Şimdi Ara

Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.643
Cevap
131
Favori
192.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: boombip

Milplus istemistim. Ama son sartlari degerlendirdim. 2 ile carpilan milplus karti kullanmamaya karar verdim.

Adios: 2 ile carpiyor. Fakat donemsel kampanyalari var. Abd 500puan, uzakdogu 600 puan. Kampanya donemlerinde bu iki destinasyonun katsayisi 3-3.5. Avrupa 250 puan. Ozellikle nisan-eylul arasi bati avrupa biletleri 600 liranin altina dusmuyor. Katsayi En az 2.5-3 kat olarak dusunulebilir. Puanlar da silinmiyor. World'un yaptigi bol kampanyalar ve donemsel ucus kampanyalari, vakifworld'deki mil ozelliginin kaldirilmasindan sonra adios'u yine cazip hale getirdi.

Milplus: katsayi 2. Kampanyalar world'un yaninda sonuk kaliyor. Avans mil miktari dusuruldu. Ve en onemlisi adios gibi 500 puanlik kampanyalara puan biriktirmek mumkun degil. Cunku puanlar siliniyor. Ustelik 1500 liralik amerika biletini adios kampanyasiyla 500wp'ye almak mumkun iken, vakif milplus ile bu 750wp ye geliyor. Ucus kampanyasi olmayan bir milkarti, x2 katsayi ile hem de puanlari silinerek kullanmak abes.

Parafly: katsayi 4 ama kampanyalar world gibi kepceyle degil kasikla. Mil borcu kapatmak zor. Ustelik avans limitin %5'i kadar. iki kisi amerika ucabilmek icin en az 10bintl limit gerekiyor. Borc sifirlanmadan yeni mil avansi alinamiyor.

Su kiyaslamaya gore platinium alamiyorsaniz, vakif milplus direkt kapatilmali. Adios ve parafly ile yola devam edilmeli.

Vakif en iyi yaptigi isi bitirdi. Vakif milplus'imi kullanmadim. Vakif world'umdeki 2000tl borcu da kapatip vakifbank'a temelli veda ediyorum. Forumdaslara da aynisini yapmasini oneririm

parafly ile alışverişlerde pos sorunu yaşamıyor musunuz?

Genelde Milplus ile avans bilet alıp, internet vs den kampanyalı wp kazanarak uçuyorduk.

adios iyiymiş, kampanya dönemindeki 3-3.5 katı iyi gibi duruyor ama zaman sınırlı değil mi?

• 2300tllik bilet alıcam kartımda hiç puan yok, 600 avans kullansam 1800tl ediyor ve kalan 500ü nakit çektirmeye izin veriyorlar mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalan kısım tek ödeme şeklinde kartınıza yansıtılır. Bir uçuşunuzu adiosla yada paraflyla alsanız daha karlı olur böylece hiç nakit kullanmamış olursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalan kısım tek ödeme şeklinde kartınıza yansıtılır. Bir uçuşunuzu adiosla yada paraflyla alsanız daha karlı olur böylece hiç nakit kullanmamış olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

2300tllik bilet alıcam kartımda hiç puan yok, 600 avans kullansam 1800tl ediyor ve kalan 500ü nakit çektirmeye izin veriyorlar mı?

900 e kadar avans puan alamıyor musunuz bu da 2700 TL lık bilet anlamına gelmiyor mu? Milplus için

• Arkadaşlar ben de 10.000 limitli milplus platinum var. Limiti internetten düşürsem kartın başına bi iş gelir mi? 4.000 - 5.000 limitli milplus platinum kullanan var mı? Bilgi verirseniz memnun olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • devrimkaratas kullanıcısına yanıt
    ben 2000 limitle kullanıyorum daha geçen hafta 1600tl lik bileti 530tl puana avans ile aldım sıkıntı yok :D
  • djaker kullanıcısına yanıt
    10 bin limitli iken alıp sonradanmı limit düşürdünüz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djaker

ben 2000 limitle kullanıyorum daha geçen hafta 1600tl lik bileti 530tl puana avans ile aldım sıkıntı yok :D

Benim de 10 bin üzeri limitli milplus platinum kartım geldi limiti 5000 e çekmeyi düşünüyorum olur mu acaba kartın özellikleri değişmeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknorl -- 24 Nisan 2015; 8:45:25 >
  • arkadaşlar lounge durum nedir bilen varmı? sitesinde 1 kişi ücretsiz diyor ama misafirden hiç bahsetmemiş.

mayısta saw yurtdışı uçuşum var, geçen sene loungea eşimle girdik ama bu sene giremiyoruz galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmutti

arkadaşlar lounge durum nedir bilen varmı? sitesinde 1 kişi ücretsiz diyor ama misafirden hiç bahsetmemiş.

mayısta saw yurtdışı uçuşum var, geçen sene loungea eşimle girdik ama bu sene giremiyoruz galiba.

Evet önceden misafirin de ücretsiz olduğu yazıyordu kaldırılmış sanırım

• 10500 Tl toplam kart limitim, 3 kredi kartım var, bunlar adios,parafly ve vakıf. Vakıf platinyum milplus için iki kartımın limitini 200 tl ye çeksem 10100 tl limiti vakıfa geçirip platinyum kartı aldıktan sonra platinyumun limitini düşürüp diğerlerini artırabilirmiyim. Bu işler gerçekleşirken limit artırma ve indirme işlerinde limit kaybım olur mu?

• MilPlus kart Nisan ayı gıda kampanyasına dahil olur mu?
  • fencimert kullanıcısına yanıt
    Niye dahil olmasın ki? Bence dahil olur.Yoksa milplus ile nasıl puan kazanacağız. Zira ben katıldım zaten milplus platinium ile.
  • Bancede dahil olur, olmaması için bi sebep yok çünkü.Bazı bankalar gıda kampanyalarında uçuş kartlarını kampanya dışında tutabliyorlar emin olmak istedim hocam
  • Vakif kendini bitirdi bencede. Borcum bitsin kapatıyorum

• Arkadaşlar;

MILPLUS PLATINUM sahibi olabilmek için ne gibi bir özellik aradıkları için ufak bir bilgi vermek istiyorum. Aylık gelirinizin 2500 TL ve üstü olduğunu beyan etmeniz gerekiyor. Daha doğrusu kanıtlamanız gerekiyor. Bu yeterli. Fakat, maaş müşterisi olsanız dahi yıllık kart aidatı ödüyorsunuz.
  • Bende Vakıf normal kart var. Mil plus alsam extra avantajı var mı? Kart aidatı ödeme zorunluluğum yok.

• tuventhh T kullanıcısına yanıt
    Özellikle Hava yolları ile yolculuk ve normal seyahat işi fazla olmuyorsa milplus a hiç gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

Arkadaşlar;

MILPLUS PLATINUM sahibi olabilmek için ne gibi bir özellik aradıkları için ufak bir bilgi vermek istiyorum. Aylık gelirinizin 2500 TL ve üstü olduğunu beyan etmeniz gerekiyor. Daha doğrusu kanıtlamanız gerekiyor. Bu yeterli. Fakat, maaş müşterisi olsanız dahi yıllık kart aidatı ödüyorsunuz.

10bin limit istiyorlardı. o zorunluluk kaldırılmış mı?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.