Şimdi Ara

Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.643
Cevap
131
Favori
192.372
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yapı kredi adiosla beraber kullanıldığında ortak worldpuan kampanyalarından 1 defa mı yararlanabiliyoruz. Yani bu ramazandaki 50 puan kampanyasından hem adios hem de milplus çıkararısam 2 kart için de ayrı ayrı kazanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: askerozan

merhabalar,

yapı kredi adiosla beraber kullanıldığında ortak worldpuan kampanyalarından 1 defa mı yararlanabiliyoruz. Yani bu ramazandaki 50 puan kampanyasından hem adios hem de milplus çıkararısam 2 kart için de ayrı ayrı kazanabilir miyim?

İkisi ayrı banka olduğu için, ikisinden de puan kazanabilirsiniz. Misal, MilPlus ve Adios kartınızla kampanyalara katıldığınızda, iki karttan da puan kazanırsınız.
  • Vakıf müşteri hizmetleri. Hem vakıf World hemde vakıf milplus ile aynı kampanyadan yararlanabilirsiniz dedi 3 kere sordum. Sizde soyun isterseniz

Birde x3 ucak. 20 tl işlem bedeli bişey değil hocam busene 2 kere bilet aldım biri izmir diğeri Antalya en düşüğü 550 tl idi yani 550 de 20 tl masraf oran 2.70 mi iner ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Vakıf müşteri hizmetleri. Hem vakıf World hemde vakıf milplus ile aynı kampanyadan yararlanabilirsiniz dedi 3 kere sordum. Sizde soyun isterseniz

Birde x3 ucak. 20 tl işlem bedeli bişey değil hocam busene 2 kere bilet aldım biri izmir diğeri Antalya en düşüğü 550 tl idi yani 550 de 20 tl masraf oran 2.70 mi iner ?

Kampanya müşteri bazında ibaresi varsa, o kampanyadan, aynı banka kartıyla sadece 1 kez faydalanabiliyorsunuz. Vakıfbank'a ait 2 kartınız varsa, sadece tek karta puan yatıyor. Ama farklı banka kartı ile sorun yok.
  • Doğrudur hocam ibare varsa aynı bankadan tek kart yatar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PARAFLY PATLADI. KATSAYI 2 YE DÜŞTÜ. BANKA ZARAR FALAN ETMİYOR ÇAKALLIK YAPTI. ARTIK MİLPLUS EN AVANTAJLISI. PARAFLY KULLANMAYA GEREK YOK PARA TUZAĞI
  • Arkadasa katiliyorum parafly bende kapatacagim. Katsayilar 2ve 3 carpana dustu tamda otel ve ucak bileti yapacagim gune denk geldi. keske avans puan kullanmis olsaydim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalniz forumu baştan sona okudum puan kazanim katsayilarindan kimse bahsetmemiş. Paraflyda tum poslarda sektörlere gore alisveris tutarlari 0,50 0,25 ve 0,10 ile tutarlarala carpilip paraf para kazaniliyordu. Burda durum bu karta nasil oluyor. Bakalim pegasus kartada bakiyorum ikisinden birini tercih etcem. Bunda sonra devlet bankalarina soğuk bakiyorum.

• Puan kazanmak için kampanyaları takip etmenizi öneririm. Öteki türlü puan yapmak sizi zorlar. Market vb her ay bir sürü kampanya oluyor.
  • Cevap icin tesekkur yalniz bahsettim o değil. Örnek olarak akaryakit posundan (is bankasi) 1000 liralik bi alisverise ne kadar puan kazanimi oluyor. Parafta 1000 liralik alışverişte 1.10 paraf para geliyordu. Bu kartin diger poslarda kazanimi yoksa bununda bi artisi yok. Bugune kadar sirasiyla maximiles, wings, adios, parafly kullandm. En iyisi parafti taaki 2 güne kadar.

• Alakasız ama bu Vakıfbank hesabımı ve kartımı kapatmak için ne yapmam gerekiyor telefonla hallolur mu?

• arkadaşlar vakıfbank milplus platinium kartı çıkardım 140 lirya alışveriş yaptım müşteri hizmetlerini aradım avans puan kullanarak uçak bileti almak istedim banka avans puan kullandirtmiyor neden olabilr bilgisi olan var mi acaba ilk alışveriş olduğu için mi

• sllmlar,
    mevcut vakıf gold kartı iptal ettirip sonramı buna başvuruyoruz yoksa kullanıma devam edip yeni kart geldiğinde eskisi otomatik iptalmi oluyor?
  • demobig D kullanıcısına yanıt
    hocam iki kartta duruyor, kartınız duruyorken önce milplus isteyin hemen onaylanıyor milplus geldikten sonra vakıf gold kartı ister iptal ettirirsiniz isterseniz kullanmaya devam edersiniz fakat önce gold kartınızı iptal ettirirseniz yasal limitiniz doldu ise milplusta gelmez elinizdeki gold karttanda olmuş olursunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 10 Temmuz 2015; 7:39:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamursel_marine

Cevap icin tesekkur yalniz bahsettim o değil. Örnek olarak akaryakit posundan (is bankasi) 1000 liralik bi alisverise ne kadar puan kazanimi oluyor. Parafta 1000 liralik alışverişte 1.10 paraf para geliyordu. Bu kartin diger poslarda kazanimi yoksa bununda bi artisi yok. Bugune kadar sirasiyla maximiles, wings, adios, parafly kullandm. En iyisi parafti taaki 2 güne kadar.

wings nasıl hocam? Bende parafly'ı kapatıp adios haricinde bir alternatif yaratmak istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

hocam iki kartta duruyor, kartınız duruyorken önce milplus isteyin hemen onaylanıyor milplus geldikten sonra vakıf gold kartı ister iptal ettirirsiniz isterseniz kullanmaya devam edersiniz fakat önce gold kartınızı iptal ettirirseniz yasal limitiniz doldu ise milplusta gelmez elinizdeki gold karttanda olmuş olursunuz...

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4SP4WN

quote:

Cevap icin tesekkur yalniz bahsettim o değil. Örnek olarak akaryakit posundan (is bankasi) 1000 liralik bi alisverise ne kadar puan kazanimi oluyor. Parafta 1000 liralik alışverişte 1.10 paraf para geliyordu. Bu kartin diger poslarda kazanimi yoksa bununda bi artisi yok. Bugune kadar sirasiyla maximiles, wings, adios, parafly kullandm. En iyisi parafti taaki 2 güne kadar.

wings nasıl hocam? Bende parafly'ı kapatıp adios haricinde bir alternatif yaratmak istiyorum.

şöyle bir şey de var.

http://www.teb.com.tr/tebbonus/teb-mil-programi/

• quote:

Orijinalden alıntı: freezone00

quote:

Orijinalden alıntı: 4SP4WN

quote:

şöyle bir şey de var.

http://www.teb.com.tr/tebbonus/teb-mil-programi/

"Düzenlenen Ekstra Bonus kampanyalarından kazanılan miller (Bonuslar) 3 kat değerli kullanılamaz."

• Suan en iyisi adios puan silinmedigi icin o da bnce sonra mil plus geliyor..ucus icn miles smiles ve pegasus plus kart olabilir

• Wing se bence hiç yanaşmayın puan kazanımı cok zor. Vakifbankın mil plus'ı adiosa benziyor ama müsteri hizmetleri puan kazanımlarından haberleri yok. Bilgilendirme yapamıyorlar. Araştırma yapalım biraz yazarım buraya
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.