Şimdi Ara

Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.643
Cevap
131
Favori
192.370
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kartlarin en onemli ozelligi bence puanlarin silinmemesi olayidir ve bunu suan tek yapan adios..parafly da artik siliyormus konusunda gordugum okudugum kadariyla..adiosun limitini artirmaya ugrasiyorum bende 3 aydir diger kartlarimi odeyerek kapatiyorum yada limit azaltiyorum.milplus dusuncesi guzl ama suana kde ne bir ozel kampanya oldu nede puanlarin silinmemesi olayi ile ilgili gelisme sanrm sadece avantaji limite bakilmaksizin avans puan kullanimi bu yontemle bilet alinip sonradan odenebilir...ama kampanya bazinda bi adios degiller 100 tllimitm var 2 ay da 30 kusur puan topladim kampanyalar ile..ben suan icin adios limit aetirimi icin calismalara devam edicem ve avans puan durumu icinde milplus devam edicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir zorunluluktan bahsetmediler. Bilgi almak için aramıştım. Bana aylık geliriniz 2500 TL ve üstü ise Platinum sahibi olabilirsiniz dediler.
  • Şimdi aradım 10 bin limit diye diretip durdular. Acaba siz bu bilgiyi nereden öğrendiniz? Telefon bankacılığından öğrendiyseniz müşteri temsilcisinin ismini paylaşabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil -- 27 Nisan 2015; 11:27:43 >
  • anil A kullanıcısına yanıt
    Başka kredi kartınız (kredi vs.) yoksa doğru zaten sadece 2500 TL gelir yeterli çünkü 4 katına kadar limit veriyorlar oda 10.000 TL limit yapar. Değişen bir şey yok sadece kelime oyunu..
  • paladyum kullanıcısına yanıt
    Hm anladım. Bir an heyecan yaptım. Teşekkürler.
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Genelde arabayla seyahat ederim, demek ki bana göre değil. Teşekkür ederim.

• Ben de Vakifbank Milplus Platinum var, ve bu kart ucak bileti islerinde puanlari degerli kullandiriyor, bundan sunu mu anlamaliyim, ornegin 1.100 TL lik bir kliksa alisverisim sonrasi gelecek olan 75 lirayi ben 225 lira olarak mi kullanabilecegim ?

Cunku worldcard in sitesine girdim, hic gozume filanca sekilde kullanilamaz tarzinda bir ibare carpmadi

Mesela finansbankta bu kampanyadan kazanilan para puanlar ucak bileti aliminda degerli kullanilamaz yazardi

Beni birisi aydinlatabilir mi bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Ben de Vakifbank Milplus Platinum var, ve bu kart ucak bileti islerinde puanlari degerli kullandiriyor, bundan sunu mu anlamaliyim, ornegin 1.100 TL lik bir kliksa alisverisim sonrasi gelecek olan 75 lirayi ben 225 lira olarak mi kullanabilecegim ?

Cunku worldcard in sitesine girdim, hic gozume filanca sekilde kullanilamaz tarzinda bir ibare carpmadi

Mesela finansbankta bu kampanyadan kazanilan para puanlar ucak bileti aliminda degerli kullanilamaz yazardi

Beni birisi aydinlatabilir mi bu konuda

puan 3 ile çarpılıp alışveriş yapılamaz. 3 ile çarpıldığı tek yer seyahat hattından alınan uçak, otobüs biletleridir. konaklama ise 2 ile çarpılır.
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Tamam iste onu diyorum, seyahatlerde ucak bileti alimlarinda ornegin bu yururlukteki misal 75 puan kliksadan gels 225 TL midir ?

1000/100 puanlar oluyor ,300 mudur ?

Bu sistemi cok kez baska bankalarda kullandim ama onlarda 90% bu tip tek kalemde toplanilan yuklu puanlar carpanlarla degerlendirilemiyordu

World konusunda deneyimsizim
  • jujuuu kullanıcısına yanıt
    Mevcut worldpuanlarını vakifbank seyahat hattı üzerinde uçak bileti alımında kullanacaksan 3 katı olarak(vakifbak mil plus platinum için) kullanabilirsin. Eğer puanın uçak bileti almak için yeterli değilse kart limitine avans puan kullanarak uçak bileti alırsın.Daha sonra puan kazandıkça bankaya olan puan borcu azalır Ama dersen ki ben worlpuanlarımı herhangi bir yerde(market, akaryakıt istasyonu gibi) kullanmak istiyorum, o zaman worldpuanlarına yazık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Tamam iste onu diyorum, seyahatlerde ucak bileti alimlarinda ornegin bu yururlukteki misal 75 puan kliksadan gels 225 TL midir ?

1000/100 puanlar oluyor ,300 mudur ?

Bu sistemi cok kez baska bankalarda kullandim ama onlarda 90% bu tip tek kalemde toplanilan yuklu puanlar carpanlarla degerlendirilemiyordu

World konusunda deneyimsizim

100/1000 kampanyasından gelen 100wp kullanılırken

yurtdışı için: (uçak bileti ücreti + 70tl)/3 kuralı geçerlidir. misal uçak bileti 230tl ise. 230+70. 300/3=100wp denk gelir.

bu uçuş için 100 puanınız 2.3 katsayı ile çarpılmış olur.

örneğin barcelona gidiş dönüş gibi pahalı bir bilet olsun. (830tl+70)/3 = 900/3=300wp

300wp=830tl. bu uçuşta katsayı 2.7'dir

daha açık yazamam herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 30 Nisan 2015; 12:56:24 >

• gayet guzel anlattiniz, ben degilsem de baskalari asiri faydalanmistir, bir kisi yerine birden cok kisiden hayir duasi gelmistir

bu sistemlerin hepsini biliyorum, hizmet bedeli ekstralarini, iste bazi katsayilarin ucak mi otobus gibi farkina vs ,zaten bunlar kredi karti aciklamalarinda da yer aliyor

benim aslinda anlatmak istedigim ya da sormak istedigim en basit deyimle suydu

world puanlarin ucak bileti icin degerli kullanilmasini engelleyen kampanya sartlari oluyor mu ?

ornegin kliksa 100 WP veriyor, ama bu puanlar ucak bileti aliminda degerli kullanilamaz diyor mu

ben wp ye ve kampanyalarina yabanciyim , ama bilet alimi vs icin tecrubeliyim , mesela finanstaki para puan kazanimlarinin hepsinde boyle bir madde kondu, tum cazibesi gitti, eskiden 30 puan benzinden geldi mi club finans exclusive ile 4 carpani ile 120 lira ediyordu

wp de sanirim bu kisitlama konmuyor hic
  • vakif kullanan arkadaslar yillik aidat iptali icin nasil bir prosedur izliyorlar bilgi verirlerse sevinirim adiosda direkt iade ediyorlar sorgusuz vakifworld gold card da durum nedir peki 77 tl yansitmislar
  • Maaş bankası olup bu kartları aidatsız kullanan var mı ?

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    3 senedir Vakıf World (artık MilPlus'a geçtik) kullanıyorum, hiç o dediğiniz şekilde bir uygulama hatırlamıyorum. Başka bankalarda, örneğin Teb ve Finans'ta olabiliyor o şekilde kısıtlamalar, ama Vakıf ve YKB de şu ana kadar olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hboz90

Maaş bankası olup bu kartları aidatsız kullanan var mı ?

Tüm müşterilere ücretli bu kart maaş müşterilerine aidat muafiyeti yok. farklı yollardan iade alınabilir ama.
  • müşteri hizmetlerine kart ücreti iadesi şartını sorduğumda 12 ay 1000 TL harcama sözü vermeniz gerekir demişti.
  • Özür dilerim arkadaşlar yanlış anlaşılma kurbanı oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merikop -- 5 Mayıs 2015; 16:28:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merikop

Arkadaşlar hayırlı olsun, Vakıfbank milplus platiniumda ilk kazığını çaktırmadan attı. Ücretsiz lounge hizmetini %50 ücretliye çevirdi. Hizmete bak. Mil Plusın platiniumundan olacak elinde, seçtiği havaalanlarından birinde olacaksın, önceki ayki ekstren 1000 liradan aşağı olmayacak, ücretin yarısını alacan, birde yılda 6 kez kullandıracan. Ulan çakallar ne ayaksınız siz.
    Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu

%50 indirim normal milplusta. milplus platinum da ücretsiz halen bu linkten bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: hboz90

Maaş bankası olup bu kartları aidatsız kullanan var mı ?

Bende vakıfın bankalara gönderdiği bir yazı vardı, maaş müşterisi olsa da ücret alınacak yazıyordu ayrıca vakıfbankın kendi personelinden de 20-30 lira şeklindeydi alınacak kart ücreti. ben 10. ayda iptal ettireceğim kartı :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.