Şimdi Ara

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü --- (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.164
Cevap
82
Favori
390.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam auto konumdayken farlarım yanmıyor ve aynı zamanda gündüz farlarım çalışmıyor. gizli özellikleri silerken ayarlar karıştı ne yapmak lazım? elimizde yedekte yok. orijinal fabrika verilerini nereden bulabilirim araç 2014 jetta 1.2 tsi comfortline yardımcı olabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclusive -- 27 Haziran 2018; 16:37:19 >
  • Herkese merhaba, aracım Tiguan lounge paket orijinal ayna katlama var. Vag Kablom 18.2 kodlamalarin çoğunu kendim yaptım sadece kumandadan ayna katlama yi yapamadım. 42. Bölümde securtiy access kodunu giriyorum. Kabul ediyor adaptasyona giriyorum ama bendeki menü farklı çıkıyor. Nasıl yapmam gerekir

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü ---

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a3 için hazır kod listesi
    http://akemals.com/vagcom.xlsx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akemals42 -- 5 Ekim 2018; 12:10:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk.yagci

Herkese merhaba, aracım Tiguan lounge paket orijinal ayna katlama var. Vag Kablom 18.2 kodlamalarin çoğunu kendim yaptım sadece kumandadan ayna katlama yi yapamadım. 42. Bölümde securtiy access kodunu giriyorum. Kabul ediyor adaptasyona giriyorum ama bendeki menü farklı çıkıyor. Nasıl yapmam gerekir

Selam bende security access kodunu kabul etmiyor.Siz ne girdiniz acaba?

• Genelde verilen security access code MQB platforma aittir. Aracınızın platformuna ait kodu girmelisiniz.@sktem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bulabiliriz bilginiz var mı
  • Menü doğru çıkıyor farklı çıktığını nereden doğruladınız :) Oradan uygun ayarı bulmanız gerekmektedir.

(9)-System_Parameter_0 System Parameter Byte 8 i bulana kadar listenin altına doğru ilerliyoruz.

Değer normalde 90 olarak görülecektir. Eğer

Değeri 95 yaparsanız anahtarı kontağa takıp çevirdiğinizde

Değeri 99 yaparsanız sürücü kapısı açıldığında aynalar açılacaktır. Tercihinize göre değeri değiştirip Do İt e tıklıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sktem

Nasıl bulabiliriz bilginiz var mı
    Vcds.exe'de 09.Cent.Elect. kısmını açınca sağ üst satırda bcm kodu bilgileri yanında platform kodu yazıyor olacaktır. MQB, MKx, PQ25, PQ35 vb. gibi. Hangisi ise onun da yazarak internette aratabilirsiniz. Bendeki kodlar şunlar;

MQB Platform 09.Cent.Elect. 31347

PQ35/MK6-Golf platform için ;

09.Centr.Elect. security kodu 42013

42.Door Security kodu 04354

16 - Steering Wheel 40168

Ayrıca her ünitenin de kodu farklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: rsimsek

Vcds.exe'de 09.Cent.Elect. kısmını açınca sağ üst satırda bcm kodu bilgileri yanında platform kodu yazıyor olacaktır. MQB, MKx, PQ25, PQ35 vb. gibi. Hangisi ise onun da yazarak internette aratabilirsiniz. Bendeki kodlar şunlar;

MQB Platform 09.Cent.Elect. 31347

PQ35/MK6-Golf platform için ;

09.Centr.Elect. security kodu 42013

42.Door Security kodu 04354

16 - Steering Wheel 40168

Ayrıca her ünitenin de kodu farklı.

Alıntıları Göster
    Tamamdır bir bakacağım.Benimdeki MK6 Golf ama beyin olarak Amerikan Beyni var:)

Özellikle 09 benim için gerekli.Şu ayna olayını yapacağım.Diğer yerlere giriş yaptım.

• srcn09 ustam menu dogru ama açılan pencerede (9)-System_Parameter_0 System Parameter Byte 8 diye bir bölüm çıkmıyor listenin en sonuna kadar ilerliyorum.
  • Selam 09 kodu çözdük - sıra 42 de.Baya konu araştırdım ama bunuda kabul ettiremedim.

Component - Tuer SG - 0009 2151
  • Arkadaşlar merhaba,

VagCOM 18.2.0 cihazımda Audi A3 2011 için kadran selamlamayı aktif etmek istiyorum ancak olmadı. İnternette araştırdım "indicator celebration" özelliği 12.2.2 cihazlarda çıkıyor ancak 18.2.0 da ben bulamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emalkoc

Arkadaşlar merhaba,

VagCOM 18.2.0 cihazımda Audi A3 2011 için kadran selamlamayı aktif etmek istiyorum ancak olmadı. İnternette araştırdım "indicator celebration" özelliği 12.2.2 cihazlarda çıkıyor ancak 18.2.0 da ben bulamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    Hocam 2011 dewsteklemiyor diye biliyorum.2012 den sonraki araçlarda var bu özellik.
  • sktem kullanıcısına yanıt
    Bunu hiç düşünmemiştim. Çok tşk ederim, yine de bir araştırayım. Olmadı eski versiyon cihaz da alıcam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bunu hiç düşünmemiştim. Çok tşk ederim, yine de bir araştırayım. Olmadı eski versiyon cihaz da alıcam.
    5054a vagcom pro cihazı işini görecektir diye düşünüyorum.Fiyatlar biraz tuzlu ama ihtiyacın olursa söylersin
  • sktem kullanıcısına yanıt
    Fiyatı ne kadar? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• quote:

Arkadaşlar merhaba,

@emalkoc Indicator celebretion yoksa "Staging" e bak!
  • Arkadaşlar menüde çıkan seçenekler bunlar. Hangisi olduğunu bilen varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emalkoc -- 31 Ağustos 2018; 13:56:46 >

• Bahsedilen selamlama ise bu seçeneklerle alakası yok!

@emalkoc

• rsimsek kullanıcısına yanıt
    Sizin bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz? Cihaz Hex V2 ver 18.2.0 araç 2011 Audi A3

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.