Şimdi Ara

Usb root hub sorunu . Portlar çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür bilgisayarım yok yere sorun çıkarmaya başladı. Önce bilgisayarı yeniden başlat dediğimde tam windows 8 logosunun çıkacağı ekran gelmeden donuyordu.
    Onu hallettim başka başka başka derken ardarda bi ton sorun çıktı ve hepsini hallettim ama en sonunda Windows kullanıcı giriş ekranına geldiğimde farkettim ki klavye fare çalışmıyodu. Sorun usb kaynaklıymış.

Birinden eski tarz ps2 klavye bulup taktım anakartımdaki tek ps2 girişine o çalışıyor ama görüyorum ki hiçbir usb portum çallışmıyor ve aygıt yöneticisinde usb girişlerinin hali görseldeki gibi.

Ne öndeki he arkadaki usb girişleri çalışmıyor. usb 2 girişleri de 3 girişleri de
    2 gündür doğru düzgün yemeden içmeden uyumadan ardarda sorun çözüyorum ve bıktım. Sinirden bikaç tahtamı kaybedecem yakında. Şu sorunu halledebilecek biri çıkarsa ölürüm onun yoluna...

Anakart gigabyte 990fxa UD5 (rev 1) bios güncel

tüm windows güncellemeleri tam. windows da sürücü bulamıyor onlara. güncel diyor sürücü güncelleştir dediğimde.
    Format falan demeyin lütfen. Yapıcı bi çözüm arıyorum.

• Cevap yokmu aynı sorun bende oldu durduk yerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana windows 7 de oldu benzer olay. driver lari tekrar kurdum. sonra duzeldi.
  • Sürücüleri yeniden kurmama rağmen sorun çözülmedi. Sonra farkettim ki, HDD'de bad sector oluşmuş.

Son zamanlarda silinen kişisel dosyalarımın yanında, önemli windows dosyaları da yok olmuş ve bu nedenle sürücü kurmak yetmiyormuş. Daha derinlerde başka sorunlar varmış. Dolayısıyla son çarem olan format bile işe yaramamıştı.

Yeni HDD aldım. Sıfırdan kurdum her şeyi. Hiçbir sorun kalmadı. Hala da tık yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.