Şimdi Ara

USRobotics ayarları ve ADSL hızı hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ADSL'e yani abone oldum ve araştırmalarım sonrası almaya karar verdiğim modemimi bugün alıp kendi çabamla (biraz uğraştıktan sonra)internete bağlandım.
    Merak ettiğim iki soru var.
    1- modemim USRobotics starter kit (wireless), PC Labs ADSL2+ Kablosuz Başlangıç Kiti İncelemesinde bağlatıyı anlatırken protokol olarak
    "ISP uses PPPoA" ve "encapsulation=VC MUX"
    olarak göstermiş. Bu şekilde ayarladığımda bağlanamadım , Ben de
    "ISP uses PPPoE" ve "encapsulation=LLC" denedim ve bağlandım.

PPPoA ile PPPoE ve VC MUX ile LLC arasında bağlantı açısından ne fark var? PPPoE ve LLC olarak mı devam etmeliyim. Bilgi verirseniz çok hora geçer...

2- Bağlantı tipim 512kbps ve 6 GB
    speedtest sonucu 435.4 kbps = 53 KB/s , bu normal mi?

Şimdiden herkese tşk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreternity -- 17 Mayıs 2006; 13:32:01 >

• bende de USR 9107 modem var. Bende ISP uses PPPoA seçince baglanamıyorum. Bende ISP uses PPPoE seçiyorum. Zaten baglantı sihirbazından ayar yaparkende türkiye-türktelekom seçince otomatik olarak ISP uses PPPoE ayarına getiriyor modemi.

Aralarındaki farkı tam olarak bilmiyorum.USR'nin sitesinde ayrıntılı bilgi vardır belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®k@n -- 17 Mayıs 2006; 13:55:56 >
  • arkadaşlar bende dün bi robotics USR 9110 set modem aldım ama bitürlü bağlantı saglayamadım nasıl olacak bu anlatabilirmisiniz ben modemi telefonon yanına kurdum masaüstü olan pc'yede usb wireless adaptör taktım ama orda kaldımn şimdi ne yapıcam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL ve ADSL2+ FARKI?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.