Şimdi Ara

Uygun iphone 6s,6+,6 ,5s ,apple watch.macbook lar.(siparislerin bazilari alindi.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    ilan kirliliği olmasın diye eski ilanı güncelliyorum.eski ilanda tam 9 kişiye cihaz getirip sorunsuz şekilde teslim etmiştim ama kimse buraya hiç birsey yazmadı Amerika dan apple store fiyatlarina tax (kdv) dahil haline 50-100 dolar arasi eklemek suretiyle istediginiz urunu getiririm. -50,100dolar kar demiyorum cunku bu fiyata kargo bile sizin icin amerikadan Turkiye ye tasimaz hicbiseyi.... 20şubat ta istanbulda olacagim.. Urun isteyenler acikca istedikleri urunu yazsinlar 50 dolar kapora karşılığı istediğiniz ürünü getireceğim.
    teslimat istanbul ve edirne den ELDEN yapilacak ( . Elimde urun yok tamamen istek uzerine gidip alicam yani 0cihazlar apple store faturali olacak ve jelatininde olacak.

kargo yok.
    pasaport kaydı yok.

Amerika dan apple store fiyatlarina tax (kdv) dahil haline 50-100 dolar arasi eklemek suretiyle istediginiz urunu getiririm. -50,100dolar kar demiyorum cunku bu fiyata kargo bile sizin icin amerikadan Turkiye ye tasimaz hicbiseyi.... 23ocakta istanbulda olacagim.. Urun isteyenler acikca istedikleri urunu yazsinlar kapora vs istemiyorum cunku urunleri almazsaniz geri iade etme sansim var.
    teslimat istanbul ve edirne den ELDEN yapilacak ( . Elimde urun yok tamamen istek uzerine gidip alicam yani 0cihazlar apple store faturali olacak ve jelatininde olacak.

1tanesin faturasini fiyati gormeniz icin ekliyorum.
     Uygun iphone 6s,6+,6 ,5s ,apple watch.macbook  lar.(siparislerin bazilari alindi.) Uygun iphone 6s,6+,6 ,5s ,apple watch.macbook  lar.(siparislerin bazilari alindi.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewci -- 14 Ocak 2016; 9:42:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pm

• Apple store da satilan her urunu getirebilirim.bizzat ben gelirken getiricem urunleri

• Bence siz fiyatları bi yazın. 5sler mesela ne kadar ki abdde..

• Öm gönderdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben fiyat yazmiyorum ki sunu amerikada iphone6 nin hala 200dolara satildigini sananlar kendileri bakip ogrensin..
    Lutfen esnaf agziyla pazarlik yapmayiniz. Hersey saffaf aldigim para fisinde yazacak. Kâr belli . Sizden on odeme istemiyorum, kimse kimseye yapmaz, burda yazip ciziyorum gidicem alicam getircem gumruk ucak valiz kaybolur vs vs birauru isi var. tamamen bedava mi getireyim urunleri bumudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewci -- 15 Ocak 2015; 17:16:54 >
  • Merhabalar. İphone 6 ve 6+ fiyatlarını öğrenebilir miyim ?
    2 adet lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 adet iPhone 6 siparişi verildi kendisine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bir servis, arkadaşı tanımam ama bu kadar şeffaf olmasını ve elden ödeme alacak olmasını takdir ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfie

Harika bir servis, arkadaşı tanımam ama bu kadar şeffaf olmasını ve elden ödeme alacak olmasını takdir ettim.

Tesekkur ettim.

• Boylesini bulmak zor ihtiyaci olan kacirmasin derim

• Bir iphone 6 plus sipariş etmek isterdim ancak pasaport kaydını ne yapıcam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcus83

1 adet iPhone 6 siparişi verildi kendisine

IPhone 6 icin fiyat nedir hocam bi bilginiz varmi

• quote:

Orijinalden alıntı: bucoskun

Bir iphone 6 plus sipariş etmek isterdim ancak pasaport kaydını ne yapıcam?

Aynen pasaport kaydi sorun gercekten

• Bir adet pm
  • 5s nekadar yada 5c

• İlan çok samimi, böylesi pek yok maalesef. ÖM gönderdim arkadaşa. Şansıma o tarihlerde pasaportum kayıt için uygun olacak.
  • Hocam lg g2 getirme şansın var mıdır?
  • Lg nin bir dukkani yok cevremde. Fiyati 500dolar civarinda sanirim, o yuzden ne yazikki. Gelin size iphone 5s verelim;)

• Bir adet iphone 6 64 gb lik modelinden siparis edilmistir. Arkadas suan cihazi satin alip resimlerini gondermistir. Guvenilir bir arkadas guvenle alisveris yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.