Şimdi Ara

Uydunet 10 Mbit Hız Testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 27.06.2012nin ilk dakikalarında hızınız 10 mbite yükselir dediler. Gece oldu hemen kontrol ettim hız testi aşağıdaki gibi. Yalnız indirme yaparken İDM aracılığıyla 350 kb/sn gördüm. Bu şuan için normal midir ? Ayrıca hız testindeki ping'in ne önemi vardır. Az olmasımı fazla olmasımı iyidir ?

• ping sunucuyla arandaki gönderme alma süresidir ne kadar az olursa okadar hızlı gönderir ve cevap alırsın. oyunlardada çok etkilidir. idm de 350 gordum dıyosun sitesine göre değişir idm site ne kadar hızla gönderirse okadar hızla çeker internet hızını buna göre ölçemezsin download hızın 10.09 çıkmış gayet güzel pingin 32 ms normal seviyede bence bir problemin yok.
  • Evet şuan da Torrenten çektiğim dosya 1.1 mb/sn
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahabb

27.06.2012nin ilk dakikalarında hızınız 10 mbite yükselir dediler. Gece oldu hemen kontrol ettim hız testi aşağıdaki gibi. Yalnız indirme yaparken İDM aracılığıyla 350 kb/sn gördüm. Bu şuan için normal midir ? Ayrıca hız testindeki ping'in ne önemi vardır. Az olmasımı fazla olmasımı iyidir ?

Bir tavsiye bölye hiz testlerini speedtest.net veya uydunet, ttnet,.... sitelerinde yapma doğruyu göstermiyorlar

http://www.bandwidthplace.com/

öneririm hep doğruyu gösteriyor :D

google chrome'da çalıştiriyor firefox denemedim çalışıyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: YigitColak

quote:

27.06.2012nin ilk dakikalarında hızınız 10 mbite yükselir dediler. Gece oldu hemen kontrol ettim hız testi aşağıdaki gibi. Yalnız indirme yaparken İDM aracılığıyla 350 kb/sn gördüm. Bu şuan için normal midir ? Ayrıca hız testindeki ping'in ne önemi vardır. Az olmasımı fazla olmasımı iyidir ?

Bir tavsiye bölye hiz testlerini speedtest.net veya uydunet, ttnet,.... sitelerinde yapma doğruyu göstermiyorlar

verdigin sitede hiz testi amerika serverindan yapiyorki ulkemiz icin dogru bir hız testi sonucu vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: turexx

quote:

Orijinalden alıntı: YigitColak

quote:

verdigin sitede hiz testi amerika serverindan yapiyorki ulkemiz icin dogru bir hız testi sonucu vermiyor

valla bende doğru gösteriyor internet yavaş ise yavaş hızlı ise hizi 10mb (olması gereken gösteriyor)

sonuçta bizim internet serverinden bağlanap oraya bağlandiği için (IP adress turkiye içi olduğundan) sorun olmaz,

ancak benım dns ayarlarımda 208.67.222.222 / 208.67.220.220 onun bir fark yaratacağını sanmiyorum. :)

bu ttnet'ın uydunet'in speedtest.net hepsi palavra.

bildiğin daha iyi bir hiz ölcer varsa onu kullanabilirsın hatta banada bildirsen sevinirim :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.