Şimdi Ara

Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.643
Cevap
131
Favori
192.372
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TatarSüvari

Vakıfbankın internet sitesini epey inceledim ama hangi kampanyalara dahil olup olmadığını bulamadım.Sadece worldun kampanyaları var...Şu an milplus worldun akaryakıt market, kampanyasına dahil mi?

Hocam buradan kampanyaları takip edebilirsiniz. Ayrıca, Ramazan Harcama kampanyasına dahil.

www.vakifkart.com.tr
    Request Rejected
    http://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seradonin -- 4 Temmuz 2015; 13:23:10 >

• Kampanyaların geneline dahil oluyorsa şu an için en iyi kart olur, Adios oranları düşürdü,Parafly kampanya yapmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TatarSüvari -- 4 Temmuz 2015; 13:35:21 >
  • 8500 olan limiti en son 9.350 ye çıkardılar inatla 10 bin vermediler mesaj geldi
    BDDK kadar şikayet edebilirsiniz diye
    Diğer kartların limitini düşürüp tekrar bir başvuru vereceğim limit düşümü sonrası diğer bankadan aradan nekadar süre geçmesi lazım ? Birde 10 bin olmadan. Platinum Alman'ın yolu yokmudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 8 Temmuz 2015; 0:11:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer bankalardaki müşteri limitinizden kaynaklandığını düşünüyorum. Kart limitinizi ve Müşteri limitinizi düşürdüğünüzde, kart limitiniz yükselecektir.
  • ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    :) serdar benimkisini 8500den 9900 yapmışlardı :) bayaa uğraştım olmadı son çare başka bankadaki müşteri limitimi 100 tl düşürünce oldu.
  • ARKADAŞLAR. HEM PARAFLY PLATINIUM HEM ADIOS PLATINIUM SAHIBIYIM.
    VAKIFBANK MILPLUS'UN BU İKİ KARTA GÖRE BARİZ BİR ÜSTÜNLÜĞÜNÜ GÖREMEDİM. BİR İKİ TESPİT:

LOUNGE:
    PARAFLY İLE BİLET ALIRSANIZ HER YER LOUNGE 50 TL'YE KADAR. HADİ ONU YAPMADIN DİYELİM. DIŞ HATLAR İÇİN; ATATÜRKTE ÜST KATTA BTA LOUNGE, ANKARA'DA İÇ HATLARDA ALT KATTA DIŞ HATLARDA ÜST KATTA BTA LOUNGELAR ÜCRETSİZ. TABİ PLATİNE.
    ATATÜRKTEKİWORLD LOUNGE GEÇEN YIL KAPANDI. ADIOSUN LOUNGE AYRICALIĞI HİÇ YOK ZATEN.
    SIK UÇANLAR ZATEN BİLİR, THY MILES&SMILES ELIT OLANLAR İÇİN LOUNGE DERDİ YOK DÜNYANIN HİÇ BİR YERİNDE.
    MILPLUS SAHİPLERİ YALNIZCA ESB VE SAW'DEKİ LOUNGELARA ÜCRETSİZ GİREBİLİYOR. ATATÜRK İÇİN BİR SEÇENEK GÖREMEDİM. BİLEN VARSA YAZSIN LÜTFEN.

PUAN KAZANIMI:
    PARAFLY'DA UÇAK BİLETİ VE OTEL HEP 4 KAT. AZ KAMPANYA OLUYOR PARAFLY'DA VE PUAN GERİ ALMALI KAMPANYA OLABİLİYOR.
    ANCAK AVANS PUAN KULLANIRSANIZ (EKSİDEYSENİZ YANİ) PUANLARINIZ EKSİYE GİTTİĞİ İÇİN GERİ ALINMIYOR. BEN O NEDENLE HEP BORÇLANIYORUM.

ADIOSTA "PUANLARINIZ 5 KATI DEĞERLİ" KAMPANYALARI ÇOK SIK ÇIKIYOR UÇAK BİLETİNE.
    OTEL İÇİN BU SENE YAPTIKLARI 5 GECE PREMIUM OTELLERDE KONAKLAMA KAMPANYASINDAN 3,5 KATI İLE FAYDALANDIK.

AYRICA ADIOS'TA PUANLARIMIZ NE OLURSA OLSUN GERİ ALINMIYOR. BENCE EN BÜYÜK AVANTAJI BU DİĞER KARTLARA.
    HALKBANKASI DA ARTIK BİR GERİ ALMALI BİR GERİ ALMASIZ KAMPANYA YAPMASIN. HİÇ GERİ ALMASIN PUANLARI PARAFLY İÇİN. YOKSA BİR ANLAMI KALMIYOR SEYAHAT KARTI OLMASININ.

MILPLUS PLATIN'DE 3 KAT NORMAL'DE 2 KAT DEĞERLİYMİŞ PUANLAR. YENİ BİTEN BİR KAMPANYADA ABD BİLETLERİ 499 TL WP DEMİŞ FAKAT LİMİT 2500 TL'YE KADAR. ADIOSTA BU RAKAM 3000E KADAR ÇIKIYOR 599 TL WP YAPILABİLİYOR.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

Diğer bankalardaki müşteri limitinizden kaynaklandığını düşünüyorum. Kart limitinizi ve Müşteri limitinizi düşürdüğünüzde, kart limitiniz yükselecektir.

Sadece baska banka limitinin dusmesi yeterli degil. Ykb maasa da bakiyor ve islak imzali kaşeli bordro istiyor. Vakifta sadece beyan yeterli. Yani toplan limitinde açık varsa diyosun ki venim maas su kadar hadi arttir, arttiriyorlar. Ana Ykb fena. Nuh diyo peygamber demiyor.
  • Kartı şöyle bir inceledim.Platinum için 3 katsayı ile 600TL avans worldpuan oldukça az.Puan silinme durumu dolayısıyla puan biriktirmek te pek mümkün değil.600x3=1800 liralık bilet ya da 1200 liralık otel alabiliyorsun ki bu çok çok az..Evli olan arkadaşlar eğer eşinde de mil plus yoksa hiç bir yere gidemez açıkçası.Bir de üstüne kart ücreti öder.

Yıllık puan kullanım limiti var mı ona da bir bakmak lazım tabi.Sık sık ucuz uçak bileti ve ya uygun fiyatlı otellerde kalanlar için sadece uygun olabilir bu kart.O da avansın %50sini kapattığında yeniden avansa düşülebildiği için.

Bu şartlarda katsayı 4 bile olsa kurtarmaz neredeyse.Ki konunun şu halini görünce söylediklerimi destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Kartı şöyle bir inceledim.Platinum için 3 katsayı ile 600TL avans worldpuan oldukça az.Puan silinme durumu dolayısıyla puan biriktirmek te pek mümkün değil.600x3=1800 liralık bilet ya da 1200 liralık otel alabiliyorsun ki bu çok çok az..Evli olan arkadaşlar eğer eşinde de mil plus yoksa hiç bir yere gidemez açıkçası.Bir de üstüne kart ücreti öder.

Yıllık puan kullanım limiti var mı ona da bir bakmak lazım tabi.Sık sık ucuz uçak bileti ve ya uygun fiyatlı otellerde kalanlar için sadece uygun olabilir bu kart.O da avansın %50sini kapattığında yeniden avansa düşülebildiği için.

Bu şartlarda katsayı 4 bile olsa kurtarmaz neredeyse.Ki konunun şu halini görünce söylediklerimi destekliyor.

Oran olarak şu an daha iyisi yok hocam yurtiçi ucak özellikle x3 bu rakipsiz
    Bu bile yeter kartı kullanmaya

• Diğer seyahat kartları ile kıyasladığımızda daha çok yeni sayılır. Reklamı da pek yapılmıyor. Daha önce de dediğim gibi atak yapması halinde iyi bir potansiyele sahip olabilir. Sadece birkaç yenilik yapsa bile yeter. Mesela, puanlar silinmese bile yeterli. Hem bu özellik, insanları daha fazla alışveriş yapmaya iter. "Bizim müşterimiz bize yeter" mantığı ile hareket ederlerse de, bu müşteri grubu ile yola devam ederler.

Ayrıca avans puan için şöyle bir ibare var.
    "VakıfBank, Worldpuan ve Avans Puan kullanım kurallarını ve puan değerlerini belirlemeye ve değiştirmeye yetkilidir."
  • parafly bugün itibariyle patladı. artık vakıf milplus a kayış olur
  • Parafly katsayıları düşürdü. İçerideki puanları düşük çarpanla kullanıp kapatmayı dşünüyorum. Resmen içine ettiler bu işin. Aylarca puan toplayalım katsayıları düşürsünler.

• yeni başvuruya şartlı 50 tl

Milplus un aidatı ne kadar bilen var mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhikan -- 9 Temmuz 2015; 15:06:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MilPlus Platinum 119 TL
    MilPlus 89 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhikan

http://www.vakifkart.com.tr/vakifkart-kampanyalar.aspx?Id=1346
    yeni başvuruya şartlı 50 tl

Milplus un aidatı ne kadar bilen var mi

Iyi iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

quote:

Kartı şöyle bir inceledim.Platinum için 3 katsayı ile 600TL avans worldpuan oldukça az.Puan silinme durumu dolayısıyla puan biriktirmek te pek mümkün değil.600x3=1800 liralık bilet ya da 1200 liralık otel alabiliyorsun ki bu çok çok az..Evli olan arkadaşlar eğer eşinde de mil plus yoksa hiç bir yere gidemez açıkçası.Bir de üstüne kart ücreti öder.

Hocam katsayı 3x ama yurtiçi ucuz uçak biletleri için bile 20TL alıyor sanıyorum Katsayı bu şekilde zaten 2.7 lere düşüyor.Üstüne kart aidatı da ödüyorsun.Puanların son kullanım tarihi olduğu için biriktiremiyorsun.Puan biriktirilemediği için sadece düşük fiyatlı uçak biletlerini sık sık almak durumunda olanlar için uygun diye düşünüyorum.Yani sizin de söylediğiniz gibi bu konuda rakipsiz ama sadece bu senaryoda.

Benim ihtiyacım olanları pek karşılayabilir gibi durmuyor ancak yine de yardımcı kart olarak alacağım gibi.Tam karar veremedim henüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

MilPlus Platinum 119 TL
    MilPlus 89 TL

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürekli eksi bakiyede kalarak puanları da biriktirmiş olmaz mıyız bu şekilde? Kartı alır almaz bir uçak bileti harcaması yapsak, sonra gelen puanlarla borcumuzu öderiz:)

Kart aidatını geri almanın yolu yok sanırım bir de, değil mi?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ASiLKaN88

Sürekli eksi bakiyede kalarak puanları da biriktirmiş olmaz mıyız bu şekilde? Kartı alır almaz bir uçak bileti harcaması yapsak, sonra gelen puanlarla borcumuzu öderiz:)

Kart aidatını geri almanın yolu yok sanırım bir de, değil mi?..

En mantıklı yöntem bu hocam. Önce tüm avansı kullanmak, daha sonradan da onu kapatmak için alışveriş yapmak. Daha yeni bir kart olduğu için, henüz kimse aidat ödemedi. O sebeple şuan için durumu bilemiyoruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

quote:

Hocam katsayı 3x ama yurtiçi ucuz uçak biletleri için bile 20TL alıyor sanıyorum Katsayı bu şekilde zaten 2.7 lere düşüyor.Üstüne kart aidatı da ödüyorsun.Puanların son kullanım tarihi olduğu için biriktiremiyorsun.Puan biriktirilemediği için sadece düşük fiyatlı uçak biletlerini sık sık almak durumunda olanlar için uygun diye düşünüyorum.Yani sizin de söylediğiniz gibi bu konuda rakipsiz ama sadece bu senaryoda.

Benim ihtiyacım olanları pek karşılayabilir gibi durmuyor ancak yine de yardımcı kart olarak alacağım gibi.Tam karar veremedim henüz.

analiziniz doğru hocam önceki sistemde (meb logolu kart aydatı yok sadece yıllık 20 tl milplus ücreti var) 3-3,5 yıl bu kartı kullandım ve 4000-5000 tl arası tutacak uçak biletini puanlarla eksiye inerek aldım. Tabi ucuz bilet takip ederek , bayram biletlerini 5-6 ay kadar önce alarak.

119 tl kart aidatıyla sistem aynen devam ediyor. Benim gibiler için hala biçilmiş kaftan. Taaa ki ''bu kampanyada mil plus hariçtir'' yazıları gelmeye başlayana kadar''

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.