Şimdi Ara

Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.643
Cevap
131
Favori
192.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vakıf ve ziraat parafa geçecek söylentileri var.
  • htepeli kullanıcısına yanıt
    Yok artık :) o yüzden mi milpluslar world??
  • mirogluhalit M kullanıcısına yanıt
    9900 lerden biride benim 5200 tl baska banka limitimi düşürmeme rağmen 1 aydan beri 10000 yapamadılar son demler... Beklemedeyim birkaç gün daha.
  • compiler23 kullanıcısına yanıt
    PSM Magazin
    Kamu bankalarından ortak kart projesi
    http://psmmag.com/haber/kamu-bankalarindan-ortak-kart-projesi/666940

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vakıfbank kartımda - puandayım. vakıfı kapatsam milplus ile avans kapamaya devam edebiliyor muyum yoksa vakıfı kapatınca ceza keserler mi?
  • -engin- kullanıcısına yanıt
    Hocam kart kurallarına göre avans miller gerçek paraya çevrilip borç olarak ekstreye girer. Kartta borç olacağından da bunu ödemeden kartı kapatamazsınız.

-----
    Avans MilPlus kullanılması durumunda, Avans tutarının işlem tarihinden itibaren 1 yıl içinde kapatılması gerekmektedir. AvansMilplus’ın 1 yıl içinde kapatılmaması veya kredi kartınızın herhangi bir nedenle kullanıma kapatılması halinde, kapatılmayan AvansMilplus tutarınız 3 ile çarpılır, hesabınıza borç kaydedilir.
    ------

Kart Kuralları
  • quote:

Orijinalden alıntı: brodway93

3 senede mil plusın çok ekmeğini yedim hemen hemen 3500-4000 tllik uçak bileti aldım evdeki camlarımı su tesisatını yaptırdım hatta bir ara anahtarı evde unutup geldiğimde tüm çilingirleri aramama rağmen hiçbirisi gece diye gelmemişti hemen imdadıma milplus yetişti hemde bedava. Normal platinyum kullanıyordum şimdi MH ile konuştum maaş müşterilerinden de ücret alıyoruz dedi ama ücreti aldıktan sonra eğer 1500 tl harcama sözü verirseniz bu ücreti sonraki ekstrenize iade ederiz diyor ben zaten 2500 den aşağı düşmüyorum mil plusa her türlü devam

hocam, ücretsiz cam ve tesisat tamiratını nasıl yaptırdınız acaba? kart bilgilerinde bu detaydan bahsedilmemiş. atladığımız b,r detay mı var acaba?
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    normal şartlarda evet fakat bu kart çıkmadan avanspuanlarınızı milplus kart ile kapatmaya devam edebilirsiniz gibi bir şey yazıyordu.

neyse garanti olsun, avansı kapatıyım ondan sonra kapatırım kartı
  • Su puan silinme olayi kotu oldu ya boyle bi kartta silinmemesi lazim..

• transglobal T kullanıcısına yanıt
    www.vakifkart.com.tr
    Request Rejected
    http://www.vakifkart.com.tr/asistan.aspx

hocam burada bütün ayrıntılar yazıyor bunlar sadece benim faydalandıklarım daha araba çekilmesi otel yardımı yurtdışı sağlık sigortası gibi birçok faydası var
  • şubat ayı hepsiburada puanı yatan var mı arkadaşlar
  • sametbaggio kullanıcısına yanıt
    2 farklı milplus karta da yattı

• htepeli kullanıcısına yanıt
    Yapı kredi uye isyeri ve worldcard kredi karti ile yaptığı anlasmalardan dolayi parafla anlaşamaz. :) birde ziraat ve halkin içini doldurup satma planlari varken ortak platforma geçmeleri çok zor. Yaklaşık 3 milyon karti var vakifbankin bunu bi kalemde paraf yapamaz yapmak da işine gelmez . Teb fortis birlesmesinde teb de hem bonus hem world kart olmuştu ve sorun çıkmıştı.

• herdemasivemavi H kullanıcısına yanıt
    Bende istemem zaten. Yapı Kredi ile çalışmak istemiyorum, o yüzden vakıf world kart var, world kampanyasından faydalanmak için. Ama bankaların işi de belli olmaz.

• lounge falan istemiyorum bir uçak bileti alıyordum onuda mundar ettiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©orleone -- 20 Mart 2015; 1:55:56 >
  • ©orleone kullanıcısına yanıt
    katılıyorum...
  • Gold,Platinum ve öğretmenim kart vardı.
    hepsinden bol bol bilet aldım 3'le çarpılarak puanlar.

Son gün 28 Şubat'ta ne olur ne olmaz diye gold ve platinumdan 600'er, klasik karttan 300tl wp avans kullandım..
    iyi ki kullanmışım..

Hepsinin milplus özelliği kalktı, bana gönderdikleri milplus kart da standartmış.
    milplus platinum istedim 10.000 tl limit olmadığı için klasik milplus gönderdiler.
    limiti yükseltin dedim 10.000'e buna da bankamızın kuralları gereği...

Kapatın dedim milplus klasik kartınızı istemez, harbiden mındar ettiler güzelim kartı!!

Puanlar 2 ile çarpılıyormuş, yok avans miktarı 200 müş..
    Ulan zaten süreli puan veriyosun daha neyin derdindesin??

aidos'a devam benden..

• Milplus istemistim. Ama son sartlari degerlendirdim. 2 ile carpilan milplus karti kullanmamaya karar verdim.

Adios: 2 ile carpiyor. Fakat donemsel kampanyalari var. Abd 500puan, uzakdogu 600 puan. Kampanya donemlerinde bu iki destinasyonun katsayisi 3-3.5. Avrupa 250 puan. Ozellikle nisan-eylul arasi bati avrupa biletleri 600 liranin altina dusmuyor. Katsayi En az 2.5-3 kat olarak dusunulebilir. Puanlar da silinmiyor. World'un yaptigi bol kampanyalar ve donemsel ucus kampanyalari, vakifworld'deki mil ozelliginin kaldirilmasindan sonra adios'u yine cazip hale getirdi.

Milplus: katsayi 2. Kampanyalar world'un yaninda sonuk kaliyor. Avans mil miktari dusuruldu. Ve en onemlisi adios gibi 500 puanlik kampanyalara puan biriktirmek mumkun degil. Cunku puanlar siliniyor. Ustelik 1500 liralik amerika biletini adios kampanyasiyla 500wp'ye almak mumkun iken, vakif milplus ile bu 750wp ye geliyor. Ucus kampanyasi olmayan bir milkarti, x2 katsayi ile hem de puanlari silinerek kullanmak abes.

Parafly: katsayi 4 ama kampanyalar world gibi kepceyle degil kasikla. Mil borcu kapatmak zor. Ustelik avans limitin %5'i kadar. iki kisi amerika ucabilmek icin en az 10bintl limit gerekiyor. Borc sifirlanmadan yeni mil avansi alinamiyor.

Su kiyaslamaya gore platinium alamiyorsaniz, vakif milplus direkt kapatilmali. Adios ve parafly ile yola devam edilmeli.

Vakif en iyi yaptigi isi bitirdi. Vakif milplus'imi kullanmadim. Vakif world'umdeki 2000tl borcu da kapatip vakifbank'a temelli veda ediyorum. Forumdaslara da aynisini yapmasini oneririm

• Bence Vakıfbank ın bu kartına başvuru yapmadan protesto etmek en doğrusu.

• Mail atin arkadaslar ozellikle puan silinmesi hakkinda bir cok kisi yolladi.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.