Şimdi Ara

Unplayable Disc Çözümü ... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende sadece Nba2k8 oyununda unplayable disc sorununu veriyor ama 2 3 kere deneyince okuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: deniz92

kardeş geçmiş olsun.stealth pack nedir?arkadaşlar ben oyunları çekip çekip yazıyorum bu güne kadar hiç sorun yaşamadım.tabi 1-2 okuma hatası hariç.
    makinemin hangi fw olduğunu anlayabilirmiyim?
    cevaplarınız için teşekkür ederim.

hocam consolu yaklaşık 9-10 ay önce aldım ilk aldığımda hemen hemen her oyunda sorun yaşıodum sonra o gunun en son updatesini yükletmesini istedim adama xtreme 5 dedim ama o samsung un fw siymiş neyse istanbula makina gitti o zamanın en son fw si yuklendi hitachi için .. ve şimdiye kadar hiç bi sorun yaşamadım taaaki halo 3 ve cod 4 ü kopyalayıncaya kadar

edit : şuan vesrap nickli arkadaşla konuşuyorum onunda makina yeni oyunları acmıomuş ... sanırım bu işin nedeni fw , sizce ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 50_KuRuŞ -- 27 Kasım 2007; 0:31:54 >

• Hocam alkolün önce uyarıcı sonra uyuşturucu etkisi vardır.Sen ilk sürdüğünde makinayı uyarmış çalıştırmış.Sonra da uyuşturmuş lens kafayı bulmuş.Gerçi bu söylediğim insalar ve içkiler arasında olan bi ilişki ama xbox 360 da da çalışan bi teoriymiş demek... Helel olsun microsoft a ne diyim insan gibi makina yapmış.
    quote:

Orjinalden alıntı: 50_KuRuŞ

yine aynı sorunla karşılaştım :( acaba diom lensi dvd room dan cıkarsam mı , riskli bi işlemmi bu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolga_Pan11

Hocam alkolün önce uyarıcı sonra uyuşturucu etkisi vardır.Sen ilk sürdüğünde makinayı uyarmış çalıştırmış.Sonra da uyuşturmuş lens kafayı bulmuş.Gerçi bu söylediğim insalar ve içkiler arasında olan bi ilişki ama xbox 360 da da çalışan bi teoriymiş demek... Helel olsun microsoft a ne diyim insan gibi makina yapmış.
    quote:

Orjinalden alıntı: 50_KuRuŞ

yine aynı sorunla karşılaştım :( acaba diom lensi dvd room dan cıkarsam mı , riskli bi işlemmi bu ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.