Şimdi Ara

uzantılar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • *.lit uzantılı dosyaları hangi programla çalıştırabilirim

• Extension: LIT
    Program and/or Extension Function [What's This?] Company [What's This?]
    AMOS Executable File Alpha Micro
    Specific Notes [What's This?]
    LIT files: binary executable files from the AMOS operating system. LIT files can be created with a Motorola 68000-compatible assembler or any COBOL/C/PASCAL/FORTRAN, etc. programs.
    MIME Type [What's This?] File Classification [What's This?] Associated Links [What's This?]
    None

Identifying Characters [What's This?]
    (None or Unknown)
    Program ID [What's This?]
    (None or Unknown)
    General Notes [What's This?]
    (None)

This is record 15522 last modified on 2003-12-15.

Yani demek istiyorki (sanırım): lit uzantılı dosyalar AMOS işletim sisteminde kullanılan çalıştırılabilir yani bizim exe türündeki dosyalardan. bu tür dosyalar Motorola 68000 işlemcili makinalarda çalışır. Yani sen birtane Emulator bulup onunla programı Pc de çalıştırabilirsin...

AYRICA
    lit uzantılı dosyalar e-kitap'da olabilir. Microsoftun MSReader programı ile açmayı dene. eğer açmaz ise demekki bu yukarıda söylenen ve emülatör ile açılabilecek bir dosya...

Kolay gelsin....

• Microsoft Reader yazılımının kullandığı dosya formatıdır. Özellikle e-kitaplarda hacimsel ve görsel avantajları nedeniyle tercih edilir.

Ayrıca salt metin (TXT) dosyasına çevrimi rakibi PDF kadar kolay olmadığından e-kitaplarda daha üst düzey bir telif koruması sağlar. Ancak PDF kadar yaygın değildir.

Kaynak: Vikipedia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booster_tr -- 1 Kasım 2006; 0:34:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaptanDulit

AYRICA
    lit uzantılı dosyalar e-kitap'da olabilir. Microsoftun MSReader programı ile açmayı dene. eğer açmaz ise demekki bu yukarıda söylenen ve emülatör ile açılabilecek bir dosya...

Kolay gelsin....

Yuksek ihtimalle e-kitap'tir o. Microsoft Reader ile acarsin. Yazinin ilk parcasinda biraz fazla ucmussun. Oyle birsey olacagini zannetmiyorum.

• Bu uzantı ne çeşit bir program için bak ben de bunu buldum bir başka yerden alıntı yaptım inceleyin..

ICE Book Reader Professional 7.6

http://www.ice-graphics.com/ICEReader/ICE%20Book%20Reader.exe

http://img392.imageshack.us/img392/1139/cebookreaderprofessional2av3zs.jpg (http://i m ageshack.us)

-Eksileri-

a)Çok ayrıntılı ayarlar kafa karıştırıyor.(ayar sihirbazı olmasına rağmen)

b)Karışıklıktan başka hiçbir eksisi bulunmuyor.Sade ve mütevazı olmak herzaman iyidir.

-Artıları-

a)Multi format files import (.TXT,.RTF,.DOC,.HTM,.HTML,.SHTML,.XML,.XHTML,.PDB ,.PRC,.TCR,.LIT,.CHM,.FB2,.ZIP,.RAR,.ARJ,.LZH,.HA)

b)Convert: TXT-HTML, HTML-TXT, TXT-DOC, DOC-TXT, PDB-TXT, LIT-TXT, FB2-TXT

c)Ayrıntılı ayarlar(dosya sıkıştırma,cpu,disk cache,ram,anti aliasing,contrast,gamma,vs.......... ayarları)

d)Saat,alarm gibi ayrıntılar.

e)Profesyonellere özel...

f)Book modunda en az Text Reader kadar iyi ve güzel görünümlü.(genede ben pratikliğiyle bookshelf'ten şaşmam.Kullanırsam da genelde .PDB ve .LIT dosyalarını çevirmek için kullanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.