BENDE +3 DARK VANE VAR 3 ADET TRİNAMDA DURUYOO.... AYRICA GOLD PREMIUM DA VAR... ACABA 3 TEN İTİBAREN TRİNALI BASSAM +6 OLURMU.... FAKAT YAKACAK İTEMİM YOK ...CEVAP YAZANLARA .FİKRİNİ SÖYLEYENLERE ŞİMDİDEN TEŞEKKUR EDERIM......
+6 rahat yaparsın ama bence +5 geçirirken yada +6 yanabilir bir şeyler yak
+8 denicen sandım bende bence gecer +7 bile olabilir ama oncesinde item yak derim +7 chitin felan +7 md
ŞANS A baglıdır azcık bence habe etme trınaları daha saglam bır sey basarsın
Bencede geçer ama çoook gereksiz +3 te trina kullanmak
trınalarını +3dv ıcın harcama zaten yakcak ıtem de yoqmus bosunsa ısraf yapma
Bence de trinaları harcama sağlam şeyler basarsın ileride
bende 3 tane trina olsa vede gold premium üyeliğim olsa hayatta +6 dv basmak için kullanmam giderim 3 tane +7 md bulurum rebirth olmayan onları basarım birisi +8çıksa 2 tane +7 dv alırsın
wala bence bas.ama fp falan yak onceden +4 e basarken trina kullanma. eger gecerse we +6 da yanarsa arkasından saglan bi item bas trinayla cunku uniq yakınca + basma sansı accyip artıyomus.mesela +6 ya basarken yandı dw arkasından koy bi +6 ib.koy trinayı we monutoru kapat
anvile güven olmas basarda yakarda
NE ETTİN ANLASILAN DARK VANE SENIN İÇİN DEGERLİ VE BIRAZDA HAVA ATMAK ISTIYOSUN NEYSE CANIM BENCE GOLD PRE VARSA RAHAT OLABLIRSIN TRINANI YAZIK EDERSIN HIGH CLASS İTEMLER YAKARAK +6 YAPABLIRSIN TABİ BUS KULLANIRSAN HADİ PARAN MI YOK SUAN SERVERINI BILMEM AMA +7 FPLER COK UCUZLADI ONLARI YAKARAK GOLD PRENE GÜVEN TRİNALARI SAT YADA SAKLA +7 YE KULANCAN NASIL OLSA +6 GARANTİ CÜNKÜ SAKIN ÖLE +3 DEN +6 YA TRINA DENEME KULANNAM PİŞMAN OLURSUN İLERDE TRİNA UZUN ZAMAN İÇİNDE BEKLETILIP KULANNCAK BI ITEM OLDUGUNU DUSUNUYORUM CÜNKÜ O AN İÇİN BASICAK Bİ İTEMIN OLMAZ AMA İLERDE OLUR BUNUN GIBI YANİ
+5 e kadar trinasiz bas yanarsa zaten yanacagi vardi dersin :))
+5 olursa +6 ya basarken 1 trina kullan derim
++6 yeter diyorsan oyle kullan +7 istiyorsan bi trinayi daha kullan
+8 i ruyanda gorursun cok zor :)
ampulampul serve ne söle sen ben sana yakacak şeyler verebilirim belkiii
+6 ya kadar buss ile +7 e trina ile bas +3 den +6 ya trina ile basılırmı akıl var mantık var
trinaları sat +6 dv al bence daha ii
quote:
Orjinalden alıntı: :LorD_Kqdir
+6 ya kadar buss ile +7 e trina ile bas +3 den +6 ya trina ile basılırmı akıl var mantık var
Kadir'le aynı fikirdeyim
3 tane +5 yaparsın önce trinayla 2 tanesini basarsın böylece 2 tane +6 yapsan birini busla yakarsın diğerini +7 yaparsın eğer gold premium'san daha rahat olur zaten.
trinalarla +5 den +6 ya basarken ya da +6 dan +7 ye basarken kullan derim
adooo adama bak +6 dv iin trina harcıo bence ıtem kas yakacak tabı ole +6 ya bas ve tırınalarla +8 e cıkar benım 63 lwlık fadacavla prem yoktu maa 2trına vardı ve ben 1 tane +9 ms cıkardım 3 tane +8 md aldım ve onlarada yaka yaka ıtemlerı trına ıle +9 bastım sattım uzerıme +8 full sel cektım :D