Bu foruma 11 yıldır gokhan96 nicki ile üyeyim. 2-3 aydır foruma giriş yapmamışdım ve şu an giriş yapamıyorum. Şifremi unuttum kısmından mail adresimi yazıyorum ancak böyle bir üye olmadığını belirtiyor. Daha önceden cevap verdiğim konulardan kendimi buldum ve nick değişimi olmuş. Şu an forumda dkyLrn olarak görünüyor ve önceki nickinin gokhan96 olduğunu görüyorum. Bu kişi hesabımı almış dahi olsa mail hesabımı nasıl deaktif etti veya değiştirdi böyle bir işlem mümkün mü? Ben şimdi eski mail ile bu üyeliği aldım mevcut olarak. Hesabım eski olduğu için eskisini kullanmak istiyorum bu konuda ne yapabilirim. Her konuda bilgi verebilirim ve eğer hesabın eski mail adresini görebiliyorsanız bana ait olduğunu anlayacaksınız. Lütfen bu konuda bana yardımcı olun dediğim gibi hesabım eskidir. Teşekkürler.
Forum desteğe yaz. Onlar ilgilenirler. Ama bazen cevap vermeleri uzun sürebiliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
Forum desteğe yaz. Onlar ilgilenirler. Ama bazen cevap vermeleri uzun sürebiliyor.
Teşekkür ederim yazdım inşallah çözüm bulurlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme