Şimdi Ara

USB kablom bozulmuş bi bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar usb kablom bozulmuş yeni kablo almam lazım, ben de lenovo vibe p1 var hızlı şarj etmeyince 2 günde bile %100 dolmuyor telefon yani illa hızlı şarj etmesi lazım.

Benim hızlı şarj özelliği olan bir usb kablosu mu almam lazım yoksa normal düz bir usb de işimi görür mü? Arkadaşım hızlı şarjın adaptörle alakalı oldugunu 5 liralık usb kablonun da hızlı şarj edeceğini söyledi ama emin olamadım ben..

Ha neden soruyorum çünkü düz usb kablo 5-10 lira hızlı şarj özellikli samsunglar 50-60 lira.. akşama kadar birindne birini alcam lütfen bilen birileri yardımcı olsun

• Kablo alman lazım, adaptörle ilgisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: landroam25

Kablo alman lazım, adaptörle ilgisi yok.

emin misin? cidden fazla bi param kalmadı
  • oikujoo kullanıcısına yanıt
    10 liraya kadar bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: landroam25

10 liraya kadar bulabilirsin

yok yani normal usb kablosu da hızlı şarj eder mi yoksa hızlı şarj özelliği olanalrdan mı almak lazım
    sendeki 2 günde %100 yapmayan kablo çöp. 10 liralık bir kablo al işini görür. aldığın elemana söyle hızlı şarj eder mi filan diye yardımcı olur
  • Telefonuna Ampere Uygulamasını indirip telefona gelen amperi ölcebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok dandik kabloların genelde dirençleri yüksek olduğundan hızlı şarj desteklemiyor.
    Marka bir kablo al. Samsung filan değil de, aksesuar üreten bilindik markalardan. Dandik kablolar direnç nedeniyle işe yaramaz. T harfi ile başlayan bir marka vardı. Onun aksesuarları iyidir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.