Şimdi Ara

Unutamadım inan ol.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lord Sıth

quote:

Orijinalden alıntı: LsR

içelim

şerefeee :)
  • eğer kalemindense...amatör yazıları kolay kolay beğenmem ama iyi yazmışsın gerçekten ...

ilk aşklar çok güzel unutulur korkma , samimiyetimle söylüyorum ...tabi bunun kısa sürmesi için , basit gelecek ama eğlenmen iyi vakit geçirmen çok önemli...eğer asosyal içine kapanık biriysen arkadaş çevren kısıtlıysa bir değil on yıl daha sürer malesef..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralkobra_kralkobra

eğer kalemindense...amatör yazıları kolay kolay beğenmem ama iyi yazmışsın gerçekten ...

ilk aşklar çok güzel unutulur korkma , samimiyetimle söylüyorum ...tabi bunun kısa sürmesi için , basit gelecek ama eğlenmen iyi vakit geçirmen çok önemli...eğer asosyal içine kapanık biriysen arkadaş çevren kısıtlıysa bir değil on yıl daha sürer malesef..

Ben yazdım hocam..
  • Ah be arkadaşım. İçimi kanattın
  • Vazgeç gönlüm sen bu aşktan sana kıymet verenmi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Vazgeç gönlüm sen bu aşktan sana kıymet verenmi var

• quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

quote:

quote:

• İçelim o zaman daha rahat yazarsın. Duygu yoğunluğu artıyor insanda
    Benimde yazılarım var ama onlar ben öldükten sonra ortaya çıkacak sadece.
    ... ölüm belki yakın, belki uzak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaşgarlı_tost

quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

quote:

quote:

• ayrılalı 1 sene mi oldu ?
  • Kardeşim yazmayın böyle dokunaklı şiirleri ya insan ağlamadan bu şiirlerin etkisinden kurtulamıyor
  • sonuna kadar okudum agzına yureğine sağlık....

tüm duygular dırek bana hıtap edıyor tek farkımız sen 1 yıl ben 7 yıl aldanmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MwaM

quote:

Orijinalden alıntı: rnk.

quote:

Orijinalden alıntı: LsR

içelim

Arkadaş ne içiyorsa bende ondan alayım.

yaramı deldi geçti vallahi.

beni ancak absint paklar hemde 1 şişe yeşil cin.

yaptığım hataların telefisi imkansızlıklar denizinde yüzmekte

benim de ayrılalı 5. ayını deviriyor 6. ayına geliyor.. Unutamıyorum ama o unuttum sanıp üzülüyormus. bir bilse ki unutmadım.

Bu arada Gazi'nin hangi bölümündesin dostum :)

• Kardeş işin geçekten çok zor 4 yıl oldu ayrılalı hala aklımda bazen unuttum diyorum ama gündüzleri uyuşturabilsemde şu hatıralarımı gece olunca yine başbaşa kalıyoruz
    Ama şurasıda kesin hayat devam ediyor oturup bir kenarda geçişine izin vermekte doğru olmaz yeni bir hedef yeni bir hayat yeni bir yol çizmek lazım....
  • şık Oluyorsun İyi..
    İnsanı insan yapan , bizi hayvanlardan ayıran aklını emanet ediyorsun birisine aklını tek varlığın o yoksa yok işte , insanın ne yapacağı belli olmaz ne kadar tanırsan tanı insanlar evlendikten seneler sonra bile seni tanıyamamışım diyorsa sen ne akla hizmet birisine aklını emanet edersin güzel üç beş günün sefasını aylarca cefaya değişecek kadar yüreklimisin yüreklilik değil bu mallık salaklık..Hata yapsan yaptığına mı yanarsın hatasız olsan hata yapmadığına mı yanarsın hakettim mi dersin kendi kendine bilinmez bir sınavın içine sokarsın gecelerce sürer bu sınav aylarca ve her gece her gece , aşkın neresi adaletli ki sen onun için ölürken o gayet basit davranacak iki kelimeyi senden sakınacak soğuk bakacak soğuk sözler söylerken her gün daha biteceksin atlatacak hatta belki de çok adice ama aldatacak onun umurunda olmayacak anı anını tutmayacak tam iyi derken yine ters dönecek o buz insan olacak oyuncağa döneceksin elinde senin için çok önemli şeyler onun umurunda olmayacak kopsan kopamassın ayakkabıdaki çamur değil ki sallayınca düşsün noldu işte gitti giderken ama kendisi gitmedi senin aklınıda aldı götürdü şimdi başı kesik kurbanlık dana gibi sağa sola çarparsın tek bunlarla kalsa sana paranoyak bir kişilik asla düzelmeyecek bir yara asık bir surat huzursuz geceler takipçilik maalesef haber arayacaksın naptı diye belirsiz bir bekleyiş döner umudu ile yalnızlığının adı o olacak çık çıkabilirsen içinden ..Sen her gece ağlarken o gülecek mutlu olacak bunun ağırlığı daha da beter o güzel günlerden anılaramı yanarsın tam unuttum derken ya rüyanda görceksin başa sarcaksın yada olduk olmadık o şarkı çalacak başa saracaksın tesadüf işte belki buluştuğunu o yere yolun düşecek başa saracaksın.. Allah'ım nolur aklımdan al diye ağlayacaksın kafanı duvarlara vurmak isteyeceksin.. Arada yaptığınız şu herşeyi bitiren şeytan damlası gururunuza hiçbirşey demiyorum.. Şu seviyorum ölüyorum diyenler geçmişini sorgulamış mı hiç ne çabuk unutmuşlar ortalığa düştüklerini (sen ben yada onlar) ben unutmadım ne arkadaşımı sokakta yerden toplayıp sırtımda taşıdığımı ne kendimi unuttum tekele çalıştığımı sevin siz sevin hele şu yapmacık devirde herşeyi görüntü olan çin malı kişililklere mi aşık olacaksınız olun yavrum olun ben yokum .

Kalemimden.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.