Şimdi Ara

UNTIL DAWN | Only On PlayStation 4 (Türkçe) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.004
Cevap
18
Favori
70.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende kart yok overgame card sahiplerine 179 diyorda kart olayi nasil olucak nasil siparis vericez kartsiz olunca ayni fiyat degil cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu 3 saat kadar oynadım grafikler çok başarılı olmuş fakat frame problemi zaman zaman rahatsız edici onun haricinde oyun sadece interaktif değil kontrolü epey bir süre ele alıp araştırma yaptığınızda oluyor ayrıca daha hemen oyunun başlarında yaptığım yanlış bir tercihten dolayı sanırım akışı baya değiştirdim sırf bu nedenle bile yeniden oynama isteği uyandırıyor insanda. Altyazı konusunda zaman zaman türkçe karakterler ile ilgili sıkıntı var onun dışında okunaklı ve makul boyutta. Oyunun başlarında biraz sıkılabiliyorsunuz çünkü çok fazla ve anlık olarak karakterler arasında sürekli geçiş halindesiniz konsantre olamayabiliyorsunuz. Sonuç olarak özellikle yüz animasyonları ve farklı atmosferi ile yine exc farkını ortaya koymuş Sony mutlaka edinin derim.

• tamehliyetsiz kullanıcısına yanıt
    Ilk öyle bi mail geliyor birde asagidaki sebepten ötürü siparisinizi iptal edilmiştir Üzgünüz yaziyor o mailde.Ben hiç Üzgün degilim ama mutluyum aksine
    Sonrasinda da iade edildiğine dair mail gelir merak etme 30 dk da engec iadeyi yapiyorlar bana öyle oldu.

• By..Emre kullanıcısına yanıt
    Siyete kayıt olmadan önce og kart da istiyorum seçeneği var onu seç kayıt bitince zaten kartinda profilinde sana ait numaralı olarak görünüyor. Öyle 179 a alabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

Bende kart yok overgame card sahiplerine 179 diyorda kart olayi nasil olucak nasil siparis vericez kartsiz olunca ayni fiyat degil cunku

Üye olurken kart içinde form dolduruyorsunuz hocam
  • Overgame sitesindeki oyunda TR dil var değilmi? PSN saolsun hata veriyor alamıyorum 2 gündür oyunu burdan alalım bari yarın gider kargodan alırım zaten.

@Source @Kazumatr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefisto-TR

Overgame sitesindeki oyunda TR dil var değilmi? PSN saolsun hata veriyor alamıyorum 2 gündür oyunu burdan alalım bari yarın gider kargodan alırım zaten.

@Source @Kazumatr

Evet Türkçe.

Bu arada oyunun Frame sorununu birçok oyuncu tartışıyor gerçekten konsola özel bir oyunda nasıl böyle bir sorun var anlamak güç.

• Arkadaşlar oyunu para puanla alacağım için mağza dan almam gerekiyor. DnR Ankara cepha da gören veya alan var mı ? Çıkış günü daha henüz gelmemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Siyete kayıt olmadan önce og kart da istiyorum seçeneği var onu seç kayıt bitince zaten kartinda profilinde sana ait numaralı olarak görünüyor. Öyle 179 a alabiliyorsun.

Hocam ben o secenegi goremedim nerde tam olarak ? Adamlara dun mailde attim ama cevap verende olmadi

• By..Emre kullanıcısına yanıt
    Kayıt ol dedigin anda çıkan sayfada iki secenek var buyukce yaziyor overgame kart istigorum diye soldaki secenek.Nasil gormediniz mobilden se normalde pc den gayet iyi gorunuyor

• hala tedarik sürecinde diyor kafayı yiyecem. dr dan nasıl iptal edicez, bi form varmış galiba onu bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 28 Ağustos 2015; 14:16:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirdim genel olarak değerlendirirsek,

Senaryo öyle aham şaham değildi çünkü belli bir yarıdan çok değişik bir şeye yere açtı. grafik olarak iyidi, atmosfer konusunda baya iyi

Kötü yön ise Rezalet bir optimizasyon ile karşı karşıyayız (birde exclusive olduğu için daha çok puan kırmak gerekir)

8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgsfanboy -- 28 Ağustos 2015; 14:59:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

hala tedarik sürecinde diyor kafayı yiyecem. dr dan nasıl iptal edicez, bi form varmış galiba onu bulamadım.

hayır formu doldurmayın müşteri hizmetlerini arayın anında iptal ediyorlar formla falan uğraşırsanız baya zaman alır adamlara ordan bir şey yazmıştım 1 hafta oldu donmediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcinkaya34

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

hala tedarik sürecinde diyor kafayı yiyecem. dr dan nasıl iptal edicez, bi form varmış galiba onu bulamadım.

hayır formu doldurmayın müşteri hizmetlerini arayın anında iptal ediyorlar formla falan uğraşırsanız baya zaman alır adamlara ordan bir şey yazmıştım 1 hafta oldu donmediler.

arıyorum da müşteri hizmetleri temsilcileri diğer müşterilerle ilgileniyor diyor sürekli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4-5 dk bekleyin işte bağlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcinkaya34

quote:

Orijinalden alıntı: xX-PSYCHOTIC-TR

Hepsisony 189 TL aynı gün kargo
    Ankaradaki One Game Center, Irmak gibi spotçular 200 TL

Komedi, spotçulardan alınca içinden hediye falan mı çıkıyor, paragözlüğün suyunu çıkardılar

Ben d&rdan sipariş vermiştim ayın 22sinde ve hala tedarik sürecinde yazıyordu bugün iptal ettim ve müşteri hizmerleri önümüzdeki cumaya kadar iade olur dedi fakat çok ilginç bir şekilde 2 dk sonra ücretiniz iade edilmiştir diye mail geldi :D ardından hemen overgame'den kayıt oluşturup sipariş verdim 179 tlye geldi oyun ve karşımdaki kişide baya ilgilendi hemen paketlemeyi yapıyoruz şimdi dedi çok memnun kaldım sizede tavsiye ederim zaten bu oyunu kutulu olarak çoğu kişi ordan almış ben geç farkettim ama olsun.

Dipnot: D&Rdan asla alışveriş yapmayın ön sipariş bir oyun bugün hala tedarik sürecinde yazıyorsa o firmada büyük sıkıntılar vardır.

Overgame 'in site linkini verebilir misin hocam ? Ben siteye girdigim zaman og karta 179 tl normal fiyata ise 199 tl olarak gözüküyor. Siz nasıl aldınız ?

• Oynayan arkadaşlar P.t kadar olmasada geren bir oyun mu konusu falan güzel mi acaba.
  • 10 saatte bitirdim ben, en az beş kere daha bitirmek gerektiğinden boşluk koyup yeniden başladım, Metal Gear a kadar yutarım. Geceye saklasın oynayan mümkün olduğunca. Yalnız söylendiği gibi Teen Slasher değil tam olarak. Belli bir yerden sonra fıttırıyor oyun. Ve geldiği noktayı, arkada saklanan gerçeği çok beğendim, bildiğin mindfuck oluyorsun. Karakteri, attığın her adımı ölümcül olaylara bağlamasıyla başka bir örneği yok. Heavy Rain bunun yanında baya yüzeysel kalıyor, karakter sayısından ötürü belki. Ama en ağır dediğin Rpg oyununda bile bu kadar seçim etkisi göremezsin. Üstüne kaderle oynayan, yol gösteren totem diye bir şey yapmışlar, kelebek etkisi, totem, kader, zart zurt derken tipik teen slasher değil diyorsun zaten direk. Hedeflenen etkileşim olduğundan baya başarılı sonuç çıkarmışlar. Korkutmak konusunda rutin hareketler var, yalnız bir iki bölüm de gerilmemek mümkün değil.

Diğer olayı Mocap tabii, dibi düşüren LA Noire'den çok daha başarılı bence. İnsanından, hayvanına aynı hareketi yapan iki varlığı görmüyorsun. Gözeneklerine kadar çizmişler, kanlı canlı insan gibi duruyorlar karşında. Sekiz karakterin de sekizi ruhsal, fiziksel olarak bambaşkalar ve işin psikoloji, ilişki boyutunu ilk seçimden, sonuna kadar sen belirliyorsun. Karakterler arasında her türdeni var, Sam -Hayden Panettiere etkisi- ve başta dingillik yapsa da Mike ile oynamak hoşuma gitti benim. Bilhassa Mike'ın başından geçenler ayrı bir oyun olur. Shadow Fall'un moturunu da gayet iyi değerlendirmişler. Level Design, özellikle klostrofobik ortamı ve mekan değişlikliğini manyak hissettiriyor oyun.

Zaten hepsini geçtim en önemlisi oynanabilirlik. Bitirdiğin an tekrar başlaman gerektiği aklına geliyorsa o oyun olmuştur. Until de bunu en az beş kere falan yaptıracak rahat.

8.5/10

Bir kaç SS,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 28 Ağustos 2015; 16:01:25 >

• *DeviantART kullanıcısına yanıt
    valla dostum ben direkt yeni kayıt ol dedim ondan sonra bana iki seçenek sundu kart istermisiniz diye bende onu seçtim sonra sepete ekledim otomatik olarak indirim tanımlandı 179 a düştü fiyatı sonra da aldım işte bugün kargolanıyor
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.