Şimdi Ara

Üst komşunun Allah belasını tez zamanda versin (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
7
Favori
15.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: crux07

Hocam kayrayi teke tekte alabilir misin?

snanmam

kayranın kilolarıyla dalga geçiyorlar ama baya güçlü

forumdaki ortalama insandan 2-3 kat güçlü rahat.

• Saf gücü var. Teknik kullanmadan alt etmek zor olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayra burayamı gelmiş inci sözlükten kovulup
  • Gerçekten allah bizim üst kattakilerin de belasını versin artık bunlar insan değil. Sürekli kapı açma kapatma ordan oraya pat pat gum gum yürüme esya cekme biseyler düşürme. Gece gündüz böyle normal olduklarını düşünmüyorum artık

• Goodday G kullanıcısına yanıt
    Hocam insanlıktan anlamıyorlarsa her pat güm sesinde yukarı vurun
  • Onu da pek ciddiye almıyorlar ki ama öyle yapacam sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Goodday

Onu da pek ciddiye almıyorlar ki ama öyle yapacam sanırım

Yukarı vurunca çekiniyo heralde deyip yapmaya devam ederler. Çıkın doğru düzgün bir dille kibarca söyleyin hocam. Tınlamazlarsa 2. De bağırın çağırın. Ben geçen bir bağırdım (yazamam ban gelir) sonuç 2 aydır kütüphane sessizliği var. Geçen dışarda oldukları sıra kör noktada olduğum için beni görmediler, uymayalım şuna falan diyolardı kendi aralarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 21 Ocak 2021; 8:41:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpc

üst kat komşunun ses yapma problemine Türkiye'de çözüm yok maalesef o evi satıp en üst katta bir daire alacaksınız başka yolu yok.

çektiğimiz için biliyorum üst katımızda siirtli 40 kişilik ailenin sesini 5 sene çektik, hala aklıma geldikçe beddua ve küfür ediyorum.

ben en üstte oturuyorum, bu sefer de alttaki hıyarın tv sesi çıktı. önceki evlerim iyiydi,çıt çıkmazdı. az kaldı çocuk büyüyecek anasını belleyeceğim onun,görür gürültüyü.

• Tavan ses yalıtımlarını araştırırken denk geldim konuya. Aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Üst katımda laçka, umursamaz, toplum içinde yaşamaması gereken bir aile var. 20 senedir aynı dairedeyim 19 sene üst veya yan komşudan bugüne kadar hiç rahatsız edici ses gelmemişti sonra üst kata kahrolası aile taşındı o gün bugündür rahat edemiyorum. O kadar lanet bir aile ki gece 3 te bile mobilya kaldırıp indiriyorlar. Gece 3'te ne yapabilirsin abi neyi kaldırıp indiriyorsun o saatte. Sanki yere halter bırakıyor güm güm güm. Ayak sesleri de geliyor, sanki üst katta dev yaşıyor anasını satayım, öyle bir ayak sesi geliyorki sanki ayak başlı başına 150 kilo 80 numara dersin. Gece 1-2 dolapları kapaklarını açıp vurmalar falan. Gece yetmiyor sabah 8'de sanki yere demir misket bırakmış gibi birşeyler sekiyor tık tık tık tık abi ne olabilir bu sabah 8'de ne yapıyor olabilirsin. Ben kimseye rahatsızlık vermiyim diye yıllardır akşam 9'dan sonra oyun,müzik yapacaksam kulaklık kullanmaya başlıyorum, geceleri çekmece açarken kibarca açıyorum, bamgüm yürümüyorum vs... bu aile safi ses kirliliği, sıfır ahlak, sıfır hassasiyet. Kafayı yemek üzereyim 1 sene önce taşındılar evi de satın almışlar, kiracı olsalardı uğraşırdım ne yapacağım bilmiyorum. 1 kere şikayet ettim düzelmedi. Yöneticiyle görüşeceğim buna bir çözüm bulun yoksa aidat vermeyeceğim demeyi düşünüyorum. Ulan umarım yakın zamanda iflas ederler de sokaklarda sürüm sürüm sürünürler, evde yaşamayı haketmiyor bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 11 Kasım 2021; 2:24:37 >

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Yalıtımınız berbat ama üst kat komşunuzunda berbat olduğu kesin.Yalıtım düzgün olsaydı bu kadar duymazdınız belki can ciğer komşu olabilirdiniz.
    Öncelikle kiracı ya da ev sahibi olmaları tahliye ettirmeniz için size engel değil.Sizi gerçekten rahatsız ediyorlarsa evlerinin satışına kadar götürebilirsiniz işi. Ancak aidat ödemezseniz faiziyle ve avukatlık ücretiyle birlikte sizden yönetim geri alır.Yönetici bu konuda uyarı yapar,hatta şikayetçide olabilir ancak en önemlisi sizin gidip yasal mercilere şikayet etmenizdir. Bir avukatla görüşmeden iş yapmayın. Yanlış yaptığınız bişey sizin dairenizi satıp binadan ayrılmanıza sebeb olabilir. Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bizim üst kata yeni bir kiracı taşınmış küçük çocukları var biraz ses yapıyor, çok olmadığı için bişey demiyoruz koşuyor zıplıyor filan evde. annesi de temizlik hastası her gün evi temizliyor mobilyaları çekiyor filan. ama komşuları filan gelince iyice ses yapıyorlar. geçen akşam 21:00'den sonra baktım çığlık atarak çocukları koşuyorlar sinirden duvarları yumrukladım artık. ayıpsa ayıp bıktım artık koşma sesinden gümgümgüm evde yankılanıyor... çocuğunuza sahip olmayacaksınız çocuk doğurmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 11 Kasım 2021; 9:12:6 >

Aynısı dertten ben de muzdaribim

Köyden dağdan ipini koparan büyük şehirlere geldi. Gelirken şehir hayatına adapte olalım falan hak getire. Sürekli üredikleri için çoğunda en az 2 çocuk var. Tarlada koşuyormuşçasına evin içinde koşuyor. Koltuklara çıkıp atlıyor. Zaart diye sandalye sürüklemeler, aşırı yüksek sesle konuşmalar, haftada 2 kere aile kavgası, haftada en az 2 kere eşyaların yerini değiştirip sabahtan akşama kadar yüksek sesli temizlik, kapıları düşmana vurur gibi kapama, sürekli çocuk çığlığı, camdan aşağıdaki evlere doğru leş çarşaflarını halılarını silkeleme, mutfak balkonundan iç çamaşırlarına yatak çarşaflarına kadar asma (alt katlara kadar sarkıtma), camdan boşluğa kadın pedlerine varana kadar her türlü pisliği atma ne ararsan var.

Arkadaş bi gün geliyor son ses müzik açıyor akşam saati. Onu şikayet etsen ertesi gün balkonda çöp atıkları buluyorsun. Onu şikayet etsen başka şeyler başlıyor. Yıldım artık.

Yahu en basiti evin içinde yürürken ayaklarına 5 liralık plastik terlik giymekten bile aciz tipler bunlar. Yürürken dabal dabal, topuğunu yere vura vura yürüyor. Tez vakitte kurtulmanız ve kurtulmamız dileğiyle

Ev sahibi iseler geçmiş olsun . Tasinmaktan başka çareniz yok gibi görünüyor. Yoksa o evde asla huzurlu olamazsınız.

• Sandalye çekme sesi,elektrikli süpürge sesi alt kata gidiyorsa binada ciddi bir yalıtım problemi vardır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ust kat masa sandalye cekme sesi icin ayak keceleri var soyleyin alsinlar veya olmadi siz alin goturun taksinlar.Bende ust komsuma yaptirttim masa sandalye cekme sesi kalmadi.Ki alt kat komsuma rahatsizlik vermeyim diye kendime almistim baktim ust komsunun masallahi var gece 3 te sandalya masa cekiyorlar kalanlari goturdum anlattim nasil uygulamacagini taktilar huzurluyuz simdilik :)

Yapışkanlı Masa Sandalye Keçesi Zemin Koruyucu Keçe 2 Paket 37,90 TL yerine 29,90 TL

urun.n11.com
    Yapışkanlı Masa Sandalye Keçesi Zemin Koruyucu Keçe 2 Paket Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/mobilya-hirdavati/yapiskanli-masa-sandalye-kecesi-zemin-koruyucu-kece-2-paket-P125416988

• Treth kullanıcısına yanıt

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt

Yalıtım problemi var hocam ama asıl problem toplu yaşama bilincinde olmayan, empatiden yoksun cahil şahıslar.

• zamanında bende bu konuda başlık açmıştım. 3 tane embesil velediyle yıllardır kan kusturup hiç bir şey olmamış gibi davranan, "git müstakil evde otur" diye kapıyı çarpıp kapatan, embesil veletlerinin gecenin 3 - 4 gibi çok geç saatlerinde bir yerlere çıkıp yere hopladığı ve koşturduğu üst katta yaşayan primatlarla artık uğraşmayı bıraktık. en son evlerine gelen çocuklu misafirlerle alt katta oturan bizi evde duramayacak hale getiren bu zavallıları misafirlerinin yanında rezil edip cıngar çıkardıktan sonra gürültünün dozu bir miktar düştü ama yinede çokca oluyor ama Allah'a havale edip yakasını bıraktık ve uğraşmıyoruz. Ev yakın zamanlarda muhtemelan satılacak ama şöyle söyleyim; evi her tür insana verebilirim yeterki parasını versin, isterse evde sabah akşam alem yapsın, bakalım ne yapacaklar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.