Şimdi Ara

uydunet ip değiştirmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ttnet kullanırken modem aç kapa yapınca ip değişirdi fakat uydunette bu olmuyor...bunun çözümü varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idonotknow9 -- 29 Eylül 2013; 21:30:00 >

• uydunet standart abonelerine sabit ip veriyor, müşteri hizmetlerini arayıp dinamik ip seçebilirsiniz aksi taktirde ip adresiniz proxy haricinde değişmez, proxy ile de çok verim alamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkiyy

uydunet standart abonelerine sabit ip veriyor, müşteri hizmetlerini arayıp dinamik ip seçebilirsiniz aksi taktirde ip adresiniz proxy haricinde değişmez, proxy ile de çok verim alamazsınız.

bu ücretli mi
  • Tam tersi sabit ip ücretli, uydunet dinamik ip veriyor ama siz çok sık değiştiremiyorsunuz anca biri boşaltacak ta siz kapacaksınız.
  • dinamik ip ücretsiz bu arada arkadaşın söylediği gibi de olabilir fakat arayıp talep etmedikçe 2 yıl kadar aynı ip yi kullandım sabit ip seçmediğim halde sabit ip kullandığım bilgisi verilmişti aradığımda
  • boşuna konuşuyoruz çünkü ben dinamik ip kullanıyorum iki haftadır ip numaram aynı, türksat müşteri hizmetlerini aradım ve acı gerçeği öğrendim, tükrsat belirliyormuş ip nin değişme zamanını yani türksattaki beyefendiler ne zaman dilerlerse o zaman bizim ip miz değişiyormuş, bu süre 1 hafta olur 1 ay olur hatta 3 ay bile olduğu oluyormuş, ve bunu uydunete bildirmiyormuş, yani tamamen bilgisiziz bu konuda. ben türksata şikayet edip ttnet gibi modem kapatıp açıldığında değişmesini istiyorum diye yazı yazdım sizde bunu yapın çoğunluk olursa dikkate alınırız.
  • sabit olsa ne olur dinamik olsa ne olur? ne gibi farklılık var ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

sabit olsa ne olur dinamik olsa ne olur? ne gibi farklılık var ki?

sabit ip olunca bazı indirme sitelerinden free olarak indirmek istediğin 2 dosya varsa ilkini indirdikten 1 saat sonra 2. sine izin verirken
    dinamik ip olduğunda ilkini indirdikten sonra modemi aç-kapa yapınca ip değişir ve 1 saat beklemek zorunda kalmazsın...
  • idonotknow9 İ kullanıcısına yanıt
    anladım saolun ama uydunette modemi açıp kapayınca olmuyormuş sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.