ARKADAŞLAR BU KONUDA ACEMİ DEĞİLİM AMA BENİMDE İLK DEFA BAŞIMA BÖYLE BİRŞEY GELİYOR VE SİNİR OLDUM.
SORUN ŞU. FLASH DİSK YADA MP3 ÇALAR GİBİ BİR AYGITI BİLGİSAYARA BAĞLAYINCA KARŞINIZA HEMEN İÇERİĞİ AÇILIP GELİR NORMALDE. VE BİLGİSAYARIM DADA AYGITI GÖRÜRSÜNÜZ.
YENİ SİSTEM KURDUM XP SP2 FULL GÜNCELLEMELERDE FULL. EKSİĞİ YOK USB LERDE SORUNDA YOK.
SORUN OLAN ŞEY.
USB FLASH DİSK MP3 ÇALAR CARD READER GİBİ ÜRÜNLERİ BAĞLAYINCA NE KARŞIMIZA PENCERE İLE GELİYOR NEDE BİLGİSAYARIM DA GÖRÜNÜYOR.
BİLGİSAYAR ÜRÜNÜ TANIYOR GÖRÜYOR SAĞ KÖŞEDE AMA BİLGİSAYARIMDA GÖRÜNMÜYOR YADA OTOMATİK AÇILIP GELMİYOR KARŞIMA.
SADECE DENETİM MASASINDAKİ YÖNETİMSEL ARAÇLARDAKİ BİLGİSAYAR YÖNETİMİ VE ORDAKİ DİSK YÖNETİMİNİN İÇİNDE GÖRÜYORUM.
ORDA GÖRDÜĞÜM FLASH DİSKE SÜRÜCÜ HARFİ ATA DİYORUM MESELA ( E) YAPIYORUM VE SAĞI TIKLIYORUM AÇ DİYORUM ÖYLE AÇIYOR.
BENİM DERDİM BU SORUNDAN KURTULMAK FLASH DİSK YADA BU TİP BİR AYGITI BAĞLAYINCA TAK DİYE KARŞIMA GELMESİNİ İSTİYORUM HİÇ OLMAZSA BİLGİSAYARIM ' IN İÇİNDE GÖRÜNSÜN.
BUNUNLA İLGİLİ BİR BİLGİSİ OLAN VARSA SEVİNİRİM. ÇOK ACİL....
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER DOSTLAR.
Aslında pek bilgim yok bu konuda ama anakartın cd sınde genelde usb ler ıcın drıwer oluyo bunu yukedın mı?yuklemedıysen bu soruın cıkabılır
arkadaşlar benim sorun DEEP FREZEE ile ilgili bunu keşfettim deep freeze' in hangi sürümünü yüklersem yükliyim bu sorun oluyor şu an. deep freeze makinada yüklüyken flash disk yada benzeri şey takınca görüyorda görmüyor. yani bilgisayarımdan göremiyoruz diski. sadece yönetimsel araçlardan flash diske yeni sürücü harfi atayarak sonrada aç diyerek içine ulaşabiliyoruz
internet cafe gibi bir yerde bu sorun oldukça kötü.... lütfen yardım beynim durdu
yawww hiç başına gelen yok mu bu konuıyla ilgili bişeyler...
lütfen yardım....
bence deep freezeyi pasif yaptıktan sonra diski takın sürücü harfi atadıktan sonra tekrar etkinleştirin sorunun çözülmesi gerekir.
Hocam gelmez olur mu geldi. hemde 19 mayıs günü /bugün). Ama bende şu şekilde oluyor. USB HDD vardı onu taktım görmesine gördü kurdum dedi denetimsel araçlarda da var USB GENERIC DISK DRIVE diyor ama bilgisayaraımdan her zaman girdiği alete bu sefer girmiyor ordada göstermiyor ve öylece yüzüme bakıp duruyor.
nasıl çözüme ulaştınız.
aynı sorun bende de war ama ben yönetimsel araçlardan ulaşmayı bilmiyordum saolasın sayende mp3 e şarkı atabildim sorunu çözebilirsem bilgilendiririm sizleride...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme