Şimdi Ara

Urun Kargoya Verilince Musteriye Kargo Takip Numarasi Verilmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon aç bence şu saatte İstanbul'dan yola çıkan aracınız geldi mi diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Telefon aç bence şu saatte İstanbul'dan yola çıkan aracınız geldi mi diye

ya e posta meselesinden linkteki takip kısmına girdim daha ulasmamıstır yazıyordu . en sonda Rıhtım + marmara bilgisi vardı tahminimce 3. durak direkt buralar çok çok Antebe felan gelirler güneydoğu bölge olarak ordanda 2 saati geçmiyor zaten bizim buralar ...

Hem zaten SMS gönderririiz dediler ya o yüzden bişi yapmıyorum ya Monster geliyor sevinemiyorum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: kb001

quote:

ya e posta meselesinden linkteki takip kısmına girdim daha ulasmamıstır yazıyordu . en sonda Rıhtım + marmara bilgisi vardı tahminimce 3. durak direkt buralar çok çok Antebe felan gelirler güneydoğu bölge olarak ordanda 2 saati geçmiyor zaten bizim buralar ...

Hem zaten SMS gönderririiz dediler ya o yüzden bişi yapmıyorum ya Monster geliyor sevinemiyorum :/

Doğru. Direk olarak gelmiyordur o yüzden beklemekte fayda var.

Niye sevinemiyorsun bu arada?
  • quote:

quote:

quote:

Doğru. Direk olarak gelmiyordur o yüzden beklemekte fayda var.

Niye sevinemiyorsun bu arada?

Ya offf bi off topic mi açsam ne bilmiyorum ..

Aşk meselesi diyebiliriz, beklemedeyidim dün uzun süreden sonra facede gelişme oldu ama ne bileyim sevinemedim arkadaslarla felan konustum biraz sevindim sonucta bekleyiş bitebilir ama sonuc nasıl olur onu bilmiyorum yazdıgım yorumu kaldırdı :@ neyse bi sebebi vardır belki bilmiyorum
    Hepsinden öte bişeyler yapmak/ yazmak istiyorum ama bu kezde ısrar olacagını yada yanlıs b işey yapıp mahvetmek ten korkuyorum ama bi yandan da fırsatı kacırmamak lazım :/

bilmiyorum işte neyse neden bunları yazdım ıonları da bilmiyorum

Böyle bişeyler işte

• Takma kafana zaman ver biraz. Zaten laptop gelince yeterince zaman vermiş olursun bence.
  • quote:

Takma kafana zaman ver biraz. Zaten laptop gelince yeterince zaman vermiş olursun bence.

Ya bilmiyorum huyum batsın işte hiperkaktifim ya millet hep bu konularda yawas ve bana zaman a bırak diyorlar ya nasıl bekliyorsunu z nasıl göz yumuyorsunuz ben en ufak ayrıntıya takılıırm en ufak seyi kafama takarım ve üzrime alınırım acaba burda ne demek istiyor kime ne diyor felan ve bi de en ufak kötü bi şey de moralim bozuluyor . normal olan seyler bile bana olumsuz gibi geliyor .. Neyse işte 1 ay önce felan zaten yine bartıdan biraz yanlıs yaptım gibi onun pişmanloıgındayım hala bukez de yanlış yapmayım diyorum.

Ne bileyim işe biraz da analitik biriyim ya mantıklı olrak analiz ediyorum böylese böyle felan diye.. ve boş durmayı hiç sevmem bir şeyler yapmak istiyorum kendi duvarımda onun duvarında .

Ha bi de huyum batsın böyle şeylerde ya da herhangi bişeyde amaç neyse direkt amaca yönelik davranrım diğer seyler umrumda olmaz, yani nasıl desem aklım fikrim herşeyim kız da bence hiç kimse hiç hiç hiç kimse kızlara bu kadar işlem çnceliği tanımıyordur . ama bence bu kızlar için iyi bişey olsa gerek ama anlamıyorlar işte

Neyse arkadaşla da ortak karar aldık: kızlar mantıklı ddeğil :D + zaman lazım hakkaten biraz daha durgun olmalıyım nasıl yapcam bilmiyorum ama bak şimdi sahursuzum ama arasan hala süper hızda konusabilirim bunları :D

Ne bielyim işte bu önemli az bişey olumlu olsa kararımdan vazgeccem normal de üniversiteyi değiştirmeyi düşünüyorum yatay geçiş ile ama bilemiyorum işte bakalım nolacak amam OLSUN işte

Dipnot: burayı kızlar ziyaret ediyorlarmıdır acaba

+ bu smileleri sevdim bak bi de görsel olarak anlatyım anlayacakmısın? :)

• bana ne zaman kargo gelecek olsa yerimde duramıyorum

gece uyku girmiyor gözüme ve tuhaf olan şey hibirsey hissetmiyor olmam ne heyecanlıyım nede durgun

kargonun önüne çadır kuruyoruz gelen varmı mangal yaparız

kargo gelince tepkilerimiz:

• quote:

Takma kafana zaman ver biraz. Zaten laptop gelince yeterince zaman vermiş olursun bence.

yahu benim meseleye niye et atmıyoruz o kadar da yazdım :D
    şimdi 1600 mü 1866 mı yazssaydım coşardık dimi ? :)

Ayrıca
    quote:

_BEDIRHAN_

O da güzel inan aynı yerde olsaydık gelirdim aksama kadar beklerdik not: orucum ama :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BEDIRHAN_

bana ne zaman kargo gelecek olsa yerimde duramıyorum

gece uyku girmiyor gözüme ve tuhaf olan şey hibirsey hissetmiyor olmam ne heyecanlıyım nede durgun

aynen kargo cok sıkıntılı , gelene kadar ; yasadıgım stresı , kafamda kurdugum senaryoları hayatımın gerı kalan hıc bı anına sıgdıramam heralde :D

• quote:

quote:

Ya bilmiyorum huyum batsın işte hiperkaktifim ya millet hep bu konularda yawas ve bana zaman a bırak diyorlar ya nasıl bekliyorsunu z nasıl göz yumuyorsunuz ben en ufak ayrıntıya takılıırm en ufak seyi kafama takarım ve üzrime alınırım acaba burda ne demek istiyor kime ne diyor felan ve bi de en ufak kötü bi şey de moralim bozuluyor . normal olan seyler bile bana olumsuz gibi geliyor .. Neyse işte 1 ay önce felan zaten yine bartıdan biraz yanlıs yaptım gibi onun pişmanloıgındayım hala bukez de yanlış yapmayım diyorum.

Ne bileyim işe biraz da analitik biriyim ya mantıklı olrak analiz ediyorum böylese böyle felan diye.. ve boş durmayı hiç sevmem bir şeyler yapmak istiyorum kendi duvarımda onun duvarında .

Ha bi de huyum batsın böyle şeylerde ya da herhangi bişeyde amaç neyse direkt amaca yönelik davranrım diğer seyler umrumda olmaz, yani nasıl desem aklım fikrim herşeyim kız da bence hiç kimse hiç hiç hiç kimse kızlara bu kadar işlem çnceliği tanımıyordur . ama bence bu kızlar için iyi bişey olsa gerek ama anlamıyorlar işte

Neyse arkadaşla da ortak karar aldık: kızlar mantıklı ddeğil :D + zaman lazım hakkaten biraz daha durgun olmalıyım nasıl yapcam bilmiyorum ama bak şimdi sahursuzum ama arasan hala süper hızda konusabilirim bunları :D

Ne bielyim işte bu önemli az bişey olumlu olsa kararımdan vazgeccem normal de üniversiteyi değiştirmeyi düşünüyorum yatay geçiş ile ama bilemiyorum işte bakalım nolacak amam OLSUN işte

Dipnot: burayı kızlar ziyaret ediyorlarmıdır acaba

+ bu smileleri sevdim bak bi de görsel olarak anlatyım anlayacakmısın? :)

Beyler yukarıdaki yazıyı bi okuyun ya :/

+
    Gölbaşına/ kargoya yarın gitcem bugun vaxgeçtim sms de gelemdi zaten

• Ben okudum merak etme :) mobildeyim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben okudum merak etme :) mobildeyim..

Daha fazla okunma ve yorum istiyorum :)

Bi değerlendirme yapın bea :D

Ne bileyim bi yardım lan :D . Ne yapım sistem dosyalarını mı değiştireyim uzak baglantı mı yapayım , SQL injeksiyon mu :) :) .

• Haci senin durum sakat azcik bosa al vitesi ki benzin sarfiyati olmasi bayir asagi gazliyosun dur bi sakinles XD nese o mesele ince mesele burda forumda olmaz o is bi kere kizi tanimayan insanlardan oneri istiorsun olmaz ole sen git kizi taniyan birini bul muhabbeti kur ondan al istihbaratı

• monster alanların yaş ortalaması kaçtır[8
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kara.

monster alanların yaş ortalaması kaçtır[8

Üniversite öğrencileri ve daha üstüdür bence.
  • Nie kardes tercih eden kitleye gore mi alicaksin ?

• sana kaç lazım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afkazankayaa

sana kaç lazım ?
    edit :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afkazankayaa -- 3 Ağustos 2012; 1:01:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afkazankayaa

sana kaç lazım ?

Tuccar kafasi bak nasil isliyor

• Ben 3 ay önce sipariş verdim,çok heycanlısınızda o yüzden merak ettim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.