Şimdi Ara

USB PORTU NASIL AÇILIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni birikinci el pc aldım cel 633 ama usb olarak dig camera takınca sadece bilinmeyen donanım bulundu diyor ama kameraya elektrik gelmiyor. acaba açılması gereken biyer mivar yoksa anakartta bir problem mi var anlamadım. ne yapabilirim?

• anakart 694bx biosta 694 ax bx yazıyor via chipsetli ses on board. Bi fikri olan yok mu
  • anakartta bir problem olsa zaten donanım bulundu demez.Donanım bulundu dedikten sonra kameranın bilgisayara yüklemesini yapmıyormusun.
  • kamera sürücüsünü yüklüyorum ancak programı açtığımda bulunamadı diyo. Ayrıca yeni donanım bulundu dediğinde kamera falan değil sadece usb portu bulundu gibi bişey dio. Kamerayı dier pclere takınca kamera üzerinde pc yazıyo buna takınca hiç elektrik gelmiyo sanki. Kablolar da aynı.
  • USB aygıtı bulundu mesajı alıyorsunuzdur. Bu da USB portuna takılı bir aygıt bulundu anlamına gelir. Tabi ki bu da sizin USB portuna takmış olduğunuz Digital kamera anlamına gelir. Bundan sonra yeni donanım bulundu sihirbazının otomatik olarak açılması gerekir. Buradan sizin aygıtın sürücülerini kurmanız gerekir. Ya da Aygıt yöneticisinden sürücüsü yüklenmeyen aygıt (ki bu da muhtemelen sizin dijital makinenizdir)üzerine gelip mouse'u ters klikleyip sürücüyü güncelleştirden de donanım yükleme sihirbazını çalıştırıp sürücüleri yükleyebilirsiniz.
  • teşekkürler arkadaşlar sanırım anakarta bağlı usb portu bozuk çünkü başka bir pc den port söküp anakarta diğer port yerine taktım ve kamerayı kurdum. yinde de fikirleriniziçin teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.