Şimdi Ara

Utanıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

başka da sözüm yok

• Valla seni çok iyi anlıyorum...
    İçerisinde kim olursa olsun bu tarz şeylerin yaşanmış olmasına ihtimal dahi vermek istemiyorum.

Benim içimde hala bir umut var...
    Soruşturmayı yürütenlerin futbol bilgisi konusunda bir takım şüphelerim var.
    Aziz Yıldırım ile Mahmut Özgener'in telefon görüşmeleri basına yansımıştı.

Aziz Yıldırım aman hakem bizi yakmasın diyor , Özgener'de , yakmaz ben güvenirim ona falan diyor.

O diyalogu okuyunca ula nerde hani şike diyaloğu dedim kendi kendime...Çünkü futbolu yakından takip eden herkes , kulüp başkanları ile federasyon başkanlarının her zaman telefonda görüşebileceklerini hatta bir önceki haftanın hakeminden şiklayet edebildikeri gibi bana adam gibi hakem ata , ya da bana bunu ata diyebildiklerini biliyoruz...Ama sanki savcı bilmiyor...Zira bu konuşmalar şike soruşturmasında delilmiş gibi lanse ediliyor.

Futbol ile alakası olmayan Baransu , Açıkel , Türker gibi adamlar da vay efendim acaip deliller var , kapı gibi deliller var deyip duruyor..

Başından beri söyldiğimi sizinle yine paylaşayım..
    Şuan kimsenin suçluluğu ispatlanmış değil.Yorum yaparken de hissiyatımızla ilgili karar verirken de bunu unutmamak lazım..

• Vay be fenerbahcelililerle dalga gecerdim düstügümüz duruma bak
  • başka söze gerek yok ama yine de açıklamak istedim utancımı yanlış yerlere çeken olur mutlaka

ne sevgimden ne de kulübümden utanıyorum

utandığım bizim itildiğimiz durum

o adamın her halükarda başkan kalabilmesi

ki bence hala destek veren olacak gibi görünüyor

lekeye bulandık mı evet

ama bunu büyük kulüp olmanın gerektirdiği gibi çözebilecekler mi

işte orası şüpheli..bizim kaptan değil fırtınaya osuruğunun rüzgarına bile alışık değil

buraya gelip dalga geçen olursa başımla beraber

tek kelime etmeyeceğim
  • Bu leke ömrümüzün sonuna kadar bizlerle daha sonra da sevdamızı miras bıraktığımız çocuklarımızla torunlarımızla tuttuğumuz takımlar var olana kadar sonuna dek gidecek ne yazkki!
    Ben de çok utanıyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tautou

başka söze gerek yok ama yine de açıklamak istedim utancımı yanlış yerlere çeken olur mutlaka

lekeye bulandık mı evet

işte orası şüpheli..bizim kaptan değil fırtınaya osuruğunun rüzgarına bile alışık değil

tek kelime etmeyeceğim

her zamanki gibi hislerime tercüman oldun burak abi.

maalesef bende utanıyorum bu işte adımızın anılmasından dolayı

• quote:

Orijinalden alıntı: T®an©e Addi©T

quote:

Orijinalden alıntı: Tautou

başka söze gerek yok ama yine de açıklamak istedim utancımı yanlış yerlere çeken olur mutlaka

lekeye bulandık mı evet

tek kelime etmeyeceğim

her zamanki gibi hislerime tercüman oldun burak abi.

maalesef bende utanıyorum bu işte adımızın anılmasından dolayı

yönetim dün gece acil toplantı yapmış

çıkan karar da gelişmeleri yakından takip etmek

hepsi bu

istifa ediyorum diyen adam yok

bakalım taraftar kendine yakışan yönetim için harekete geçecek mi

ben bu olayı bu kan emiciden kurtulmak için bi fırsat olarak görüyorum

• ben hala onun istifa edecegini düşünmüyorum açıkçası.

pişkin pişkin oturur o orada.haa belki aklanırlar çıkarlar

ancak bir kere ismimiz anıldı,başka birşeye gerek yok.en kötüsünü yaşıyoruz şuan
  • q7 ve guti geldiğinde büyük başkan olmuştu.

Sözüm sana değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abrek Cestav

q7 ve guti geldiğinde büyük başkan olmuştu.

Sözüm sana değil.

onun ben de farkındayım

ama şu da var

her zaman bu adamın destekçileri olmuştur

q7 ve gutiden evvel de olmuştur

kulüp kötü giderken seçimler esnasında da olmuştur

del bosque yi kovduğunda da destekçileri olmuştur

bakalım hala destek olan var mı

@Cenk

pişkin pişkin oturması mesele değil

kulübün tüzüğü yok mu yahu

önemli olan orda oturtmamak bundan sonra

iş aklı selim büyüklerde ve taraftarda
  • ya arkadaş ya ben safım ya bu işte bi gariplik var.
    kupa finali 2-2 bitmedimi.ilk golu i akın atmadımı bjk son dakkalarda beraberliği sağlamadımı.
    uzatmalarda i akın mı vardı.
    yani o maç şike maçı ise bende kral faruk'um.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurna

ya arkadaş ya ben safım ya bu işte bi gariplik var.
    kupa finali 2-2 bitmedimi.ilk golu i akın atmadımı bjk son dakkalarda beraberliği sağlamadımı.
    uzatmalarda i akın mı vardı.
    yani o maç şike maçı ise bende kral faruk'um.

hocam sorun maçtan önce transfer görüşmesi yapmamızdan kaynaklanıyor galiba.
  • Sebanın yeğeni Tayfurun böyle birşey yapacağına inanmam inanamam.Çünkü küçücük bir damlacıkta olsa Sebadan terbiye almış bir kişiliğin bunu yapması imkansızdır.Biz şerefli ikinciliklerle övünen bir takım olarak bir dış güç tarafından bu şike olaylarının içine çekilmeye çalışılıyormuşuz gibi geliyor bana.Her ne kadar şike ve BEŞİKTAŞ kelimelerinin aynı cümle içinde kullanılması içimizi paramparça etse de ben bugüne kadar BEŞİKTAŞLILIK DURUŞUNU layıkıyla sergilemiş olan Serdal ADALI ve Tayfur HAVUTÇU'nun aklanacağına inanıyorum fakat malesef Aziz YILDIRIM'ın da aklanacağını düşünüyorum.Bu olaylar bence Fenerin şike yapmasını örtmek medyadan düşürmek için yapıldı ve eğer BEŞİKTAŞ bu yüzden küme düşerse ben yine maça gider sesim kısılana kadar bağırırım ama BEŞİKTAŞ'ın suçlandığı şeyi maç öncesi transfer teklifini (almamıza rağmen) Fener (Aziz Y.) Sezer ve Emenike transferinde yapmıştır, şike örgütü kurmakla suçlanıyordur ve İ. Akın a para vermiştir ki İ.Akın ve Sezer o maçlarda çok kötü oynayıp oyundan alınmıştır ama kupa finalinde İ.Akın taş gibi oynayıp 1 gol 1 asist le oynamıştır ve Fener küme düşmezse işte o zaman hepsinin ahirette iki elimiz yakalarında olur.

Siz Vedat OKYAR'ın Sebanın yeğenlerisiniz şike yapmış olamazsınız...

• ne olmuş bu konuda

kavga mı ettiniz bre
  • Kavga falan etmedik ben sadece fener işin içinden Beşiktaşı kullanarak sıvışacak diye üzülüyorum Fener 10 lig maçından Beşiktaş 1 kupa maçından yargılanıyor ve aynı kefeye koyuluyor bu iki takım Fener düşerse Beşiktaşı neden düşürmediniz diyecek federasyonda iki takımı birden düşüremeyeceğinden fener işin içinden çkmış oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin1903

Kavga falan etmedik ben sadece fener işin içinden Beşiktaşı kullanarak sıvışacak diye üzülüyorum Fener 10 lig maçından Beşiktaş 1 kupa maçından yargılanıyor ve aynı kefeye koyuluyor bu iki takım Fener düşerse Beşiktaşı neden düşürmediniz diyecek federasyonda iki takımı birden düşüremeyeceğinden fener işin içinden çkmış oluyor.

fenerli olarak şike var ise gerçek anlamda düşürsünler.. 1 maç yada 10 maç farketmez.. şike şikedir..

ben direk şike olduğuna inanmıyorum.. şike olsa aziz yıldırım olsun fenerbahçe olsun bu kadar çok nasıl beyanat verebilirki.. şike belgeleri olsa direk sonuca bağlamazlar mı?

tv kanallarına bakıyorum.. azize, fenerbahçeye saldıran düşmanları gördükçe sinir oluyorum.. aziz içeride diye hepsi ilk fırsatta ekrana çıkıp konuşuyorlar.. serhat ulueren direk bütün programları azizin üstüne yapıyor.. erman toroğlu aziz yıldırım dışarıdayken neden şikayetçi olmadı ?

seçim neden beklendi operasyon için ?

maçlar oynanırken böyle bir durumdan şühelenildiyse neden müdahale edilmedi ?

senaryo hazırlandı .. kurgulandı.. çekilecek mekanlar roller belirlendi.. şimdide oynatılıyor..

ekleme :

ayrıca ben utanılcak bişi yapmadım..fenerbahçeli futbolcularda utanılcak bişi yapmadı..aykut kocamanda utanılcak bişi yapmadı.. yönetimden birileri bu tarz bir olay yaptılarsa ömür boyu onlar utansınlar..onların aileleri utansınlar.. Benim Fenerbahçem benim Fenerbahçemdir.. iki üç kişinin leke sürmeye gücü yetmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 27 Temmuz 2011; 2:59:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dewr

ekleme :

ayrıca ben utanılcak bişi yapmadım..fenerbahçeli futbolcularda utanılcak bişi yapmadı..aykut kocamanda utanılcak bişi yapmadı.. yönetimden birileri bu tarz bir olay yaptılarsa ömür boyu onlar utansınlar..onların aileleri utansınlar.. Benim Fenerbahçem benim Fenerbahçemdir.. iki üç kişinin leke sürmeye gücü yetmez..

kardeş bu konuda sana katılıyorum. kim olsa kendi takımı için böyle düşünür.

ben şahsen hiç bir zaman taraftarın takımına olan sevdasının zedelenmesi yandaşı olmadım. ama eğer ortada bi şike oyuncu bi hakem ayartma işleri varsa. o klüpte ceremesini çekmeli. çünkü bu haksız puan kazancına neden oluyor ve sezon bu şekilde alınmış 1 puan bile varsa sezonun telfisi yok kardeşim. ligin nasıl bittiği malum, puanlar kafa kafaya bitti. biz bunun derdindeyiz. yoksa ne fener taraftarıyla nede fenerle bir derdimiz yok. eğer bir maç bile yapılmışsa bu şike berabere ya da yenileceğiniz bir maçı galibiyetle sonuçlandırdıysanız hakkımız olan şampiyonluğu resmen gasp etmiş olmazmısınız ?.. böyle şampiyonluğu taraftar olarak siz istermisiniz ?..

süper lig var oldukça bu sezonun sonucu sizin alehinize konuşulmazmı, nesillerden nesille aktarılmazmı ?.. sizin alnınız da bir kara leke olarak durur.

bunu sakın savunmayın. ama eğer şike yoksa zaten şampiyon oldunuz onu zorla kimse elinizden alamaz !..

• Türkiyede futbol bitmiştir arkadaş...

Ben artık futbol maçına gitmem, hiçbir anlamı yok benim için Türkiye'deki futbolun, milli maçı da izlemem
  • U
    quote:

Kavga falan etmedik ben sadece fener işin içinden Beşiktaşı kullanarak sıvışacak diye üzülüyorum Fener 10 lig maçından Beşiktaş 1 kupa maçından yargılanıyor ve aynı kefeye koyuluyor bu iki takım Fener düşerse Beşiktaşı neden düşürmediniz diyecek federasyonda iki takımı birden düşüremeyeceğinden fener işin içinden çkmış oluyor.

Sene boyunca iddiali olduguz tek mac o hatirlatirim :) ayrica bursa sehre sokmadi sizi iyi taniyorlar cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASIMPAŞA TAYFA -- 27 Temmuz 2011; 16:54:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KASIMPAŞA TAYFA

U
    quote:

Sene boyunca iddiali olduguz tek mac o hatirlatirim :) ayrica bursa sehre sokmadi sizi iyi taniyorlar cunku

Eğer bu soruşturma doğruysa siz en az 10 maça iddiasız girmiş olacaksınız. Şampiyonlukta büyük pay değil mi ? Zaten 30 yıldır her sezon Süper Lİg şampiyonluğuna oynuyorsunuz. 30 yıldır tek bir hedeften koşan takım taraftarının yazabilecekleri ancak bu olsa gerek.

Bursa maçına gelince. Texas taraftarı diye kendini öven 15-20 yaş gruplarının oluşturduğu aralarına bir kaç 20-25 yaşlardan seçilmiş abi tayfasını oluşturan taraftar grubu mu Beşiktaş'ı şehre sokamamış. Biyerlerinizden element uydurmayın bari.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.