ATC 6130 anakartım var ama USB portu yok. Üzerinde USB bağlantısı için yerler mevcut kasamın üzerinde bulunan USB portuna bağlı olan 4 kablo var ama bunları nereye takacağımı bilemiyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler NOt: Usb girişinde 1den 10a kadar rakamlar var . . . . . . . . . .
anakartın üzerinde usb3 veya usb 4 diye bir yer vardır.oraya bağlayacaksın.eğer kablolar ayrık ise kırmızı siyah mavi beyaz gibi bi sıralaması var.bu sıradan iki tane yapıyosun ve altlı üstlü bağlıyosun.
tamam da ne tarafa ve kırmızı kablo ne tarafa aslında tam şema olsa iyi olurdu. dizilimi aşağı veriyorum. 6 o o 5 o o o o o o 10 o o 1
anakartın kitabında yazıyor
cCANLARRIM ARKADAŞLARIM BİTTANELERİM KİTAP OKUYABİLECEK KADAR ZEKİYİM bU SORULARI SORMAMIN SEBEBBİ ZATEN KİTAPÇIĞIN ELİMDE OLMAYIŞI. 10 ADETT PİN VAR BİRİ BOŞTA. BENİM ELİMDE İSE 4 KABLO VAR SİYAH KIRMIZI MAVİ BEYAZ S O R U : BUNLARI NEREYE TAKACAĞIM
Arkadaşlar çözümü bit teknik serviste buldum daha sonra lazım olabilecekleriçin
Kırmızı beyaz yeşil siyah boş pin
Kırmızı beyaz yeşil BOŞ siyah
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme