benim makinada usb den webcam, modem calısıyor ama usb disk leri gormuyor; windows xp yuklu makinada, acaba sorun ne olabilir?
aynı sorun bende de var hatta bi topic açacaktım ama hazır açılmış burdan devam edelim bende de usb cart readerlar çalışmıyor başka pc lerde çalışıyor...bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz...
arkadaşım usb sağlamsa ya xp görmüyordur yada cihazın bir yeri bozuktur. Driver fln yüklemeye çalışın. Yinede olmazsa gidip ürünü değiştirin. Benim arkadaşım da kart yazıcı almıştı çalışmadığında farkettikki o seriden dükkana gelen bütün card yazıcılar bozukmuş adamın 20 tane malı boşa gitti. Yani böyle bişey olmuş olabilir.
DRİVERLARI NASIL YÜKLEMEMİZ GEREKİYOR CD YOK..
Arkadaşlar kart okuyucunuz başka bir pc çalışı yo ise sizde çalışmı yo ise usa driverleri baştan tanıtmanız gereki yo egerki başka pc dede çalışmı yo ise kart okuyucunuz bazuktur
arkadaslar başlarken bazı anakartlarda boot bölümünde usb enable değildir bu yüzden çalışmaz eğer boot a girip gerekli ayarları yaparsanız sorun çözülür....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme