Şimdi Ara

UYDU NET MODEM İLE KABLOSUZ BAĞLANTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar merhaba öncelikle forumu çok araştırdığım halde yeterli bilgiye rastlayamadım .. Uydunet kullanıcısıyım şu an elimde 1 adet Scientific Atlanta epc2203 uydunet kablolu modem ve 1 adet TP -LINK TD-W8951ND model adsl2 Router var . Bu iki modemi kullanarak evimde kablosuz bağlantı yapmak istiyorum. Ancak sorunum şu Scientific Atlanta modem de sadece bir adet ethernet çıkışı var USB yuvası yok ve TP-LINK in LINE girişi ile uyumlu değil doğal olarak bu ikisinin arasında bir bağlantı olmuyor. RJ45 ve RJ 11 uçları dönüştürücü ile birbirine bağlarsam bir sorun yaşarmıyım? Böyle bir sistemi kullanan yada bu işlerden gerçekten anlayan bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim. Fikir sahibi olmanız için modemlerin resimlerini ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisayar_faresi -- 10 Ağustos 2013; 3:53:09 >

• modeme 192.168.1.1ipsini atayın tplink olana 192.168.1.2 verin kabloyla bağlayın tplink i router moduna alın bağlanin olması lazım modemden hatırladığım kadarıyla ayar yapmıyorduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaKaN3460

modeme 192.168.1.1ipsini atayın tplink olana 192.168.1.2 verin kabloyla bağlayın tplink i router moduna alın bağlanin olması lazım modemden hatırladığım kadarıyla ayar yapmıyorduk

Ben sanırım tam anlatamadım ... Sorun ip vermek değil uydunetin modeminin çıkışı ile TP linkin girişleri farklı birisi ADSL(küçük jak) diğeri ethernete direk giriş için tasarlanmış jak. Bu ikisini dönüştürücü ile yapan varmı onu soruyorum ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.