Arkadaşlar 4-5 gün önce saat 9 civarından üzerime bişeyin bastırdığını hissettim, çok kısa sürdü hemen tepki verdim, böyle bir şey ilk defa oluyordu doğal olarak biraz ürperdim, biraz baktım intertten falan kafamı biraz kurcaladı olay dua edip yattım bu 4 gün boyunca malum ramazan namazımı kılıp yatıyorum sahurdan sonra. bugün tekrar oldu bugün tam bi ağırlık çökmesiydi baya şiddetliydi, tepki vermek bile istemedim tahmini 5-6 saniye sonra geçti. biraz etkilendim açıkcası 3 harfli musallat olmasından korkuyorum, namaz kılan insana musallat olunur mu? daha önce böyle bir şey yaşayan arkadaşlar varsa yardım bekliyorum. biraz anlatıp içimin ferahlaması lazım
+++
Hiç hareket edemedin ve bağırmak istesende sesin çıkmadımı ? Eğer öyleyse Karabasan basmış.
quote:
Orijinalden alıntı: dumluc4
Hiç hareket edemedin ve bağırmak istesende sesin çıkmadımı ? Eğer öyleyse Karabasan basmış.
quote:
Orijinalden alinti: dumluc4
Hiç hareket edemedin ve bagirmak istesende sesin çikmadimi ? Eger öyleyse Karabasan basmis.
bende öyle tahmin ediyorum hocam zaten geçenkinde de aynısı oldu, ama internette bir sürü kötü şey okudum
quote:
Orijinalden alıntı: Pancu33
quote:
Hiç hareket edemedin ve bagirmak istesende sesin çikmadimi ? Eger öyleyse Karabasan basmis.
bende öyle tahmin ediyorum hocam zaten geçenkinde de aynısı oldu, ama internette bir sürü kötü şey okudum
Sana tavsiyem internetten araştırmayı bırakman. Millet türlü türlü şeyler yazıyor. Onlara bakıpta temelli korkutma kendini. Uyumadan önce abdestini al bildiğin duaları oku Allaha sığın hiçbirşey olmaz. Özellikle Tavsiyem ise : Ayetel Kürsi
Musallat değil.
quote:
Orijinalden alıntı: dumluc4
quote:
Orijinalden alıntı: Pancu33
quote:
Sana tavsiyem internetten araştırmayı bırakman. Millet türlü türlü şeyler yazıyor. Onlara bakıpta temelli korkutma kendini. Uyumadan önce abdestini al bildiğin duaları oku Allaha sığın hiçbirşey olmaz. Özellikle Tavsiyem ise : Ayetel Kürsi
aynen hocam 7 aytel kürsi okuyup yatıyorum, sabah uyanıyorum tuvalete gidiyorum sonra oluyor hep :D
BonezCrusher
kullanıcısına yanıt
umarım hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme