Şimdi Ara

USTALAR Bİ BAKABİLİRSE....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENDE +3 DARK VANE VAR 3 ADET TRİNAMDA DURUYOO.... AYRICA GOLD PREMIUM DA VAR... ACABA 3 TEN İTİBAREN TRİNALI BASSAM +6 OLURMU.... FAKAT YAKACAK İTEMİM YOK ...CEVAP YAZANLARA .FİKRİNİ SÖYLEYENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKUR EDERIM......

• +6 rahat yaparsın ama bence +5 geçirirken yada +6 yanabilir bir şeyler yak
  • +8 denicen sandım bende bence gecer +7 bile olabilir ama oncesinde item yak derim +7 chitin felan +7 md
  • ŞANS A baglıdır azcık bence habe etme trınaları daha saglam bır sey basarsın
  • Bencede geçer ama çoook gereksiz +3 te trina kullanmak
  • trınalarını +3dv ıcın harcama zaten yakcak ıtem de yoqmus bosunsa ısraf yapma
  • Bence de trinaları harcama sağlam şeyler basarsın ileride
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olur ßence ßekLe ßiraz AmA ßasarken AceLe Etme
  • bende 3 tane trina olsa vede gold premium üyeliğim olsa hayatta +6 dv basmak için kullanmam giderim 3 tane +7 md bulurum rebirth olmayan onları basarım birisi +8çıksa 2 tane +7 dv alırsın
  • wala bence bas.ama fp falan yak onceden
    +4 e basarken trina kullanma.
    eger gecerse we +6 da yanarsa arkasından saglan bi item bas trinayla cunku uniq yakınca + basma sansı accyip artıyomus.mesela +6 ya basarken yandı dw arkasından koy bi +6 ib.koy trinayı we monutoru kapat
  • anvile güven olmas basarda yakarda
  • NE ETTİN ANLASILAN DARK VANE SENIN İÇİN DEGERLİ VE BIRAZDA HAVA ATMAK ISTIYOSUN NEYSE CANIM BENCE GOLD PRE VARSA RAHAT OLABLIRSIN TRINANI YAZIK EDERSIN HIGH CLASS İTEMLER YAKARAK +6 YAPABLIRSIN TABİ BUS KULLANIRSAN HADİ PARAN MI YOK SUAN SERVERINI BILMEM AMA +7 FPLER COK UCUZLADI ONLARI YAKARAK GOLD PRENE GÜVEN TRİNALARI SAT YADA SAKLA +7 YE KULANCAN NASIL OLSA +6 GARANTİ CÜNKÜ SAKIN ÖLE +3 DEN +6 YA TRINA DENEME KULANNAM PİŞMAN OLURSUN İLERDE TRİNA UZUN ZAMAN İÇİNDE BEKLETILIP KULANNCAK BI ITEM OLDUGUNU DUSUNUYORUM CÜNKÜ O AN İÇİN BASICAK Bİ İTEMIN OLMAZ AMA İLERDE OLUR BUNUN GIBI YANİ

• +5 e kadar trinasiz bas yanarsa zaten yanacagi vardi dersin :))

+5 olursa +6 ya basarken 1 trina kullan derim

++6 yeter diyorsan oyle kullan +7 istiyorsan bi trinayi daha kullan

+8 i ruyanda gorursun cok zor :)
  • ampulampul serve ne söle sen ben sana yakacak şeyler verebilirim belkiii
  • +6 ya kadar buss ile +7 e trina ile bas
    +3 den +6 ya trina ile basılırmı akıl var mantık var
  • trinaları sat +6 dv al bence daha ii
  • quote:

Orjinalden alıntı: :LorD_Kqdir

+6 ya kadar buss ile +7 e trina ile bas
    +3 den +6 ya trina ile basılırmı akıl var mantık var

Kadir'le aynı fikirdeyim
  • 3 tane +5 yaparsın önce trinayla 2 tanesini basarsın böylece 2 tane +6 yapsan
    birini busla yakarsın diğerini +7 yaparsın
    eğer gold premium'san daha rahat olur zaten.
  • trinalarla +5 den +6 ya basarken ya da +6 dan +7 ye basarken kullan derim
  • adooo adama bak +6 dv iin trina harcıo bence ıtem kas yakacak tabı ole +6 ya bas ve tırınalarla +8 e cıkar benım 63 lwlık fadacavla prem yoktu maa 2trına vardı ve ben 1 tane +9 ms cıkardım 3 tane +8 md aldım ve onlarada yaka yaka ıtemlerı trına ıle +9 bastım sattım uzerıme +8 full sel cektım :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.