Şimdi Ara

--V\/V\/\/'--Dh VoLKsWaGeN CaDdY TeAm--V\/V\/\/'-- (1638. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.032
Cevap
62
Favori
3.121.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16361637163816391640
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    PANELVAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: acar60

Sn İLKER BEY bu aracın yerine ne koyacağız şimdi.Resmi görünce içim bi tuhaf oldu.

O aracın yeri dolmaz hocam :) o araç 2.elde yok denecek kadar az, ömürlük binilecek bir araç.
  • Arkadaslar bugun caddy 1.6 tdi comfortline alarak araniza katildim. Yukarida ki ayni renk aracim 2012 23000 kmde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFTCKR22 -- 19 Aralık 2016; 21:00:12 >
  • Arkadaşlar aracına geri görüş kamerası montaj yaptıran var mı ? Var ise teknik anlamda bir kaç soru sormam gerekiyor ve maliyeti nedir.
  • Aynaya taktırdım 350 TL ye mal oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlker Yıldız

Arkadaşlar aracına geri görüş kamerası montaj yaptıran var mı ? Var ise teknik anlamda bir kaç soru sormam gerekiyor ve maliyeti nedir.

İlker imkanın varsa kamerayı deneyerek al.
    Benim aracımdaki kamera benim araca güzel uyum sağladı ve ekrandakı son kırmızı çizgiye gelince 10-15 cm mesafe kalmış oluyor ama arkadaşın aracındaki kameradaki çizgilere güvenip park mesafesini anlayamıyorsun maalesef.
  • 40000 km aracımda fren balayalarından hafıf ses gelmeye basladı

Belkı soğuktandır bılemıcem ancak aracın garantısı bıttı

Yetkılıde mı yoksa duzgun bı vw yan sanayı servıste mı degışıyım sızce ?
  • İlker bey kasko değeri yaklaşık aynı olan bir caddy ile passatın aynı kişi için trafik sigortaları arasında fark varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: acar60

İlker bey kasko değeri yaklaşık aynı olan bir caddy ile passatın aynı kişi için trafik sigortaları arasında fark varmı?

Hiç bir bilgim yok bu konuyla ilgili hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkamil

quote:

Orijinalden alıntı: İlker Yıldız

Arkadaşlar aracına geri görüş kamerası montaj yaptıran var mı ? Var ise teknik anlamda bir kaç soru sormam gerekiyor ve maliyeti nedir.

İlker imkanın varsa kamerayı deneyerek al.
    Benim aracımdaki kamera benim araca güzel uyum sağladı ve ekrandakı son kırmızı çizgiye gelince 10-15 cm mesafe kalmış oluyor ama arkadaşın aracındaki kameradaki çizgilere güvenip park mesafesini anlayamıyorsun maalesef.

Anlıyorum Uğur kardeşim, cihazı montaj ettim bakalım ilerleyen zamanlarda kamera işine girebilirim. Dediğin tavsiyeleri dikkate alıcam sağolasın :)
  • Cihazı geçtiğimiz hafta montaj ettim, bluetooth mükemmel sağlıklı çalışıyor, direksiyondaki ilgili tuşlarda otomatik aktif oldular, cihazın 6,5" dokunmatik ekranı var, ekran rezistif olduğundan dokunmatik müthiş hassas. Türkiye'de bildiğim kadarıyla şu anda RCD-330G plus takılı olan başka bir caddy yok herhalde :)) Bir ara cihazın ayrıntılı olarak kullanımıyla ilgili video çekerek paylaşcam ilgili kanallarda. Herkese saygı ve sevgilerimle, kazasız belasız cezasız sürüşler dilerim.

• İlker çok yakışmış çok beğendim.. Bu arada bir şey fark ettim. Sanırım sende benim gibi Galaxy A5 (2016) kullanıyorsun. Forumda kullananların şikayetleri ve benim de yaşadığım bir durumu haber vereyim. Hızlı şarj bu telefonun bataryasını öldürüyor. Forumda %20 lerde kapanan telefonlar var. Benim ki de %12 de iken pat diye kapanıyordu. Artık yavaş şarj cihzı ile şarj ediyorum. Kapanmıyor ama %7 veya %9'da iekn birden %5'e düşüyor bir süre daha gittikten sonra %1'e düşüyor ve kapanış. :)
    Sana tavsiyem eğer yeni aldıysan kesinlikle yavaş şarj ile şarj et. (S6 veya S7 lerdeki gibi menüden kapanmıyor)

Son 4-5 şarjdır yavaş şarj (5v 1,5amper) le şarj ediyorum biraz düzeldi.. orjinali hızlı şarj adaptörü 9v 2.1 amper. Li-Ion pillerin en fazla 1.5 amper'e dayanıklı olduğunu öğrendim. Bu durumdu bütün hızlı şarj olan telefonların bataryaları erken bitme tehlikesi ile karşı karşıya. iphone hızlı şarj olan modellerde bile bu sıkıntı mevcutmuş

• Bu caddy nin hangi modeli ülkemizde var mı yada gelir mi bilgisi olan var mı

https://youtu.be/snFEgJm0fas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat Y

Bu caddy nin hangi modeli ülkemizde var mı yada gelir mi bilgisi olan var mı

https://youtu.be/snFEgJm0fas

İlgili araç sanırım caddy combi maxi. Türkiye'de yok diye biliyorum, gördüğüm kadarıyla 7 koltuklu bu araç, şu an Türkiyede satılan en dolu model Caddy Combi Exclusive diye satılan model.
  • Değerli arkadaşlar caddy'imden çıkardığım RNS-310 model orijinal ekipman multimedya cd çalar satlıktır, forumdan arkadaşlara fiyat hususunda extra indirimler yapıcam, ilan linki aşağıda yer almaktadır, saygı ve sevgilerimle.

RNS-310 İLANINA GİTMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ
  • İlker Yıldız kullanıcısına yanıt
    Maxi gibi durmuyor
  • Arka çamurluğun göründüğü kısma bakın videoda, kapı rayından sonra yaklaşık 35cm mesafe var ki, bu da maxi demek oluyor. Standart şasi bir araç değil. TR'de satışı yok bu şekilde.
    Bayağı hoş olmuş cihaz maşallah. Güle güle kullan İlker hocam.
    Hırsızlık olaylarından dolayı cesaret edip alamıyoruz böyle cihazları. Aklımda daha basit ama fonksiyonlu bir cihaz var bu aralar; RCN210. Tıpkı RCD310 gibi siyah beyaz ekran fakat, bt, sd ve usb standart olarak var cihazda. İhtiyacım olan fonksiyonlar da bunlar zaten.
    Örnek görsel:
  • Etms kullanıcısına yanıt
    Evet Ethem kardeşim cihaz baya iyi oldu, zaten sırf bluetooth-usb-sd kart özellikleri mevcut diye aldım, cd olmaması inan umurumda bile olmadı, gösterdiğin cihaz olsaydı düşünmeden onuda alırdım, bu tür parçalarda fonksiyonellikten ziyade ekipmanın içeriği daha çok ön planda benim için, bu cihaz siyah beyaz ekran, dokunmatik değil v.s v.s bunlar gözümde olmazdı mesela, bluetooth-sd kart-usb gbi özellikler olduğu için yine de alırdım ama benim cihazdan bir tane daha var benim aldığım kişide, dilersen görüştürebilirim o kişiyle.
    Eyvallah İlker hocam, dediğim gibi görseli daha mütevazi, daha az dikkat çeken bir cihaz arayışındayım. Attığım teyp geçenlerde denk geldi, maddiyat müsait olmadı hatta. İlgin için sağol, işyerinin oralarda teyp için çok hırsızlık oluyor, bile bile o topa giremem bu koşullarda. Komşunun berlingoyu 3. kez patlattılar, tek sebebi navili teyp..
  • 
Sayfa: önceki 16361637163816391640
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.