Merhabalar, bugün hayılısıyla uyduya geçtim :D Satın aldığım cihaz -Next YE 2000 FTA USB- Görüntü kalitesi ve 237 kanalı ile 1 numara. Şimdi çanaktan bilgisayara da bir kablo çektim ama gel gelelim dijital uydu kartı alamadım. İnternette araştırdıklarımda "kısadevre korumalı, hd yayınlar, donanım arzası ve anartkart - ekran kartı uyumundan bahsediyor" Sizce nasıl bir uydu kartı almalıyım.(200 - 250 YTL arası)
Pcmin teknik öz. anakart p5k64 ws 2 gb ram 512 mb ekr. kartı 640 gb hdd
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. İyi çalışmalar....
skystar 3 usb al keyfini sür
Amacın sadece tv izlemekse hiçbirini alma...analog kart (sarı-kırmızı-beyaz girişi olsun) + ucuz yollu (50-60 ytl) uydu receiver al..rahatına bak...
Sizden daha ayrıntılı cvplar beklerdim. Yine de teşekkür ederim ihmal etmediğiniz için. Aslında SKYSTAR3 almayı düşünüyordum ama kısa devre koruması yokmuş. Tuner de ilerde sorunları oluyormuş diye duydum. AVERMEDIA kartları genellikle iyi çıkıyormuş. Bi de SKYVISION.
ben söylediğimde ciddiydim..dijital tv kartları çok baş ağrısı çıkarıyor...skyvision da kısa devre koruması var.bir de skystar 2d de vardı diye hatırlıyorum... ama dediğim gibi bu kartların yazılımları baş ağrısı.ayrıca kanal geçişleri de kabız yapıyor insanı...yan eğer şifreli kanal çözmeyeceksen veya offline download gibi konularla uğraşmayacaksan bu kartlardan uzak dur..üstteki dediğimi yap.ama ben uğraşacam diyorsan o zaman al..marka olarak hepsinin bir artısı bir eksisi var..misal skystar 3 , dijital tv kartları arasında en iyi tunere sahip olan diye anılıyor..skyvision kısa devre korumasına sahip bir kart olduğu için ve anakart uyumsuzluk sorunu olmadığı için tercih edilen bir kart..skystar 2 en çok yazılım desteğine sahip kart...ama eksilerine gelince ; skyvision ının yazılımla ilgili daha fazla uğraş gerekiyor.ama bu konuda çok iyi destek veren bir forum sitesi var...skystar 2 nin ise bir aralar bazı anakartlarla uyumsuzluk sorunu olduğu gibi bir de anakart yakma durumları olmuştu (gerçi son versiyonlarına kısa devre koruması konmuş) . skystar 3 ün eksisi nedir bilmiyorum...eğer senni dediğin gibi tuner leri problem çıkartmaya başladı diyorsan ben ilk kez duydum....avermedia dijital konusunda yazılım yönünden son derece zayıf diye biliyorum...pek tercih edilesi bir marka değil dijital de...ama analog kartlarda 1 numaradır.
3 yıldır skaystar 2 kullanıyorum, hiç bir sorun çıkarmadı, sadece kısa devre konusunda dikkatli olman gerekiyo
Arkadaşım hd yayınlar önemli değil dersen skystar2 en iyi çözüm kısa devre koruması 2.6d modelinde var 2.6c alma hd önemli dersen dvbs2 yayınları izlemek için ileriye dönük skystar hd2 al.
selam arkadaşlar,
çanaktan bi kablo çektim pcye, aynen arkadaş gibi, 22" lcd monitörüm var. amacım sadece digital reciever + tv gibi normal uydu kanallarını izleyebilmek.
hd, download, capture, şifre çözme gibi hırslarım yok.
dvb-s olursa da yanında dvb-t destekleyen hangi tv kartını önerebilirsiniz, link koyarsanız çok sevinirim.
teşekkürler.
Konuyu acan arkadasa tavsiye Skystar hd
quote:
Orjinalden alıntı: efty
selam arkadaşlar,
çanaktan bi kablo çektim pcye, aynen arkadaş gibi, 22" lcd monitörüm var. amacım sadece digital reciever + tv gibi normal uydu kanallarını izleyebilmek.
hd, download, capture, şifre çözme gibi hırslarım yok.
dvb-s olursa da yanında dvb-t destekleyen hangi tv kartını önerebilirsiniz, link koyarsanız çok sevinirim.
teşekkürler.
Arkadasim senın istedigin ürün ise inca , avermedia gibi ürünler ama söylemekte fayda var bu tipte bi ürün alirsan yanı (dvb-s , dvb-t , hd , analog) yanı her yayını destekleyen ürünler bunlar hakkında fazla kaynak bulamassin.
Şuanda hırsın yok olmayabilir dogrudur , bende ilk tv kartimi almadan önce Cnn , Cnbc gibi avrupa kanallarini izlemek düşüncesindeydim ama şimdi durum cok farkli
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme