Şimdi Ara

Utanarak ve ağlayarak yazıyorum,{SsLİ}

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
3.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar mezunum obp 68 (41 puan)
    Geçen seneki sonucunu buraya bırakıyorum
    Lütfen bunca zaman ne yaptın demeyin lütfen eleştirmeyin lütfen yargılamayın o kadar kötüyüm ki,hayatımı anlattırmayın lütfen.Zaten şuan bunu yaparsam iyice yıkılayacağım.
    EAdan 100k yapmam gerekiyor.
    Lütfen bi yol gösterin,ne yapmam gerekiyor,Türkçe ve matematiği yükseltip sosyal ve feni korursam EA 100k geliyor (bu sene hiç fen sosyal çalışmadım)
    Edit:2016 mezunuyum,2016 sonuçlarımı da ekledim.

Edit2:Arkadaşlar benim düşüncelerim;
    Mat1:
    Üslü köklü çarpan mutlak değer bitirip bi kaynaktan çözmek+çap problem fasikülü

Mat2:
    Fonk,polinom,log,trigo,2.derece denklem,paragol bitirip +345ten çözüp çap fasikül çözmek
    (Matematik için kanal tavsiyesi verin lütfen)

Türkçe:
    Hiçbir dilbigisi konusunu bilmiyorum,elimde limit türkçe soru bankası var,oradan hergün 1 ana konu bitirmek,deneme çözmek (paragrafta sıkıntım yok gelen doğrular paragraftan zaten)

Geometri:
    Sadece üçgenlere çalışıp karekökten ve metin yayınlarından çözmek

FKB:Eski notlarımı okumak ve alan denemesi çözmek.

Sosyal:Sosyal özet okuyup,alan denemesi çözmek.

Edebiyat:Cumhuriyet edebiyatına kadar bitirmek (video izleyeceğim sadece kadir gümüşten)+soru bankası çözmek+deneme

Ayt coğrafya ve tarih çalışmayı düşünmüyorum.

Banko net getirecek geometri konuları söylerseniz onları da halledebilirim,sınavdan çok uzağım lütfen yardım edin.

Pkob çalışmalı mıyım?

Edit3: 100k yapmam için gerekli olan netler;

Edit4:Sene başında tyt fen; fizik karaağaç fasikül kimya ve bio tyt palme bitirdim,geodan üçgenler karekök ve metinden çözdüm,mattan üslü köklü bitirdim karekök ve 345ten çözdüm

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyamkedisi -- 8 Mayıs 2020; 21:58:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• up yardımcı olun tmci arkadaşlar

• waschmachine kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Up lütfen yardım edin çok ihtiyacım var

• AYT Matematik için Logaritma ve Dizileri bitirin. Geometri için Kenan Karanın canlı ders videolarına göz atın. Bir şeyler kapmaya çalışın o videolardan. Ardından sağlam yayınlardan toplam 20-25 deneme atın. Her soruyu irdeleyip özümseyin.

TYT Kimya için Gülçin Hoca 7 Hamle serisini günde 1 saatle 7 günde bitirin.

TYT Türkçe veTYT Sosyal için son 10-20 yılın çıkmış sorularını çözün.

AYT Edebiyat için youtube’da rüştü hoca, kampüs gibi kanallardan genel tekrar videolarını izleyin ve ardından sınava kadar çözebildiğiniz kadar deneme çözün.

AYT Coğrafyayı da kampüs kanalındaki kamp, tekrar adı altındaki videolardan halledin.

• Ayt edebiyat için telegram gruplarında doping videolarini bulabilirsin sırf oradan çok büyük eksiğini kapatır 19-20 net görürsün bence. Rüştü hoca kamp yapiyor Türkçe için tekrarlarını bakabilirsin. Matematik geometri icin her gün veya 2 güne bir alan denemesi atıp soruları analiz edebilirsin. Tyt fen için öneri alabilirim hiç kitabım yok bs fen denemelerini cikarttim daha çözmedim.

• Alegra kullanıcısına yanıt
    Hocam dopingi nasıl bulacağım?

• Alegra kullanıcısına yanıt
    Hocam size öneri verebilecek durumda değilim bence :(
    Benim 10.75 netimin nedeni sadece fizikten ve biraz biyoloji bilgisi.
    Bence kimya çalışın

• GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt
    Hocam matta diğer konular? Mat1? Mat2?

• siyamkedisi S kullanıcısına yanıt
    Hocam realist olun. Gidip bu saatten sonra üslü köklü çalışmak olmaz maalesef. Logaritma ve dizilerden bu sene toplam 5 soru çıkar tahminimce. Buna yoğunluk verip hem de kısa sürede bitirirseniz bence faydası dokunur. Mat1 için bir öneri yok. Sadece deneme çözün.

• yardımcı olun up
  • reis biraz armut piş ağzıma düş takılıyon öncelikle bundan vazgeç. Biraz da kendin araştır bu forum yıllardır var. Ayrıca uplamış olayım tmci arkadaşlar yardım etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcede seri deneme yaptıkça paragraf netin artar . Öte yandan edebiyatta uzun olmayan ama kesin çıkan yerleri bitirebilir sin misal tazminat milli edb serveti Fünun halk edebiyatı felan . Geometri calismani çok önermem biraz zaman meselesi çünkü . Ama Türkçe ve edebiyat netin en kolay yükselecek netlerdir . Daha çok deneme odaklı gidersen kalan sürede daha iyi olabilir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam 5net yetmiyor ama ayt için
    Hedefinkacnet.com hesaplamasına göre şunlar gerekiyor;

• diğerize D kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkür ederim

Hocam sınav konusunda hepiniz benden daha tecrübeli ve bilgisiniz,siz öylendiyorsanız öyledir.O zaman sizi dinleyeceğin üslü köklü çalışmayacağım

• Up
    Edit yaptım,lütfen bi fikir verin

• tm değilim ama matematikle alakalı bir kaç öneride bulunabilirim.
    ayt matematiğin ana taşı fonksiyonlardır. o yüzden işe ilk başta onunla başla. temelim çok kötü diyorsan şenol hoca ve kitabıyla gidersin sonra da üstüne bir çap veya apotemi çözdüysen iş bitmiş demektir.
    daha sonra logaritmaya bakabilirsin zaten basit bir konu netleri cebe atmış olursun.
    2.dereceden denklemler,karmaşık sayılar,eşitsizlikler bunlar gerçekten seni zorlamayacak konular bunlarda da temelim yok diyorsan yine şenol hocayı öneririm ama matematikte önemli olan soru çözmek video değil yani iş sende bitiyor.
    zaten bu dediklerimle +10 hatta zorlarsak +15 net garanti. yukarıda söylemişler zaten geometri için kenan kara çok değerlidir o yüzden oradan da baya net getirirsin.

ders çalışmak, başarısız olmak bunlar gerçekten zor şeyler ama utanıp sıkılmanın veya ağlamanın hiçbir anlamı yok. asıl anlamı olan şey yarın ne yapacağın. kendine güvenmezsen psikolojik olarak bu savaşı kaybedersin. 100bin rahatlıkla yapabilirsin biraz çalışmayla.

• Hocam teşekkür ederim,Ben sayısal seçtim 10. Sınıfta matematik dersim iğrençti sözel seçmek istiyordum fakat fen hocalarım hep sayısala zorladı,11de tm ye geçtim hepsi geri sayısala yollamak için gelip konuştular,ben 12. Sınıfta çok çok zor şeyler yaşadım ve çalışamadım,o kadar pişmanım ki şuanda.Matematik hocalarım vasat olduğumu söylüyordu ama o kadar garip ki fen hocalarım tıbba yollamak için çırpınıyorlardı,şimdi diyeceksiniz ki e bu netler ne lys fende,orasını da sınav anına bağlıyorum,sınavdan sonra detaylıca belki neler yaşadığımı anlatırım size,benim fen temelim var,kendi zamanımda derslerimi de dinledim matematikte anlamıyor değildim lisedeyken,lakin soru çözmedim,izleyince anlayacağımı biliyorum,liseseyken ders çalışmadım,sadece derste dinledim,soruları çözdüm ama sonra uçup gittiler kafamdan,ergenlik döneminde kimsenin yaşamaması gereken çok zor şeyler yaşadım ve lisede hiçbir şey yapmadım.ANadolu lisesi mezunuyum.

• Bu arada ayt ve tyt matta 20 net yapmam gerekiyor 100k için,tyt mat önerisinde de bulunabilir misiniz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.