Şimdi Ara

Uygun fiyata büyük tv almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba ben dükkana 2 adet tv alıcam ince en fazla plazma kalınlığında olucak birini film falan izlemek için iyi bişey diyerini cok yüksek model diyil ama büyük kamera sistemi için alıcam yardımlarınız için şimdiden cok teşekkür ederim

1 tanesi Dükkandaki kamera sistemi için tercihen 130-150 ekran cok fazla anlamıyorum ama hani tutupta 500 hzlik diyil 50 hz de yeter plazmada olur 24 tane falan kamera görüntüsü olucak mesela tansaşta sunny nin 48lik 130 cm oluyor galiba ondan buldum 1400liraya size sorayım dedim hani 3d zart zurt için diyil kameralar için kullanıcaz ama kesinlikle en kötü plazma olucak tüplü bişey koyamam hani marka fark etmez fiyatı uygun olsun

1 taneside normal bişey olucak 120 ekran civarı samsung yada lg hani iyi bişey olucak hz si iyi olup olabildiğinde yüksek olucak hani ne demek istediğimi anlamışssınızdır 3d vırt zırt iyi bişey olsun işte 3000-3500tl arası bütçem var link atarsanız yada bi yol gösterirseniz sevinirim

• http://www.vatanbilgisayar.com/50pb690v.html?srt=UP#genel-bakis iyi olucak olan tv için bu nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilcantr07 -- 21 Temmuz 2014; 0:26:47 >
  • 2 si için toplam 3500tl civarı bütçem var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.