Şimdi Ara

UPS TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Oturduğum yerde elektrik kesintisi ara sıra yaşandığı için UPS ve akım korumalı priz almaya karar verdim. Okuduğum kadarıyla üç çeşit UPS varmış ve bilgisayarlar için Line-Interactive UPS öneriliyormuş. UPS alırken ne gibi özellikler aramalıyım sizce? En kaliteli markalardan önerir misiniz? Ayrıca akım korumalı priz alırken dikkat edilmesi gereken bir şey var mıdır acaba? Güç kaynağım EVGA SuperNova 1300w G2. Başka bileşen gerekli ise onlarıda yazarım. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim sitede jeneratör var genellikle 5 saniye içinde devreye giriyor. bu aralar kesinti sık olduğu için jenerater devreye girene kadar geçen 5 saniyelik kesintide modem, PS4 ve TV'nin devamlılığını sağlamak istiyorum. Elektrikler gelince jeneratör devreden çıkıyor ve 5 saniyelik kesinti daha oluyor.

Bunun için uygun fiyatlı fazla ses yapmayan bir UPS tavsiyeniz var mı?

Teşekkürler
  • Draha D kullanıcısına yanıt
    Yazlıktan kısa bir süre sonra ayrılacağım için UPS ve akım korumalı priz yerine sadece akım korumalı priz almaya karar verdim. Şans işte, aldıktan sonra hiç elektrik gitmedi. Bu yüzden UPS konusunda sana yardımcı olamayacağım. Ama yaptığım araştırmalara göre insanların en çok ''Tunçmatik'' markasında sorun yaşadığını okudum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaliteli 1500Va UPS Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    kombi ups tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    psu tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.