Şimdi Ara

UPS Kırmızı yanıyor ve sürekli uyarı sesi veriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • power white marka ups vardı, elektrik kesildiğinde bile bazen yarım dk dayanabilirdi bazen 10sn bugün dedim bilgisayardan çıkarıp başka bi yerde prize takayım aküsü bittiyse fln şarj olsun diye, zaten en ucuz upsydi bilgisayara bağlantısı fln da yok neyse taktım fişe, düğmesine bastım gelen elektriği algılamadı ve sarı akü ışığı yandı sonra da kırmızı uyarı ışığı yandı ve sürekli uyarı sesi vermeye başladı, yoksa ömrümü tükendi?

• bağladığın elektrik kablosunu kontrol et veya sigorta (ups) sigorta atmış olabilir..
  • elektrik kablosunda birşey yok yalnız upsnin içinde sorun varsa onu bilemem, açsam içini nasıl olur acaba? tehlikesi var mıdır?
  • aç ;ama açmadan arkasında sigorta (fuse)olabilir çıkar sigortayı kontrol et açsanda fazla yapacağın birşey yok bilgin yoksa..
  • evet fuse ı çıkardım ve küçük lamba gbi şeyin içinde tel kopmuş etrafı da siyah olmuş camın :) dediğin gibi sigortası atmış, o parçayı nerden bulurum ben şimdi ne nasıl tamir edicem?
  • kaç amper olduğuna bak. bütün elekrtikçilede vardır
  • T3 15A 250V aynen bu yazıyor, 15 amper yani? bir şey daha sorayım, dediğim gibi cidden aküsü bitmiş olabilir mi? şarjını nasıl yaparım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • NE kadar zamandır. Kullanıyorsun. Avo metre denen ölçü aleti varsa tanıdıklarındaölçebilirsin. akünün üzerinde yazan değerden düşükse akülerin bitmiş. Tabi bu şarjsız olduğunu da gösterir. Sigortayı değiştirdikten sonra ups normal çalıştır yani şebeke ye tak. Zaten normal çalışmada şarj edecektir.
  • avometrem yok, tanıdıklarımda da yok ne yazık ki, şarjsız olma ihtimali de mi var yoksa :( işte ucuz malın birşeyi çıkıyo en sonunda, voltaj gidip gelmelerini engellesin diye almıştım aslında ama onu bile yapamıyordu zaten
  • NE zaman aldığını yazmamışsın. Akülerin 2 yıl ömrü vardır genelde. Sonra değiştirmen gerekir.
    Bir de aldığın Ups online bir Ups değilse voltaj değişimlerini aynen çıkışa yansıtır. Yani bir faydası olmaz. Ucuzlardansa sadece 5 dakka elektrik kesintisinde kapatmana yardımcı olur.
  • ehehe 3 seneden fazla oldu alalı :) bilgisayara bağlanan upslerden alsam iyi olacak çünkü zaman zaman voltaj değişimleri oluyor burda çok sık olmasa da. 5 dakika bile sürmüyor bana sağladığı zaman saniyelerle ölçülür
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.