Disc Çözümü ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aralık 2006 ntsc-j konsola sahibim .. makineyi ilk aldığımda hemen hemen hiç bir oyunu oynatmıyordu , sonra aldığım yerden rica ettim ve son fw yi atmasını istedim , en son fw yi attıktan sonra konsol bütün oyunları oynattı ... 2 gün önce cod 4 ve halo 3 ü verbatiem marka DL ye clone cd ile sorunsuz yazdım .. İkisinede unplayable disc yazdı ... sonra eczaneden saf alcol alıp dvdroom un lensini sileyim belki düzelir dedim ama sonuc yine aynı ... Şimdi bu oyunları oynayamamamın nedeni lensimin görmemesimi , fw min eski olmasımı yoksa banlanmadan önceki son updateyi yüklemedim ondan dolayımı ? suan makinam anakartı acık durumda eğer lensimden dolayı derseniz lensi dvdroomdan cıkarcam ve yarım saat alkolün içinde tutacam .. sorunum nedir ??? saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 50_KuRuŞ -- 25 Kasım 2007; 16:26:32 >

• tamamdır beyler makinam okumaya başladı saf alcol sağolsun lensim cilli gibi oldu en son silmemden sonra :))
  • Neyse çözmüşsün problemi, geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 24 Kasım 2007; 23:48:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

Neyse çözmüşsün problemi, geçmiş olsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

hocam tamamdır en son silmemde baya bi uğraştım hatta o mavi cam cizilmiş gibi oldu sonra yarım saat alcolun tamamen ucamasını bekledim lensimi hiç bu kadar parlak görmedim . ve az önce oyunları taktım ve okudu .. konuya alakanızdan ötürü teşekkür ederim , saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50_KuRuŞ

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

hocam tamamdır en son silmemde baya bi uğraştım hatta o mavi cam cizilmiş gibi oldu sonra yarım saat alcolun tamamen ucamasını bekledim lensimi hiç bu kadar parlak görmedim . ve az önce oyunları taktım ve okudu .. konuya alakanızdan ötürü teşekkür ederim , saygılar

Alıntıları Göster
    yine aynı sorunla karşılaştım :( acaba diom lensi dvd room dan cıkarsam mı , riskli bi işlemmi bu ?

• quote:

yine aynı sorunla karşılaştım :( acaba diom lensi dvd room dan cıkarsam mı , riskli bi işlemmi bu ?

Alıntıları Göster
    yalnız yeni fw'ler bazı oyunları kabul etmeyebilir %100 Stealth yamalı oyunları kabul eder sadece.
    Open Tray problem çözümünü uygulayabilirsin. Diski okumaya zorlayan bir yöntemdir. DVDrom diski okumaktan vazgeçmez tekrar dener ve çalıştırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 25 Kasım 2007; 2:25:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.A.N.G.A.K.A

yalnız yeni fw'ler bazı oyunları kabul etmeyebilir %100 Stealth yamalı oyunları kabul eder sadece.
    Open Tray problem çözümünü uygulayabilirsin. Diski okumaya zorlayan bir yöntemdir. DVDrom diski okumaktan vazgeçmez tekrar dener ve çalıştırır.

Alıntıları Göster
    en son fw pathcsiz oyunlarda sorun çıkarıyor die duymustum. Unreadable disc hatasını benim cihazda arasıra veriyordu. Baskılarını çıkartınca okumaya başladı. Bu problem ya fw nin sürümünden yada dvd-romunun gözünden kaynaklanıyordur bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

en son fw pathcsiz oyunlarda sorun çıkarıyor die duymustum. Unreadable disc hatasını benim cihazda arasıra veriyordu. Baskılarını çıkartınca okumaya başladı. Bu problem ya fw nin sürümünden yada dvd-romunun gözünden kaynaklanıyordur bence.

Alıntıları Göster
    ben xboxı tam bilmiom ama heralde 9 ay önce falan aldım , o sıralar hitachi için en son fw yi attırtmıştım ama şimdi yenisi cıkmışmıdır onu bilmiom ,, ilk aldığımda suan ki fw den eski fw vardı oyunlarda sorun cıkarıodu yenisini atınca sorun ortadan kalktı .. ondna diom bi üst fw cıkmışsa onu attırayım belki düzelir .. dün gece baya bi uğraştık lensi silmekle 2 kere halo 3 ve cod 4 ü çalıştırıp 1 saate yakın oynadık ama xboxı kapayıp acınca yine unplayable disc yazdı .. şimdi ne yapmam gerekio benim ???

edit : unreadable değil unplayable yazıo ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 50_KuRuŞ -- 25 Kasım 2007; 13:58:50 >

• quote:

ben xboxı tam bilmiom ama heralde 9 ay önce falan aldım , o sıralar hitachi için en son fw yi attırtmıştım ama şimdi yenisi cıkmışmıdır onu bilmiom ,, ilk aldığımda suan ki fw den eski fw vardı oyunlarda sorun cıkarıodu yenisini atınca sorun ortadan kalktı .. ondna diom bi üst fw cıkmışsa onu attırayım belki düzelir .. dün gece baya bi uğraştık lensi silmekle 2 kere halo 3 ve cod 4 ü çalıştırıp 1 saate yakın oynadık ama xboxı kapayıp acınca yine unplayable disc yazdı .. şimdi ne yapmam gerekio benim ???

edit : unreadable değil unplayable yazıo ...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sorunum ne lazer miş nede fw ... unplayable disc ve aşırı driver gürültüsünün çöüzümü bu aşağıda verdiğim video da ...

http://www.youtube.com/watch?v=MvgU1lC8k8k

• quote:

arkadaşlar sorunum ne lazer miş nede fw ... unplayable disc ve aşırı driver gürültüsünün çöüzümü bu aşağıda verdiğim video da ...

Alıntıları Göster
    bence microsoft servisi ara ama çok guleceksin benden soylemesi
    şunu izleyin adam microsoftı arıyor pişman oluyor aradığına resmen

TIKLA ...

• quote:

Orijinalden alıntı: MiQelangelo

bence microsoft servisi ara ama çok guleceksin benden soylemesi
    şunu izleyin adam microsoftı arıyor pişman oluyor aradığına resmen

TIKLA ...

Alıntıları Göster
    Alcolle falan gözü daha beter bozacaksın.Bence senin sorunun dvdrom okuma hızından 8x firmware dene bak açmaayacağı medya kalmayacaktır.Tabi stealth packsiz oyunlar hariç.

• youtube ye girilemiyor. hata veriyor. acaba yeni yasa ile yasaklandımı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

youtube ye girilemiyor. hata veriyor. acaba yeni yasa ile yasaklandımı?
    aynı durum bende de var yeni lens aldım ama bügün taktırcak bi yer bulamadım platin vardı açık 100 dolar istedi takmak için acaba diyom kendim mi taksam
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 50_KuRuŞ

bu video dan pek bişey anlayamadım anlayan varsa anlatabilirmi ne yaptıgını tam olarak..

• quote:

Orijinalden alıntı: devilmycry87

quote:

Orjinalden alıntı: 50_KuRuŞ

bu video dan pek bişey anlayamadım anlayan varsa anlatabilirmi ne yaptıgını tam olarak..

Alıntıları Göster
    peki xbox ın içini açmak için ille de şu torx10 vida mı lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Beylik

peki xbox ın içini açmak için ille de şu torx10 vida mı lazım?

Alıntıları Göster
    ben normal tornavidayla açtım biraz çapraz tutup açılıyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilmycry87

ben normal tornavidayla açtım biraz çapraz tutup açılıyo...

Alıntıları Göster
    bu video da bişeyi dikkat edinn..

adam hitachi marka dvd player içindir bu diyor ısrarla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barzo1905

Alıntıları Göster
    Open Tray problem çözümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barzo1905

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Barzo1905

aynen hocam benim driver da hitachi ,,,

olay şundan ibaret adam iki cümlede bir tekrarladığı magnet (mıknatıs) cümlesinden de anlaşılacağı gibi olay hani daire şeklinde bi parca cıkarıyorya dvd room un üst kapağından orda bi halka var içine demir parcası yerleştirilmiş o halkayı takmanız yeterli oluyor cd yi taktıktan sonra ... ve ne gürültü kalıyor nede unplayable muhabbeti ... dvd roomun üst kapağındaki bölme o mıknatıslı halkanın hareket kapasitesini kısıtlıyormuş adamın dediğine göre ... ama olay sadece bunlada çözülemeyebilir videonun ilerisinde gösterdiği sağ taraftaki yay parçasına ( benim yanlışlıkla cıkarıp tekrar yerine takmak için 1 saat uğraştığım parca) ve git gel yaptığı demir ve plastik cubuğun rahat hareket edebilmesi gerekiyor ...

edit : benim normalde hiçbi oyunda sorunum yoktu bi cod 4 ve halo 3 ile .. youtube ye yazılan mesajlarda hemen hemen herkes halo 3 te bu hatayı alıomuş neden acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 50_KuRuŞ -- 26 Kasım 2007; 23:42:02 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Barzo1905

aynen hocam benim driver da hitachi ,,,

olay şundan ibaret adam iki cümlede bir tekrarladığı magnet (mıknatıs) cümlesinden de anlaşılacağı gibi olay hani daire şeklinde bi parca cıkarıyorya dvd room un üst kapağından orda bi halka var içine demir parcası yerleştirilmiş o halkayı takmanız yeterli oluyor cd yi taktıktan sonra ... ve ne gürültü kalıyor nede unplayable muhabbeti ... dvd roomun üst kapağındaki bölme o mıknatıslı halkanın hareket kapasitesini kısıtlıyormuş adamın dediğine göre ... ama olay sadece bunlada çözülemeyebilir videonun ilerisinde gösterdiği sağ taraftaki yay parçasına ( benim yanlışlıkla cıkarıp tekrar yerine takmak için 1 saat uğraştığım parca) ve git gel yaptığı demir ve plastik cubuğun rahat hareket edebilmesi gerekiyor ...

edit : benim normalde hiçbi oyunda sorunum yoktu bi cod 4 ve halo 3 ile .. youtube ye yazılan mesajlarda hemen hemen herkes halo 3 te bu hatayı alıomuş neden acaba ?

Alıntıları Göster
    kardeş geçmiş olsun.stealth pack nedir?arkadaşlar ben oyunları çekip çekip yazıyorum bu güne kadar hiç sorun yaşamadım.tabi 1-2 okuma hatası hariç.
    makinemin hangi fw olduğunu anlayabilirmiyim?
    cevaplarınız için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.