Şimdi Ara

Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.643
Cevap
131
Favori
192.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu baya bir öksüz kalmış. Diğer seyahat kartlarına oranla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

Konu baya bir öksüz kalmış. Diğer seyahat kartlarına oranla.

Ayrı bir kart çıkarmasına rağmen puanların hala siliniyor olması.

Zaten çoğu kişi yenisine başvurmadı.100 Avrupa 25 Amerika biletli kampanyanın görseli hala duruyor.Adios ya da paraf olsa ilk gün hatlar kilitleniyor, ikinci ya da üçüncü gün biletler bitiyor.
  • Puanlar silinmese efsane bir kart olabilirdi. İlerde bununla ilgili birşey yaparlar mı bilemiyorum? Ama dediğin gibi Milplus alan kesim baya az anlaşılan? Ayrı kart çıkardıktan sonra en azından bu kartı geliştirmek için çaba harcamalılar bence? En mantıklı olanı da verdikleri 450 TL (MilPlus x 2) ve 600 TL (MilPlus Platinum x 3) değerinde avans puan ile uçak bileti ya da yurt dışı oteli alıp, sonradan bunu kapatmak.
  • Vakıf Mayıs puanları yattı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuperd

Vakıf Mayıs puanları yattı mı?

cık
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

Konu baya bir öksüz kalmış. Diğer seyahat kartlarına oranla.

Ayrı bir kart çıkarmasına rağmen puanların hala siliniyor olması.

Zaten çoğu kişi yenisine başvurmadı.100 Avrupa 25 Amerika biletli kampanyanın görseli hala duruyor.Adios ya da paraf olsa ilk gün hatlar kilitleniyor, ikinci ya da üçüncü gün biletler bitiyor.

ayda 3000tl harcadığım vakıf rail'n'miles kartımı milplus çıktığı günden beri kullanmıyorum milplus çıkalı 5 ay oldu. ne oluyor, neden kullanmıyorsunuz diyen de yok

3 katsayı için 10bin limit vakıf'ı bitirdi bence. puanları silmezlerse belki bir atak yapabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakuperd

Vakıf Mayıs puanları yattı mı?

yarın yatarır vakıf herhalde. yapıkredi birkaç gün önce yatırdı.
  • Bugün 4 bin olan limiti aradım 10 bine Çıkarın diye platinyum başvurusu için
    5 günde sonuçlanır dediler ama 1 saat sonra 8500 tl ye çıkarttıklarına ait mesaj geldi
    Aradım. 10 bin istemiştim dedim vıdı vıdı edio
    Madem bu kadar zor çıkarmak 1 saatte nasıl 8500 e yükseltiniz diyince yine vıdı bıdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 25 Haziran 2015; 21:32:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bankadan yüksek limitli kredi kartınız var mı? Belki o sebeple limiti anca 8500 TL yapabilmişlerdir?
  • Var hocam fakat düşük limitli( 2600 tl) vakıfı tekrar limit artırımı için aradım bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 25 Haziran 2015; 22:34:09 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayıs kampanyası puanları yatmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Var hocam fakat düşük limitli( 2600 tl) vakıfı tekrar limit artırımı için aradım bekliyorum

Hcm peki milplus palatinum alsam sonra limiti dusursem kart ozelligi gider mi ayrica tum wp kamp. dahil mi ve bir arkadasim adina bilet alabilir miyim son olarak puan silinme durumu nedir acaba uzun oldu ama tskler simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ** Platinum aldıktan sonra limit düşürmek oluyor mu ? Benimde merak ettiğim bir soru.

Diğer sorularına gelecek olursak;

* Kartı henüz almadım 6 aydır gözlem yapıyorum, ''milplus'lar kampanyaya dahil değildir.'' ibaresi hiç görmedim.

* Bir arkadaş adına bilet alınamıyor, anne-baba-eş-çocuk-kardeş alınabiliyor. Ha arkadaşına almaya alırsın da sonra farkedilirse sıkıntı doğurabilir.

* Puan silme durumu : Her kampanya için yüklenen puanların belli bir süresi var bu süre içinde kullanılmazsa silinir.
    Bunun çözümü de avans kullanarak eksiye inmek ve puanları ekside karşılamaktır. Ben genelde ekside olurdum ve süresi doldu mu dolmadı mı derdi yaşamazdım. Ha eksiye inince de %50 sini karşılamadan yeni uçak bileti alamıyorsun o da var.
  • kell bill K kullanıcısına yanıt
    Aynı Parafly gibi puan silinme durumu bu kartta da mı varmış?Bilmiyordum valla.
  • puan silme olayı var ne yazık ki avans alıp kapatacan başka çare yok şuan için
  • world ün bütün kampanyalarına dahil mi? Adiosun yerine can simidi olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TatarSüvari

world ün bütün kampanyalarına dahil mi? Adiosun yerine can simidi olur mu?

Hepsine dahil değil ne yazık ki. Ama çoğu kampanyaya dahil oluyor. Şuanda en büyük avantajı avans puan. Milplus x2 450 TL (900 TL)değerinde puan avantajı ve Milplus Platinum x3 600 TL değerinde puan (1800 TL) avantajı. Daha yeni bir kart. İlerleyen dönemlerde ciddi bir atak da yapabilir, dibe de batabilir. En basiti puan silinme olayını kaldırsa bile çok avantajlı bir kart haline dönüşebilir. Alternatif olarak bulundurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seradonin -- 2 Temmuz 2015; 11:47:04 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TatarSüvari

world ün bütün kampanyalarına dahil mi? Adiosun yerine can simidi olur mu?

Hepsine dahil değil ne yazık ki. Ama çoğu kampanyaya dahil oluyor. Şuanda en büyük avantajı avans puan. Milplus x2 450 TL (900 TL)değerinde puan avantajı ve Milplus Platinum x3 600 TL değerinde puan (1800 TL) avantajı. Daha yeni bir kart. İlerleyen dönemlerde ciddi bir atak da yapabilir, dibe de batabilir. En basiti puan silinme olayını kaldırsa bile çok avantajlı bir kart haline dönüşebilir. Alternatif olarak bulundurabilirsiniz.

Az önce müşteri hizmetlerini aradım Milplus Platinum kartta'da otel rezervasyonunda 2 kat değerli demektedir. Müşteri hizmetlerimi yanlış bilgi vermektedir.

• Hocam uçak bileti alırken 3 kat, Otel, Tur için 2 kat değerli. Müşteri Hizmetleri doğru söylemiş.
  • Vakıfbankın internet sitesini epey inceledim ama hangi kampanyalara dahil olup olmadığını bulamadım.Sadece worldun kampanyaları var...Şu an milplus worldun akaryakıt market, kampanyasına dahil mi?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.